Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

GandalfSivi

#20926 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

House wrote: 02/10/2020 16:58 Image

:lol:
Ovo ga u Hrvatsku prebacili :-)
armin071

#20927 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by armin071 »

Najčuvaniji čovjek na planeti da “uhvati” neki “China virus”. Ma hajte molim vas..... Sve je ovo predizborna kampanja...
GandalfSivi

#20928 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

Evo, odluceno je da ide u bolnicu, znaci kompletna prica o brzom izljecenju pada u vodu...
Point.

#20929 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Još jedan holivudski šou Trumpa Donalda. Baš kao i cijeli njegov mandat.
XXS

#20930 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by XXS »

Prebacuju ga u vojnu bolnicu.... ni on nece kod Sebije na Kosevo!
karanana

#20931 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by karanana »

Bogami ce ga ubiti ovaj kult iz sjene, ovi pratioci sotone, pedofili.
Last edited by karanana on 03/10/2020 00:17, edited 1 time in total.
dale cooper

#20932 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Kolika god da je štetočina i konjina želim mu da ovo prevaziđe i ozdravi. I da ga se pobijedi na izborima živog i zdravog.
astala_vistala

#20933 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by astala_vistala »

Bgm on ima 74 godine i ima visak kilograma i to podobro itekako spada u rizicnu skupinu,mada najbolji ljekari na svijetu sa najboljom opremom i lijekovima se brinu o njemu tako da ce samo izgubit 20 tak dana sto znaci da gubi izbore.
Riddle

#20934 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Riddle »

Ja sam svojim ocima gledao sta ovo govno uradi covjeku, tako da ne bih stvarno nikome pozelio da prolazi kroz nesto tako. Ali ako je neko na ovom svijetu bukvalno preklinjao da se zarazi, to je Donald. Ovaj hoax mu lako moze doci glave.

Puno o covjeku govori cinjenica da su svi u trenutku objave ove vijesti pomislili da je to neka laz dizajnirana da mu pomogne oko izbora. I sam sam to odmah pomislio. Ipak, kad sam malo razmislio, poceo sam vjerovati da je stvarno. Ne vidim kako mu ovako nesto moze pomoci. Na samrtnicku postelju ga je bacilo ono sto negira od pocetka. Prije samo nekoliko dana je ismijavao Bidena za nosenje maske. Mjesec dana je do izbora i sad je trenutak kad on najvise treba da zapne u kampanji, da posjeti mjesta gdje misli da bi mogao izgubiti i slicno. Iz bolnice ne moze drzati svoje idiotske skupove sto mu je oduvijek bilo glavno oruzje. A sto se tice dobijanja simpatija, ne vjerujem da ce ih dobiti s obzirom na to koliko se protivio svim preporucenim mjerama. Mi bi to rekli - sam pao, sam se ubio.

Uglavnom, zelim mu da ozdravi i bude spreman za izbore, da izgubi najvecom razlikom ikad i da onda bude optuzen za mali milion prekrsaja koje je napravio u svom jadnom zivotu, te da ovaj svijet napusti u nekoj zatvorskoj celiji.
eltroxin

#20935 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by eltroxin »

Riddle wrote: 03/10/2020 00:20 Ja sam svojim ocima gledao sta ovo govno uradi covjeku, tako da ne bih stvarno nikome pozelio da prolazi kroz nesto tako. Ali ako je neko na ovom svijetu bukvalno preklinjao da se zarazi, to je Donald. Ovaj hoax mu lako moze doci glave.

Puno o covjeku govori cinjenica da su svi u trenutku objave ove vijesti pomislili da je to neka laz dizajnirana da mu pomogne oko izbora. I sam sam to odmah pomislio. Ipak, kad sam malo razmislio, poceo sam vjerovati da je stvarno. Ne vidim kako mu ovako nesto moze pomoci. Na samrtnicku postelju ga je bacilo ono sto negira od pocetka. Prije samo nekoliko dana je ismijavao Bidena za nosenje maske. Mjesec dana je do izbora i sad je trenutak kad on najvise treba da zapne u kampanji, da posjeti mjesta gdje misli da bi mogao izgubiti i slicno. Iz bolnice ne moze drzati svoje idiotske skupove sto mu je oduvijek bilo glavno oruzje. A sto se tice dobijanja simpatija, ne vjerujem da ce ih dobiti s obzirom na to koliko se protivio svim preporucenim mjerama. Mi bi to rekli - sam pao, sam se ubio.

Uglavnom, zelim mu da ozdravi i bude spreman za izbore, da izgubi najvecom razlikom ikad i da onda bude optuzen za mali milion prekrsaja koje je napravio u svom jadnom zivotu, te da ovaj svijet napusti u nekoj zatvorskoj celiji.
:thumbup:
Point.

#20936 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Riddle wrote: 03/10/2020 00:20 Ja sam svojim ocima gledao sta ovo govno uradi covjeku, tako da ne bih stvarno nikome pozelio da prolazi kroz nesto tako. Ali ako je neko na ovom svijetu bukvalno preklinjao da se zarazi, to je Donald. Ovaj hoax mu lako moze doci glave.

Amen, brother.
XXS

#20937 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by XXS »

Riddle wrote: 03/10/2020 00:20 Uglavnom, zelim mu da ozdravi i bude spreman za izbore, da izgubi najvecom razlikom ikad i da onda bude optuzen za mali milion prekrsaja koje je napravio u svom jadnom zivotu, te da ovaj svijet napusti u nekoj zatvorskoj celiji.
Ovo je znak od Boga i Bozija kazna za hiljade i hiljade i hiljade ljudi koji su se zarazili dolazeci na njegove skupove ili su se zarazili zato sto im je on rekao da se ne moraju sekirati oko virusa. Svi pricaju o tome, svi to znaju.Tramp to zna! Internet pise o tome!
splinter

#20938 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by splinter »

Prije par dana, možda dva dana čini mi se kompnija Regeneron je predstavila potencijalni lijek REGN-COV2 u suštini koktel antitjela koja zapravo predstavljaiu monoklonalna antitjela, Danas prije par sati je Trump Donald od ranije poznat kao seoska lola i varalica primio ovaj koktel sa u kombinaciji sa vitaminom D , Zrinkom, Aspirinom , Melatoninom i još jednim lijekom protiv žgaravice.
Ovaj gore pomenuti koktel REGN-COV2 još nije odobren od FDA jer je kost i testnoj fazi ali eto presidente se žrtvovao za naciju.
Il' je možda fakat slab pa je ovo očajnički potez.
Monoklonalna antitjela su budućnost liječenja me samo Covida već i mnogih drugih bolesti.
Dobijaju se bukvalno kloniranjem odgovarajućih antitjela koja potiču od jednog klona dok poliklonalna antitjela potiču od više klonova. Metoda je super ali preskupa vza sada.
Joe Biden se testirao i negativan je nalaz.
karanana

#20939 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by karanana »

Svi tramp varalica tram vakav tramp nakav...
Ima li iko da prihvata mogucnost da su ga namjerno zarazili i mozda pokusavaju da ga ubiju?
XXS

#20940 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by XXS »

karanana wrote: 03/10/2020 01:21 Svi tramp varalica tram vakav tramp nakav...
Ima li iko da prihvata mogucnost da su ga namjerno zarazili i mozda pokusavaju da ga ubiju?
Naravno, cim ti prihvatis cinjenicu da su Bakir, Dodik i Covic dobri i posteni politicari koji su spremni poloziti vlastite zivote i imovinu za dobrobit svojih naroda. :lol:
Horcrux

#20941 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Horcrux »

...
jeza u ledja

#20942 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

karanana wrote: 03/10/2020 01:21 Svi tramp varalica tram vakav tramp nakav...
Ja sam to odmah rekao. Nisi originalan. :oops:

Stavilo mu koronu u caj. :oops:
GandalfSivi

#20943 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

Tita su barem u vozu na zadnje putovanje poslali, ovaj u jadnom helikopteru...

Image
jeza u ledja

#20944 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Dva republikanska senatora danas pozitivna na Covid. (Mike Lee -UT, i Thom Tillis-NC). Ovaj drugi je u tijesnoj izbornoj utrci ove godine.
enko 1964
Grijem se na: južnu konekciju

#20945 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by enko 1964 »

Pošto ovakav slijed događaja postoji samo u trećerazrednim holivudskim filmovima, ja bih više volio da mu ova baja dohaka.
Mada, znajući njega, pretpostavljam da je u pitanju još jedna cirkuska predstava i način da se ne čineći ništa spektularno vodi predizborna kampanja.
insaneinthebrain

#20946 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by insaneinthebrain »

insaneinthebrain wrote: 02/10/2020 16:32 putin salje tople pozdrave uz poruku ozdravi nam vrli preCjednice nas. i mali znak paznje vakcina sputnik V. vratice se donald jaci nego ikad :zzzz:

a cuj melanije sto se suje, odvezala jezicinu slovensku :lol: :lol:

https://www.yahoo.com/entertainment/aud ... 08560.html
I naravno ide vakcina iz majke Rusije. Samo da nam precjednik sto prije ozdravi

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/rusi ... /201003012
splinter

#20947 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by splinter »

insaneinthebrain wrote: 03/10/2020 08:58
insaneinthebrain wrote: 02/10/2020 16:32 putin salje tople pozdrave uz poruku ozdravi nam vrli preCjednice nas. i mali znak paznje vakcina sputnik V. vratice se donald jaci nego ikad :zzzz:

a cuj melanije sto se suje, odvezala jezicinu slovensku :lol: :lol:

https://www.yahoo.com/entertainment/aud ... 08560.html
I naravno ide vakcina iz majke Rusije. Samo da nam precjednik sto prije ozdravi

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/rusi ... /201003012

Šuplja priča. Pa dijete od 7 godina zna da se vakcine daju samo 100 % zdravim osobama u smislu prevencije. Vakcina nije lijek nego preventiva da se ne oboli.
Osim toga potrebno je minimum 14 dana da se razviju antitjela. Tako da je to žešća ubleha.
Međutim treba pratiti vrijednosti dionica na berzama kompanije Regeneron Pharmaceuticals čiji je coctail monoklonskih antitjela primio Trump.
sinuhe

#20948 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sinuhe »

Kazu da je vec primio dozu nekog eksperimentalnog lijeka. Stavio se u sluzbu nauke :D
Last edited by sinuhe on 03/10/2020 09:31, edited 1 time in total.
Porodice Foht

#20949 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Porodice Foht »

Harrison, Taylor, Harding i Roosevelt su umrli za vrijeme predsjednickog mandata pored ubijenih Lincolna, Garfielda, McKinley i Kennedy. Hoce li sicusna baja otrgnuti nam i slovenackog zeta? :?
Nesto mi tesko povjerovati da je neko smislio sve ovo kao predizborni trik Trumpovog staba kojim bi namakao jos koji procenat na sucut dobrodusnih Amerikanaca. Bolesno mi to bas. Ako pak ozdravi, ko ce ga tada slusati kako mu ni u 75-oj Covid ne moze nista. :|
Maxxtro

#20950 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Maxxtro »

splinter wrote: 03/10/2020 01:10 Prije par dana, možda dva dana čini mi se kompnija Regeneron je predstavila potencijalni lijek REGN-COV2 u suštini koktel antitjela koja zapravo predstavljaiu monoklonalna antitjela, Danas prije par sati je Trump Donald od ranije poznat kao seoska lola i varalica primio ovaj koktel sa u kombinaciji sa vitaminom D , Zrinkom, Aspirinom , Melatoninom i još jednim lijekom protiv žgaravice.
Ovaj gore pomenuti koktel REGN-COV2 još nije odobren od FDA jer je kost i testnoj fazi ali eto presidente se žrtvovao za naciju.
Il' je možda fakat slab pa je ovo očajnički potez.
Monoklonalna antitjela su budućnost liječenja me samo Covida već i mnogih drugih bolesti.
Dobijaju se bukvalno kloniranjem odgovarajućih antitjela koja potiču od jednog klona dok poliklonalna antitjela potiču od više klonova. Metoda je super ali preskupa vza sada.
Joe Biden se testirao i negativan je nalaz.
Interesatno. Pitam se zasto mu nisu dali hydroxychloroquine? Mjesecima nas je ubjedjivao u cudotvornost tog lijeka. Cak su nas i na ovoj temi ubjedjivali kako je efektivan u lijecenju korone i kako mi odbacujemo to samo zato sto Trump preporucuje. Mozda da nam objasni neki od dezurnih Trumptarda?
Post Reply