Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kabal1337 wrote: ↑20/09/2020 20:57
Je li ko imao dodira sa ovim ruskim gumama? Kakav im je bocni zid jel labav? Treba mi neka guma jeftinija guma za sljunka, neravnog terena. Sezonu dvije maksimalno.
Je li ko imao dodira sa ovim ruskim gumama? Kakav im je bocni zid jel labav? Treba mi neka guma jeftinija guma za sljunka, neravnog terena. Sezonu dvije maksimalno.
Kama ti je prva ugradnja za Ladu Nivu.
Kod nas su ih vozali po terenu, niko se nije žalio.
Pogotovu ako je za sezonu-dvije, ne vjerujem da ćeš se nešto zajebati.
sto se tice adac testa,prva 4 mjesta premiumi
michelin alpin 6 bi bio i na onim prethodnim da su ga testirali
continental cini mi se sa ts860 ulazi u 5. sezonu otkako se prodaje tako da nije cudo da su druge gume koje su se kasnije pojavile bolje od njih
Last edited by nivla on 23/09/2020 22:33, edited 1 time in total.
Ja sam poslusao test i kupio ts850, i bile su vrh. Isto tako kad kupim jeftinu gumu nadrljam.
Eh, kao veliki mrzitelj tigra, moram ipak reci da je riken na x5 bio solidan na ono malo zime prosle godine.
Al'din wrote: ↑23/09/2020 23:48
Vi ono baš vjerujete ovim testovima?
Pa dobro kome/čemu da vjerujemo? Mehi, Hami...trgovcima?
Ibri Sulji iz prve ruke. Naravno da svako hvali svoj proizvod. Lobiranje je cudo. Od kud Nexen da se montira na Golfa 8? Jer je extra guma ili?
Nekome je protekt vrh i ne mozes ga ubjediti u suprotno dok je mom drugu S3 sava to isto (čitaj nudi mu ono sto mu treba za uloženo)
Ibri Sulji iz prve ruke. Naravno da svako hvali svoj proizvod. Lobiranje je cudo. Od kud Nexen da se montira na Golfa 8? Jer je extra guma ili?
Nekome je protekt vrh i ne mozes ga ubjediti u suprotno dok je mom drugu S3 sava to isto (čitaj nudi mu ono sto mu treba za uloženo)
Nexen je na golfu zato sto su i oni lobirali,..eto, stvarno misliš da je na golfu zato sto je extra guma??
Nexen je na golfu zato sto su i oni lobirali,..eto, stvarno misliš da je na golfu zato sto je extra guma??
konektovan wrote: ↑24/09/2020 00:12
Nemam dokaz, imas li ti dokaz za Adac test...???
Imam, gledam u ključeve. Pusti suplju, sta hocu da kazem guma u jednoj dimenziji na testovima bude extra, dok je u drugoj truba. Ja vozio 16ke ljetne Dayton, bolje nikada nisam imao, a vjeruj svega se navozao. Koliko je Dayton poznata guma?
Pa test po jedinstvenim parametrima i kriterijima daje pravi presjek kvaliteta gume. Svaka od ovih guma je dobra u principu, jer ce Ibro uzet Semperit, turit ga na skodu i rec da nikad bolje gume nije vozio. I nije sigurno. To nisu realni kriteriji. Kad bi Ibro imao 10 istih skoda i 10 razlicitih setova na svakoj, onda bi mozda skontao da mu se auto ipak ljepse ponasa na Savi, Michelinu ili Dunlopu...
Pa test po jedinstvenim parametrima i kriterijima daje pravi presjek kvaliteta gume. Svaka od ovih guma je dobra u principu, jer ce Ibro uzet Semperit, turit ga na skodu i rec da nikad bolje gume nije vozio. I nije sigurno. To nisu realni kriteriji. Kad bi Ibro imao 10 istih skoda i 10 razlicitih setova na svakoj, onda bi mozda skontao da mu se auto ipak ljepse ponasa na Savi, Michelinu ili Dunlopu...
Nije ni Ibro validan, vidio sam kako mu daju koveraT da kaze da mu je Trayal vrh.