Moderator: O'zone

Ta njihova studija iz maja/juna nije nikad objavljena jer nije dobro urađena, prokuženost od 1,5-2% je statistički artefakt.splinter wrote: ↑22/09/2020 21:34
Ovaj Capak je postao žešći komičar.
Jedino istraživanje o prokuženosti nacije je urađeno nekad u junu i tad je bilo ispod 2% , možda 1,5%.
Uz svo širenje epidemije i nove slučajeve može najviše biti 4 -5%, kakvih je.enih 25, 30%.
Stvarno više postaju smiješni i iz ovih štabova i ostalih gov.ana.
Y skala na BiH ide do 40, a kod ovih drugih 400 i 1000. Grafovi izgledaju mnogo drugačije ako se postave iste Y skale.Mogy87 wrote: ↑22/09/2020 22:36 @Naslovnica posto smo pricali o ljetnom periodu mislila sam na broj smrti u posljednje vrijeme. Npr. Njemacka na 80 miliona stanovnika je danas imala 8 smrtinih slucajeva. Mi cesto imamo toliko na ispod 4 miliona. Italija 14, na 60 miliona ljudi. Pogledaj ova 3 grafa, sve ce ti biti jasno:
![]()
Bravo.biglebovski wrote: ↑22/09/2020 22:29 Plemeniti potez Rusije da zaštiti najugroženije:
Vladimir Putin osoblju UN-a besplatno ponudio ruske vakcine protiv koronavirusa
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/vlad ... /200922137
Ja sam mišljenja da bi ruska vakcina mogla biti odlična, već sam pisao o tome. Samo ipak treba proći sve faze testiranja.Naslovnica wrote: ↑22/09/2020 22:47Bravo.biglebovski wrote: ↑22/09/2020 22:29 Plemeniti potez Rusije da zaštiti najugroženije:
Vladimir Putin osoblju UN-a besplatno ponudio ruske vakcine protiv koronavirusa
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/vlad ... /200922137
U trećem su stadiju ispitivanja, čim i ako prođe stadij 3 odmah vakcinacija Mogy i Daddy prvi.![]()
![]()

Naravno da je virus za sirotinju, znas li ti i jednog bjelosvjetskog glavonju da je umro? Nema ih, ne trazi dzaba.Trappist wrote: ↑23/09/2020 10:18 Sjebase sport sa ovim "pozitivnim rezultatima". Prvo ovaj slucaj sa Dzumhurom i trenerom, eto na kraju dokazali da je bio lazno pozitivan, ali dzaba im kad su izbaceni. Sinoc gledam snooker i govori komentator dva igraca izbacena jer su pozitivna, a kao pravo kontrolisano takmicenje i stroge mjere. Pa onda ona utakmica zelje u izraelu, evo sad citam igrac real madrida... I niko simptome nema naravno. Virus za sirotinju meni se cini
Sta je tu cudno?? Sve su bolesti za sirotinju...Medobrundo25 wrote: ↑23/09/2020 10:48Naravno da je virus za sirotinju, znas li ti i jednog bjelosvjetskog glavonju da je umro? Nema ih, ne trazi dzaba.Trappist wrote: ↑23/09/2020 10:18 Sjebase sport sa ovim "pozitivnim rezultatima". Prvo ovaj slucaj sa Dzumhurom i trenerom, eto na kraju dokazali da je bio lazno pozitivan, ali dzaba im kad su izbaceni. Sinoc gledam snooker i govori komentator dva igraca izbacena jer su pozitivna, a kao pravo kontrolisano takmicenje i stroge mjere. Pa onda ona utakmica zelje u izraelu, evo sad citam igrac real madrida... I niko simptome nema naravno. Virus za sirotinju meni se cini
Koje su jos bolesti za sirotinju a da je svijet stao zbog njih? Odnosno koje su sve bolesti za sirotinju?zubi wrote: ↑23/09/2020 11:18Sta je tu cudno?? Sve su bolesti za sirotinju...Medobrundo25 wrote: ↑23/09/2020 10:48Naravno da je virus za sirotinju, znas li ti i jednog bjelosvjetskog glavonju da je umro? Nema ih, ne trazi dzaba.Trappist wrote: ↑23/09/2020 10:18 Sjebase sport sa ovim "pozitivnim rezultatima". Prvo ovaj slucaj sa Dzumhurom i trenerom, eto na kraju dokazali da je bio lazno pozitivan, ali dzaba im kad su izbaceni. Sinoc gledam snooker i govori komentator dva igraca izbacena jer su pozitivna, a kao pravo kontrolisano takmicenje i stroge mjere. Pa onda ona utakmica zelje u izraelu, evo sad citam igrac real madrida... I niko simptome nema naravno. Virus za sirotinju meni se cini
Trappist wrote: ↑23/09/2020 11:27Koje su jos bolesti za sirotinju a da je svijet stao zbog njih? Odnosno koje su sve bolesti za sirotinju?zubi wrote: ↑23/09/2020 11:18Sta je tu cudno?? Sve su bolesti za sirotinju...Medobrundo25 wrote: ↑23/09/2020 10:48
Naravno da je virus za sirotinju, znas li ti i jednog bjelosvjetskog glavonju da je umro? Nema ih, ne trazi dzaba.
Dobar argument, nema sta
Ja ti kazem, prijavi administraciji da adekvatno sankcionisu. Uz dokaze, naravno.
Ma odusevila me tvoja logika, ostadoh bez daha... ja ovom iznad tebe odgovorih da su sve bolesti, naravno, za sirotinju jer bogati imaju para da se lijece, a ti o stajanju svijeta
Steve Jobs-u su bas puno pomogle pare
Sto se ti pronadje prozvano bas se pitam
Ok, znači ne možeš učestvovati u daljoj diskusiji. Hvala.
Evo kad si mi ti rekao, necu. Moze li onda tvoj CV na uvid, ili ovih ostalih forumskih strucnjaka koji bi svedskoj govorili kako se treba boriti protiv pandemije?
Naravno da jesu, parama je produzio zivot i ono vrijeme sto je dobio imao je bolju kvalitetu zivota, sigurno.. Vidi Sumahera, vratise ga iz mrtvih, da nije imao para, davno bi mu aparate iz struje istekali...Trappist wrote: ↑23/09/2020 12:40Steve Jobs-u su bas puno pomogle pare![]()