Znam kako rade procesiri plaćanja karticama i znam da banke ne bi dozvolile bilo kojoj stranici u BIH procesiranje ako nisu ispunile određene zahtjeve.
Nikada nisam imao problema s karticama i komprimitiranjem iste, a koristim ih od 2010 godine aktivno. Keš mi je minimalan, jer ako imam mogućnost da platim karticom na pos uređaju, zašto bih koristio keš? Ako mogu i taj kredit dokupiti za mobilni broj, ili nešto slično, zašto bih išao na tafiku?
Svoj komfor i vrijeme volim i cijenim. Banci sam povjerio na čuvanje svoj novac i do sada su to dobro radili. Kartično plaćanje je budućnost i meni je sasvim ok. Tebi to možda nije, možda koristiš karticu samo za podizanje novca, opet je to tvoje pravo.
Kartica je napravljena da ne bi morao koristiti keš i ja to koristim. Popust nije glavna stavka, ali opet na 100KM, 25KM nije par KM
Je li vrijednije tih par maraka od sigurnosti tvog racuna/kartice i mogucnosti daljnje kupovine na netu stvari kojih nema u ovoj zabiti?
Ovo je totalno nebitno. Isto kao da ja kažem zašto plaćaš u amki, šta ako ti radnica vrati falsifikat, što ne koritiš samo merkator?