Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sa_u_srcu wrote: ↑24/09/2020 13:47
Hajmo malo zavrsiti sa malim klubovima...
Otvorite temu, na ekonomiji i tamo raspravljajte o cijenama zemljista, propalim pricatizacijama i slicno.
Danas je samo jedna tema Galacticosi s Koseva...
odma da te ispravim, pogresna tema..
imas temu za bh klubove u euro ligama...
a mi smo na pravoj temi, koja se zove bh premijer liga, formalno pravno, clanovi lige, i raspravljamo o aktuelnim desavanjaima...
Danas je samo jedna tema na svim forumima....
Galacticosi s Koseva...
mozda vama, meni ne...
da je finale lige prvaka mene ne dotice.
sace domace kolo i to... zeljo malo grohno, imaju nake dugove mozda se moze koji igrac opaucit po povoljnijoj cijeni i to...
Ja sam li aludiro ovdje na bilo cije postenje......i jesam li napisao npr. "gledaj kako Pitari kradu. NE nisam nego je samo potvrdjeno da je zaista bio ofsajd a sto sam i ja odmah tvrdio a vi ste se smijali. I gotovo prosao voz nece ga sigurno sad ponistiti.
Al pazi - niko ziv 7-8 kola nista ne komentarise sudjenje, niti ima kakva emisija, niti koji klinac - i ono zovne sudiju iz susjedne drzave da prokomentarise a onda i ovog odnekud izvuce... Jel i on na viberu gledao snimak? Sta drugo ocekivati od zelenog tariguza...
De ba pite. Mtel radi aktivno na razfradnji pite premierrlige kalve emisije kakvi bakraci bio je ofsakd bili ste bolji.zavrseno.
Cestitke na prolazu..zasluzeno.iznenadjujuce dobro izdrzali.posle primljenog gola.
Amare sine svaka cast. Tacno orginal nasa skola slomi ga ko ga jbe makar i crveni bio udri i sudiju