FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#15201 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

HVALA VAM!

Image
Logovan

#15202 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

BUUUUMMMMMMMMMM :izet:

Image

BUUUUUUMMMMMMMMMMM plaaaayyyy offfffffff :izet:

Image
emigrazione

#15203 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by emigrazione »

Svi koji kazu na guzove, lose igrali itd. neka dobro pogledaju drugi gol, jedan od najljepsih koje je tim postigao u zadnjih 10-tak godina...skoro citava ekipa je ucestvovala, 15 dodavanja i na kraju savrsen centarsut za jos bolji volej....
Cossack

#15204 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Cossack »

Tino je odigrao sasvim solidno samo mi je misterija kako jos uvijek ima snage samo za jedno poluvrijeme :?
animus

#15205 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by animus »

Dobro jutro bordo nacijo.

Kako je lijepo biti navijac Sarajeva.

Molim vas samo nemojte protiv Amara nista pričati. Naseg najboljeg igraca.

Sve smo analizirali i sve znamo. Nema potrebe. Uzivajmo u našem uspjehu. ABd da ponovimo slijedeće sedmice pobjedu i historijski uspjeh.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#15206 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by F&N »

animus wrote: 25/09/2020 07:55 Dobro jutro bordo nacijo.

Sve smo analizirali i sve znamo. Nema potrebe. Uzivajmo u našem uspjehu. ABd da ponovimo slijedeće sedmice pobjedu i historijski uspjeh.
Tako je. A Bgm oni nisu sekunde losa ekipa. Jaki i fizicki i tehnicki.
ZonFon

#15207 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by ZonFon »

Aferim momci.

Tatarova predasistencija vrhunska. Pidro se lagano vraca na onaj nivo koji je imao prije povrede.

Protiv Celtica bi probao sa Salcinom umjesto Amara, pa sta bude.
Grean

#15208 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Grean »

xoklix wrote: 25/09/2020 00:46 Od neke 35te minute govorim starom trebamo se povući jer ovi ne mogu Azotu dati gola na postavljenu odbranu.
Sve im prilike bile nakon naših grešaka u tranziciji ili kontra napad... umjesto da smo se povukli i ganjali preko Fanima i Tatara gol iz kontre mi ga primišmo iz polu kontre.
Poslije crvenog bijadoh siguran da ćemo sačuvati rezultat jer smo se povukli. Nisu poštene prilike napravili dok je Tatar imao zicer nakon ubacivanja večeras ooodličnog Handžića.
Bravo Hare :thumbup:
Sušić loš,preloš...čak ga ne bih ni stavljao protiv Seltika.
U cemu je Susic tacno los a recimo Pejovic dobar?

Volio bih da se prebroje npr. prodane lopte jednog i drugog da vidimo. Imali su obojica ali cini mi se da Susic ima manje u svakoj utakmici do sad.

Ne kritikujem ni jednog, samo kazem da na necemu treba zasnivati sud.
Logovan

#15209 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Eki Sušić preloš bio... :shock: :-)
Nadzorna_ploca

#15210 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Meni je Stanojevic bolji igrac od ovog Pejovica. U prvom poluvremenu nije posteno korner izveo, svaka mu je bila na prvu stativu i to na nogu ovih balvandzija.
Pidro se gubio u prvom poluvremenu, ali asistencija je vrhunska bila.
Susic mora puno bolje. Bilo je dosta promahe po sredini.
jay_air

#15211 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by jay_air »

Rijetko se nadje igrac koji je jednako glup koliko i genijalan kao Rahmanovic.
armin071

#15212 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by armin071 »

animus wrote: 25/09/2020 07:55 Dobro jutro bordo nacijo.

Ma šta ćeš pričati protiv Amara čovjek svaku tekmu motor ekipe. Sinoć je igrao protiv četalja koji su znali da mu je kratak fitilj i to max. koristili. Još se i dobro suzdržao nakon onih pljuvanja i guranja. Sinoćnji faul jeste bio neoprezan ali ne i namjeran. Sudac je bio jedan pogubljeni debil.
gold'n'brown

#15213 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by gold'n'brown »

Ma Susic je odlican kad je s loptom, al se poprilicno sporo vraca i nekako je mlak u duelu. Al to je vjerovatno jos nedostatak snage. I ja bih njega protiv Celtica stavio iza Ahmetovica, a pozadi Pejovic i Djokanovic. Mislim da je to puno manji rizik nego na ovoj poziciji sto je igrao protiv Buducnosti. A za Pejovica reci da je slab sinoc :-) , frajer spasio cist go, da je ono uslo tesko da bi se vratili.
il dottore

#15214 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by il dottore »

gold'n'brown wrote: 25/09/2020 10:33 Ma Susic je odlican kad je s loptom, al se poprilicno sporo vraca i nekako je mlak u duelu. Al to je vjerovatno jos nedostatak snage. I ja bih njega protiv Celtica stavio iza Ahmetovica, a pozadi Pejovic i Djokanovic. Mislim da je to puno manji rizik nego na ovoj poziciji sto je igrao protiv Buducnosti. A za Pejovica reci da je slab sinoc :-) , frajer spasio cist go, da je ono uslo tesko da bi se vratili.
I kazes samo to :shock:
Pa brate u tome je sustina, pa on ne pravi razliku u nasoj ligi a ne u ovim utakmicama gdje se gine
Nek se spremi vise nabijem ga ili nek tarlaha negdje drugo
Nadzorna_ploca

#15215 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Ko je rekao za Pejovica da je slab? :-)
Prvo malo bolje procitati sta se pise, pa replicirati onako indirektno.
izbjeglica_iz_besmisla

#15216 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Tin Tin nam je drzao sredinu juce dok nismo poceli s onom nervozom iza 30. minute. Fantastican protok lopte, i pocinje mi biti drago sto je dosao.

Al u drugom je ispuhao ko dusica, bili smo ko s igracem manje
Fauja Singh

#15217 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Fauja Singh »

Joj utakmice teske za gledati, znaci meni je za infarkta bila, ona njihova sansa kad je Pejovic skinuo loptu koja je isla u gol me dotukla, cak i poslije zadnjeg sudijskog zvizduka nisam imao snage da skacem i slavim po kuci nego sam samo sjedio, djeca me pitaju sto to tata ne slavis, a ja ko da me voz pregazio i vratio se jos jednom preko mene.

Uh kako se kod nas narod pravi pametan i prelako donosi zakljucke, sjecam se komentara na FKSInfu, a bilo ih je sigurno i ovdje kada se govorilo da je Fanimo mrtvi prosjek od igraca, nadam se da ce sada ti pojedinci biti u stanju da shvate da ne trebaju olahko donositi zakljucke, isto se desava i sa Susicem, a covjek mislim da nije ni na 60% svoje spreme a opet se vidi da je veliki znalac.
Izmjena Ahmetovic - Handzic je meni imala apsolutno smisla, prvo sto je Ahmetovic vise izgorio gore i nije imao snage da vrsi pritisak na njihovu zadnju liniju, Haris to odlicno radi, pogotovo kad ga se uvede zadnjih 15-20 minuta, po potrebi zna stati na loptu i krasti vrijeme, a samim tim kad u igri imas jednog takvog napadaca ne dajes signal protivniku da smije krenuti na sve ili nista, jer ako krene vrlo lahko moze biti kaznjen.
Sad protiv Celtica, cujem od raje cesto da to nije vise stari Celtic, Boga mi gledam ih u prvenstvu, samo jedan nerijesen rezultat, sve pobjede, imaju samo bod manje od Rangersa a uz to utakmicu manje. izuzmemo li poraz od Ferencvarosa oni imaju dobar niz.
Ali opet jedna utakmica, sve je moguce, uh kakav bi to uspjeh bio da udjemo u grupe EL.
Revolucionar ★

#15218 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Revolucionar ★ »

Ma dobro, niko se i ne zavarava da je Celtic sad nekakav Kukesi. Ekipa im je vrijedna stotinjak miliona, imaju dva tri igraca koji su pojedinacno skuplji od svih nasih. Pratim im ja rezultate, mnogo utakmica je bilo guzovaca, navijaci im svaku tekmu tuku po treneru i sporoj igri. Bit ce problematicno igrat protiv likova ako se bude igralo na sistem ko vise izdrzi, tesko ce nasi parirat. Treba uraganski ko sinoc prvih dvadeset minuta pa sta Bog da
tovarish

#15219 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by tovarish »

Handzic je karina igrac ako ce igrati za Sarajevo od pocetka utakmice, ALI za zadnjih 15-20 minuta nema boljeg u nasoj ligi. Sinoc se vidjelo vrlo dobro, a i u brojnim drugim utakmicama gdje je ulazio pred kraj. Skoro svi ga kudite, a niko ga nije pohvalio za utakmicu protiv Olimpika gdje je on namjestio zadnja dva gola.

I sinoc je bio je jedan od najzasluznijih sto smo izdrzali do kraja. Jos smo i mogli dati gol na njegovu asistenciju.

Sve i da dovedemo jos kojeg napadaca, ja mu ne bih uskracivao tih zadnjih 15-ak minuta i redovno bih ga uvodio.
Logovan

#15220 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Ma Handžić je dobra zamjena, ok je džoker, s tim da je prije bio bolji, efikasniji. I njega godine stižu. :D Meni smiješno što ga prozivaju da je debeo. :D Nigdje veze, daleko od ovoga.
gold'n'brown

#15221 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by gold'n'brown »

Nadzorna_ploca wrote: 25/09/2020 10:43 Ko je rekao za Pejovica da je slab? :-)
Prvo malo bolje procitati sta se pise, pa replicirati onako indirektno.
Nisam replicirao direktno tebi jer se nije odnosilo iskljucivo na tvoj post, posto ih je bilo nekoliko na slicnom fonu, ne znam da li samo na ovoj temi.
Poredjenje sa Stanojevicem je ok, samo zavisi u kojem momentu kada je u pitanju Stanojevic. Prije i poslije povrede, nebo i zemlja.
tovarish

#15222 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by tovarish »

Logovan wrote: 25/09/2020 12:13 Ma Handžić je dobra zamjena, ok je džoker, s tim da je prije bio bolji, efikasniji. I njega godine stižu. :D Meni smiješno što ga prozivaju da je debeo. :D Nigdje veze, daleko od ovoga.
Ja bih prije rekao da je trom, ali i to pada u vodu kad se vidi kako je onog okrenuo prije asistencije Tataru.
Blixen

#15223 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Blixen »

Logovan wrote: 25/09/2020 10:15 Eki Sušić preloš bio... :shock: :-)
Susic odlican sinoc
Blixen

#15224 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Blixen »

Fauja Singh wrote: 25/09/2020 11:08 Sad protiv Celtica, cujem od raje cesto da to nije vise stari Celtic, Boga mi gledam ih u prvenstvu, samo jedan nerijesen rezultat, sve pobjede, imaju samo bod manje od Rangersa a uz to utakmicu manje. izuzmemo li poraz od Ferencvarosa oni imaju dobar niz.
Ali opet jedna utakmica, sve je moguce, uh kakav bi to uspjeh bio da udjemo u grupe EL.
Celtic vrijedi 100 mil eura
ne treba se zavaravati da su losi itd
bolji jesu, ali ne znaci da se necemo "pobiti" sa njima
Logovan

#15225 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

tovarish wrote: 25/09/2020 13:01 Ja bih prije rekao da je trom, ali i to pada u vodu kad se vidi kako je onog okrenuo prije asistencije Tataru.
Ma usporio se malo, može se on na staro vratiti. Sad hoće li, šta će biti vidjet ćemo.
Blixen wrote: 25/09/2020 13:06 Susic odlican sinoc
Ma meni je dobar bio, vidi se da zna i da može još dosta bolje igrati. Fali mu snage, ali nadolazi to polako.
Post Reply