mali OT...MorningStar wrote: ↑16/10/2020 12:29
Evo im moralne podrske za obje strane kao sto smo i mi dobijali![]()
![]()
ne slazem se s tobom, nije bilo ni podrske, sjecam se ko da je danas bilo..
mali OT...MorningStar wrote: ↑16/10/2020 12:29
![]()
Meni je stalo do teritorijalne cjelovitosti i Azerbejdzana i Bosne i Hercegovine.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:31Što je vama na forumu toliko stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana? Da nije zbog entitetskog uređenja BiH i što dio forumaša žali što nije došlo do istog scenarija i u BiH ka istočnoj granici?sumirprimus wrote: ↑16/10/2020 12:25mogu se oni mrzit koliko hoce. nk je u granicama Azerbejdzana...neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:23
Obzirom na količinu mržnje između Azera i Jermena uozbilji se. Uostalom imali su autonomiju ali su im je Azeri ukinuli. Do sukoba je dolazilo i dvadesetih godina prošlog vijeka, međutim Sovjeti su sukob potisnuli a direktni su krivci za sukob upravo Sovjeti. Nije ni Albancima ništa falilo u Srbiji pa su tražili državu, ni Turcima na Kipru.
ok mrze se, sad su u ratu. azeri su jaci. sta sad? i dalje furat maksimalisticku pricu? sretno im, vidim ni rujama se ne zuri da im pomognu...
Pa isto sam napisao samo malo kreativnijesumirprimus wrote: ↑16/10/2020 12:31mali OT...MorningStar wrote: ↑16/10/2020 12:29
![]()
ne slazem se s tobom, nije bilo ni podrske, sjecam se ko da je danas bilo..
U kakvom opsadnom stanju. Ako Azerbejdžan vrati svoju teritoriju i izađe u potpunosti na granicu sa Jermenijom zašto bi Jermenija otvarala granicu. Uostalom zaštita Rusije odnosi se na potencijalni napad na republiku Jermeniju.sinuhe wrote: ↑16/10/2020 12:29Ne mogu zivjeti u opsadnom stanju nakon sto dodje i do pogorsanja odnosa i sa Rusijom u slucaju gubitka Karabaha.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:27Zašto misliš da bi Jermenija nakon ovog sukoba ako Azerbejdžan protjera sve Jermene i sa Karabaha uopšte otvorila granicu. Može je samo zauvijek zatvoriti.
naravno, nemoguce je ne povuci paralelu. a vezano za teritorijalnu cjelovitost , kao i superioronosti tehnike njihove strane. u odnosu na rusku tehniku,koliko god se pravili "politicki korektni" a nismo. bar ja nisam.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:31
Što je vama na forumu toliko stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana? Da nije zbog entitetskog uređenja BiH i što dio forumaša žali što nije došlo do istog scenarija i u BiH ka istočnoj granici?
ovo teze padne od kile prohe za lancic i video rekorder.
Ok haj pararela -sumirprimus wrote: ↑16/10/2020 12:34naravno, nemoguce je ne povuci paralelu. a vezano za teritorijalnu cjelovitost , kao i superioronosti tehnike njihove strane. u odnosu na rusku tehniku,koliko god se pravili "politicki korektni" a nismo. bar ja nisam.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:31
Što je vama na forumu toliko stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana? Da nije zbog entitetskog uređenja BiH i što dio forumaša žali što nije došlo do istog scenarija i u BiH ka istočnoj granici?![]()
Je li ti stalo do teritorijalne cjelovitosti Kipra? Ako nije zbog čega nije. Da li ti je stalo i do teritorijalne cjelovitosti Sirije? Da li ti je stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana zato što je stanovništvo muslimansko?addem wrote: ↑16/10/2020 12:33Meni je stalo do teritorijalne cjelovitosti i Azerbejdzana i Bosne i Hercegovine.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:31Što je vama na forumu toliko stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana? Da nije zbog entitetskog uređenja BiH i što dio forumaša žali što nije došlo do istog scenarija i u BiH ka istočnoj granici?sumirprimus wrote: ↑16/10/2020 12:25
mogu se oni mrzit koliko hoce. nk je u granicama Azerbejdzana...
ok mrze se, sad su u ratu. azeri su jaci. sta sad? i dalje furat maksimalisticku pricu? sretno im, vidim ni rujama se ne zuri da im pomognu...
Jake im braće. Obje zemlje u kurcu.Baš kao što mi ide na nerve petljanje i Srbije i Hrvatske nervira me petljanje i Turske i Rusije. Brko mora izbiti iz glave da neće doći do obnove Otomanskog carstva niti da svi blagonaklono gledaju na to.MorningStar wrote: ↑16/10/2020 12:37Ok haj pararela -sumirprimus wrote: ↑16/10/2020 12:34naravno, nemoguce je ne povuci paralelu. a vezano za teritorijalnu cjelovitost , kao i superioronosti tehnike njihove strane. u odnosu na rusku tehniku,koliko god se pravili "politicki korektni" a nismo. bar ja nisam.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:31
Što je vama na forumu toliko stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana? Da nije zbog entitetskog uređenja BiH i što dio forumaša žali što nije došlo do istog scenarija i u BiH ka istočnoj granici?![]()
![]()
Azerbejdzanu Turska dodje kao “veliki brat” i na granici je sa Jermenijom- ko nama dodje (pro bih da ne bude zabune)“ veliki brat” i kako bi nam u BiH pomogao ? - za Bosanske hrvate i srbe znamo ko su im “velika braca”.
Tu im stvarno azeri nisu ni blizu, artiljerija im je jaca strana, ali realno koliko jos, svaki puta kada pucaju otkrivaju polozaje dronovima
Vjerovatno da su tada postojali ovako malo posjeceniji forumi i to - ovako bi pisali i navijali dok se u bosni sopalo - naravno iz udobnosti fotelja i krevetasumirprimus wrote: ↑16/10/2020 12:35ovo teze padne od kile prohe za lancic i video rekorder.![]()
i sta zuka ,sreca pa su englezi i franzuci na nasoj strani![]()
![]()
Prestani vise zacatavati temu sa kiprom i srbijom. Ovdje je tema iskljucivo nagorno karabah iznesi misljenje, nemoj nas trovati sa ostalim stvarima postoje druge teme na kojima mozes raspravljat. Ovdje je svakoj budali jasno da su Armeni na pragu vojnickog poraza i da im niko nema namjeru otvoreno pomoci. Racionalno bi bilo spasi sta se spasit da, a neracionalno da se busaju mitovima i da misle da ce se odbranit od tehnicki i ljudski jaceg neprijatelja. Al eto da vidimo sta ce biti za mjesec dana.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:37Je li ti stalo do teritorijalne cjelovitosti Kipra? Ako nije zbog čega nije. Da li ti je stalo i do teritorijalne cjelovitosti Sirije? Da li ti je stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana zato što je stanovništvo muslimansko?addem wrote: ↑16/10/2020 12:33Meni je stalo do teritorijalne cjelovitosti i Azerbejdzana i Bosne i Hercegovine.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:31
Što je vama na forumu toliko stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana? Da nije zbog entitetskog uređenja BiH i što dio forumaša žali što nije došlo do istog scenarija i u BiH ka istočnoj granici?
zilog wrote: ↑16/10/2020 11:57Nekom ironijom, ti si najbolji dokaz te multikulturalnosti Sarajeva. Ti Srbin, pises na sarajevskom forumu, portala u vlasnistvu dvojice sarajevskih Hrvata, na kojem ce forumas Bosnnjak prije tebe dobiti ban,neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 11:28Multikulturalnost ne postoji ni na jednom kvadratnom kilometru ove zemlje. Meni smeta lažna multikulturalnost na tridesetak procenata teritorije entiteta Federacija BiH. Mnogo više poštujem one koji u lice kažu šta misle jer znaš na čemu si i koga da izbjegavaš. Takođe konstutivnost postoji na cijeloj teritoriji BiH ali u stvarnosti svaki od tri naroda je konstitutivan samo na teritoriji u BiH na kojoj je u većini.emigrazione wrote: ↑16/10/2020 11:18
Naravno da nije, zašto bi bila? Tebi je multi kulti samo gdje tebi odgovara, tamo gdje si ti većina ne postoji ni priča o multi kulti, sve drugo i drugačije je pomnoženo sa nulom....
Upućujem na licemjerje forumaša i to je sve. Taj način razgovora provodi sa svojim ukućanima.addem wrote: ↑16/10/2020 12:42Prestani vise zacatavati temu sa kiprom i srbijom. Ovdje je tema iskljucivo nagorno karabah iznesi misljenje, nemoj nas trovati sa ostalim stvarima postoje druge teme na kojima mozes raspravljat. Ovdje je svakoj budali jasno da su Armeni na pragu vojnickog poraza i da im niko nema namjeru otvoreno pomoci. Racionalno bi bilo spasi sta se spasit da, a neracionalno da se busaju mitovima i da misle da ce se odbranit od tehnicki i ljudski jaceg neprijatelja. Al eto da vidimo sta ce biti za mjesec dana.neko_sa_strane wrote: ↑16/10/2020 12:37Je li ti stalo do teritorijalne cjelovitosti Kipra? Ako nije zbog čega nije. Da li ti je stalo i do teritorijalne cjelovitosti Sirije? Da li ti je stalo do teritorijalne cjelovitosti Azerbejdžana zato što je stanovništvo muslimansko?
jos jedan OT i necu vise... tita miMorningStar wrote: ↑16/10/2020 12:37
Ok haj pararela -![]()
Azerbejdzanu Turska dodje kao “veliki brat” i na granici je sa Jermenijom- ko nama dodje (pro bih da ne bude zabune)“ veliki brat” i kako bi nam u BiH pomogao ? - za Bosanske hrvate i srbe znamo ko su im “velika braca”.
Ovo sam gledao prije 7 dana. Cemu ponavljanje?
slicno je ali je opet razlika drasticna, alpagu je ipak moderniji koncept.
Ako misliš na moje komentare boli me neka stvar i za jedne i za druge ali i za Tursku i Rusiju i daleko im lijepa kuća i jednima i drugima, trećima i četvrtima. Što dalje od Evrope to bolje. Ja ne znam kako je ikome u EU uopšte palo na pamet da Tursku pozove u članstvo. Dobro je što se EU opametila.The 51st State wrote: ↑16/10/2020 12:49 kako azeri oslobadjaju pedalj po pedalj svoje zemlje kmeka fgrpravokatolibana prelazi u simfonijske zvuke.