Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑04/10/2020 19:59
A ko je ovo tražio?
Svo oni koji su se svrstali na stranu Vice, da usicare svoje sitne interese.
Nisu forimasi ne brini, forumasi su se samo smijali na sve.
Pa sto niste pravili pritisak na upravu da se testirate i da se ispune epidemioloski uslovi za nastavak sezone.
Koga ba vi lazete vise. Spasio vas je Vico, u aprilu bi bankrotirali da se nastavilo pod onim trazenim uslovima.
Nije da mi je zao Dudica, kad glumi baju Sarajevu, sto to ne odglumi i i BL Ali i ovaj Jagodic postao iritantan kako vodi Borac, malo je reci.
Sa druge strane Vlado Jagodić je istakao da je njegov tim zasluženo pobijedio, ali je razočaran ponašanjem Dudića.
"Nekulturno, neprofesionalno vođenje utakmice. Mislim da treba da promijeni ponašanje", poručio je Jagodić koji je istakao zadovoljstvo pobjedom svog tima
last mohicans wrote: ↑04/10/2020 20:19
Nije da mi je zao Dudica, kad glumi baju Sarajevu, sto to ne odglumi i i BL Ali i ovaj Jagodic postao iritantan kako vodi Borac, malo je reci.
Sa druge strane Vlado Jagodić je istakao da je njegov tim zasluženo pobijedio, ali je razočaran ponašanjem Dudića.
"Nekulturno, neprofesionalno vođenje utakmice. Mislim da treba da promijeni ponašanje", poručio je Jagodić koji je istakao zadovoljstvo pobjedom svog tima
pa zar nije "odglumio" i sad u Banjaluci.
I ne znam što bi ti ga bilo žao. Možeš se slagati sa onim što je rekao ili ne slagati
last mohicans wrote: ↑04/10/2020 20:19
pa zar nije "odglumio" i sad u Banjaluci.
I ne znam što bi ti ga bilo žao. Možeš se slagati sa onim što je rekao ili ne slagati
Od ove glume nema nista,moze samo dobiti naknadnu kaznu za komentarisanje suđenja ili jos gori tretman u nekom narednom meču. Nije on nivo jednog Sliškovica (iako bi mozda volio biti) koji je zna kako izvršiti pritisak na suce. Trebali su stisnuti muda kao sto su ih stisnuli protiv Sarajeva i uzeti makar bod protiv Borca. Prekrsaj za drugi zuti je bio, sad je li za zutog, ne znam. Suđenje jeste bilo tendeciozno, ali niko igrače Veleze nije sprečavao da dadnu gol kad su imali kontre i polukontre kad su traljavo završavali te prilike. Crveni jeste dao vjetar Borcu.
Pa ne znam da ste se ovoliko upinjali kad je isti ovaj Gigovic dao Hebi direktan crveni za prigovor!?
A sad bi se pozivali (kad ste k'o kauc propali) na neke nase i njihove?
Pitar sa Kariba wrote: ↑04/10/2020 20:36
Pa ne znam da ste se ovoliko upinjali kad je isti ovaj Gigovic dao Hebi direktan crveni za prigovor!?
A sad bi se pozivali (kad ste k'o kauc propali) na neke nase i njihove?
Po vama mi smo propali ima 8 godina.
Isto kao što ste se vi upinjali nakon penala za Zrinjski u Bijeljini. Pusti tu priču, halka je tu, a vi ste duboko u njoj i ovo ne može bez vašeg odobrenja.
Lijepo je čitati pozitivan stav prema suđenju Gigovića od pojedinih stručnjaka iznad.