Pa sigurno niste vi kao klub normalizovali.
Joj što voliš pucati šuplje, ali dobar si, makar je zanimljivo na forumu, nije depresivno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa sigurno niste vi kao klub normalizovali.
Nema potrebe za diskvalifikaijama, svako ima pravo da kaže šta vidi, a mi smo vidjeli da u junu sa 35 zaraženih u prosjeku nije bilo uslova za igru, za razliku od augusta, kada je broj zaraženih bio 300 tinjak u prosjeku.
Pa nisam rekao da si ti lično, ali jesu itekako jesu zaljubljenici omanjeg sarajevskog ligaša. Treba da podsjećam za termin "šlagirani"?Plunkett wrote: ↑04/10/2020 21:58 Opet cijepanja.
Prvo, to su vasi mitovi sto ga je IO doveo. Dok je IO bio tu, koliko me sjećanje sluzi, suđenje je bilo u rangu ovog večeras. Ili si zaboravio na jednog Vukasovica?
Drugo, FKS je jasno i glasno bio za nastavak prvenstva.
Trece, ja ne vidim da sam ja bilo sta lose ili ruzno napisao za IO ili da sam se nasladjivao zbog njegovog zdravstvenog stanja, a ne sjećam se ni ranije da je toga bilo.
Cetvrto, to za licencu samo vi vjerujete u to.
Ovo vam je za nauk svima, nemojte nam se zamjerati da ne bi i vama igranku kakvu Dzemidzic spremio.
Ricken wrote: ↑04/10/2020 22:02Pa nisam rekao da si ti lično, ali jesu itekako jesu zaljubljenici omanjeg sarajevskog ligaša. Treba da podsjećam za termin "šlagirani"?Plunkett wrote: ↑04/10/2020 21:58 Opet cijepanja.
Prvo, to su vasi mitovi sto ga je IO doveo. Dok je IO bio tu, koliko me sjećanje sluzi, suđenje je bilo u rangu ovog večeras. Ili si zaboravio na jednog Vukasovica?
Drugo, FKS je jasno i glasno bio za nastavak prvenstva.
Trece, ja ne vidim da sam ja bilo sta lose ili ruzno napisao za IO ili da sam se nasladjivao zbog njegovog zdravstvenog stanja, a ne sjećam se ni ranije da je toga bilo.
Cetvrto, to za licencu samo vi vjerujete u to.
To četvrto je fakat, nema se šta vjerovati. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/97 ... cencu.html
Za argument pod dva, vaši ljudi u organima saveza, su podržali da se liga prekine i ista je prekinuta jednoglasno odlukom valjda nekog tijela NSBiH, koji se zove takmičarska komisija. Zato manite se šuplje. Nego hoće li biti makar suspendovan Gigović?

"Normalizovao" ga osudjeni sportski krimos i poslije toga godinama sakom i kapom namjestao titule sincicu. To je fakt koji zna svako ko je ikad u zivotu pregledao vise od pola utakmice BHPL. Pa vasi navijaci zadnje dvije godine pisu o tome vise nego iko drugi
alberto_tomba wrote: ↑04/10/2020 22:36"Normalizovao" ga osudjeni sportski krimos i poslije toga godinama sakom i kapom namjestao titule sincicu. To je fakt koji zna svako ko je ikad u zivotu pregledao vise od pola utakmice BHPL. Pa vasi navijaci zadnje dvije godine pisu o tome vise nego iko drugi
Samo nije rekao ove ili naredne sezone.E, pa Borac je prvi, Borac će biti prvi i Borac će biti šampion. To vam jasno kažem.
E onda smo najebali.