X stvari moze biti... Meni je davno na Panasonicu maticna tako riknula... Ne moze ti niko "ofrlje" reci...
Servis
Moderator: Benq
Nadaj se da je napajanje ili maticna ploca a moli Boga da nije panel. U principu nista se ne zna dok se ne otvori TV a kvar moze biti od prilicno jeftin ako je npr napajanje pa do toliko skup da ti se ne isplati popravljati ako je panel. Pravac servis i nadaj se najboljem.
Nema potrebe, ne skodi uopste led traka iza tva sa controllerom.
Problem je što se u tvojim postovima ni sekunde ne primjećuje taj "profesionalni rad sa televizorima" već sasvim suprotno - skoro svaki post (uz poneki rijetki izuzetak) ti se svodi na ofirno reklamiranje jednog te istog brenda i nazor guranje stalno istih linkova prema ljudima koji traže neku preporuku. Čak i tamo gdje ljudi postave pitanje za poređenje nekoliko konkretnih modela gdje se Philips niti jednom riječi ne spominje ti kao padobranac uletiš sa odgovorm "svakako ti je tu bolji model A, B, C" - svaki Philips, a odgovora na konkretno pitanje ni na vidiku. Rijetko kad ubaciš poneki model drugog proizvođača u svoje "preporuke" - čisto da ne bude baš preofirno reklamiranje.bower wrote: ↑21/09/2020 18:43 Pa tu se okupila nekakva mafija par ćlanova, koji ne dopuštaju preporuke Philipsa ili šta god vezano na Philips:) To je isto kao i na jednom Hrvatskom forumu gdje ima trojica ili ćetvorica njih koji isto ne dopuštaju ništa oko Philips televizora.. Tako, da ako neko napiše nešto dobro o Philipsu, a tih ljudi nema malo, odmah iskreditiraju određen komentar:)) Ali stvarno neznam šta imaju određeni ljudi od takvog ponašanja.. Ajde, da se vodi konstruktivna polemika oko televizora, ali sa takvim ponašanjem određenih ljudi to nije nikako moguće..! To mi više dođe kao neki djećji vrtić, a ne neki ozbiljan forum o televizorima:)) A žao mi je ljudi , koji nasjedaju takvim ljudima i slepo vjeruju šta napišu..! Na sreću na tom Hrvatskom forumu pa i Srbskom, su ljudi poćeli razmišljat svojom glavom, pa ljudi više ne uvažavaju toliko mišljenje određenih tih aktera.. Jedino na tom forumu još uvijek ljudi koji traže preporuku, vjeruju tim određenim akterima koji prave antireklamu za Philips, pa i još za koji drugi brend. Nadam se, da će se to promijenit, pa će poćet vjerovat i drugim ljudima, koji se poneki kao ja bave i profesionalno televizorima..!
Svakako sam planirao pocetkom sledeceg mjeseca uzeti novi tv mozda onaj Sony xf9005 ali cekam da stignu i novi modeli TCL da vidim sta i oni nude nesto sam cuo da imaju neki qled modeli a ovaj sto se pokvario je planiran za spavacu sobu pa ako bude jeftina popravka neka ga poprave ako ne ide on u smece skoro 9 godina me sluzioCooK wrote: ↑21/09/2020 23:27Nadaj se da je napajanje ili maticna ploca a moli Boga da nije panel. U principu nista se ne zna dok se ne otvori TV a kvar moze biti od prilicno jeftin ako je npr napajanje pa do toliko skup da ti se ne isplati popravljati ako je panel. Pravac servis i nadaj se najboljem.
Imaju komentari korisnika
skafiskafsnjak wrote: ↑21/09/2020 23:43Imaju komentari korisnika![]()
Jucer je Philipsovac postavio recenziju nekog Philipsa.... Ispod komentari gdje ga 90% ljudi pljuje ...
Jebo recenzije, krajnji korisnik je bitan. Nece ga recezent koristiti 2 godine (ako ne crkne prije) pa onda napisati iskustva.
Nebitno , preporucujte...nije zabranjeno. Sreca pa vas ljudi ne slusaju.
Ne sumnjamCossack wrote: ↑21/09/2020 23:46skafiskafsnjak wrote: ↑21/09/2020 23:43Imaju komentari korisnika![]()
Jucer je Philipsovac postavio recenziju nekog Philipsa.... Ispod komentari gdje ga 90% ljudi pljuje ...
Jebo recenzije, krajnji korisnik je bitan. Nece ga recezent koristiti 2 godine (ako ne crkne prije) pa onda napisati iskustva.
Ide Philips ko halva...![]()
Ide k'o halva ali si ti sebi uzeo Samsung.Cossack wrote: ↑21/09/2020 23:46skafiskafsnjak wrote: ↑21/09/2020 23:43Imaju komentari korisnika![]()
Zajebavas ???CooK wrote: ↑21/09/2020 23:58
Ide k'o halva ali si ti sebi uzeo Samsung.Bitno je preporucivati ono sto je jeftino u BH Telecomu a manje je bitno sta korisnik dobija ali kad je to i bilo bitno u BH Telecomu s obzirom da kod njih vecina korisnika ima brzinu interneta kao prije 10 godina a HD kanali nisu u osnovnom paketu nego 60 godina stari SD kanali.
P. S. Stranka te prati.![]()
Ako vec mozes cekati onda sacekaj i decembar jer ce tad biti najboljih snizenja.Aleksa83 wrote: ↑21/09/2020 23:43Svakako sam planirao pocetkom sledeceg mjeseca uzeti novi tv mozda onaj Sony xf9005 ali cekam da stignu i novi modeli TCL da vidim sta i oni nude nesto sam cuo da imaju neki qled modeli a ovaj sto se pokvario je planiran za spavacu sobu pa ako bude jeftina popravka neka ga poprave ako ne ide on u smece skoro 9 godina me sluzioCooK wrote: ↑21/09/2020 23:27Nadaj se da je napajanje ili maticna ploca a moli Boga da nije panel. U principu nista se ne zna dok se ne otvori TV a kvar moze biti od prilicno jeftin ako je npr napajanje pa do toliko skup da ti se ne isplati popravljati ako je panel. Pravac servis i nadaj se najboljem.![]()
TouchéCooK wrote: ↑21/09/2020 23:58Ide k'o halva ali si ti sebi uzeo Samsung.Cossack wrote: ↑21/09/2020 23:46skafiskafsnjak wrote: ↑21/09/2020 23:43
Imaju komentari korisnika![]()
Bitno je preporucivati ono sto je jeftino u BH Telecomu a manje je bitno sta korisnik dobija ali kad je to i bilo bitno u BH Telecomu s obzirom da kod njih vecina korisnika ima brzinu interneta kao prije 10 godina a HD kanali nisu u osnovnom paketu nego 60 godina stari SD kanali.
P. S. Stranka te prati.![]()
Hahahha...Hercegoviina wrote: ↑22/09/2020 00:14 uzeo sam ovaj tv i sve mi se cini da sam se zezno sto se tice veličine. u prostoriji od 3, 5 metra zauzima bukvalno po zida..jbmu
Ma ne pada mi na pamet ulaziti u raspravu, bas na prethodnoj stranici napisah da ne ulazim vise u rasprave sa "philipsasima" i sto se mene tice reklamirajte ga dok god vam administratori dopustaju ali nemojte sami sebi skakati u usta i biti kontradiktorni.Cossack wrote: ↑22/09/2020 00:18 E moj Cook, mislio sam da si barem trunku pametniji od ova tri trola. Ja samo hocu da dokažem da niste u pravu za Philips jer ga blatite bez razloga. Zato i ne krijem da sam kupio Samsung. I javno sam rekao da sam ga uzeo jer me izašao 970 KM model koji se i sada (5 mjeseci od moje kupovine) vrti za 1099 KM. Da je Philips tada bio na akciji uzeo bih njega. Ali ne, bitno je dokazati da sam ja uzeo Samsung, džaba recenzije renomiranih stanica, recenzenata, džaba sve. Ovo samo govori o tebi i ova tri trola. Pa neka sada korisnici procijene ko je u pravu. Imaju linkove, sve je dostupno.
Pa zar nije Philips bestbuy uvijek?Cossack wrote: ↑22/09/2020 00:18 E moj Cook, mislio sam da si barem trunku pametniji od ova tri trola. Ja samo hocu da dokažem da niste u pravu za Philips jer ga blatite bez razloga. Zato i ne krijem da sam kupio Samsung. I javno sam rekao da sam ga uzeo jer me izašao 970 KM model koji se i sada (5 mjeseci od moje kupovine) vrti za 1099 KM. Da je Philips tada bio na akciji uzeo bih njega. Ali ne, bitno je dokazati da sam ja uzeo Samsung, džaba recenzije renomiranih stanica, recenzenata, džaba sve. Ovo samo govori o tebi i ova tri trola. Pa neka sada korisnici procijene ko je u pravu. Imaju linkove, sve je dostupno.
I da, prijavljen si za vrijeđanje što govori samo o tebi jer tvoje kolege barem nisu spale na to.
Da ti imaš tu mrvicu otišao bi na stranicu firme za koju misliš da radim i vidio da ta firma prodaje sve bendove. Ali je valjda lakše javno lagati, psovati i izmisljati neke priče nego priznati da nisi u pravu.CooK wrote: ↑22/09/2020 00:28Ma ne pada mi na pamet ulaziti u raspravu, bas na prethodnoj stranici napisah da ne ulazim vise u rasprave sa "philipsasima" i sto se mene tice reklamirajte ga dok god vam administratori dopustaju ali nemojte sami sebi skakati u usta i biti kontradiktorni.Cossack wrote: ↑22/09/2020 00:18 E moj Cook, mislio sam da si barem trunku pametniji od ova tri trola. Ja samo hocu da dokažem da niste u pravu za Philips jer ga blatite bez razloga. Zato i ne krijem da sam kupio Samsung. I javno sam rekao da sam ga uzeo jer me izašao 970 KM model koji se i sada (5 mjeseci od moje kupovine) vrti za 1099 KM. Da je Philips tada bio na akciji uzeo bih njega. Ali ne, bitno je dokazati da sam ja uzeo Samsung, džaba recenzije renomiranih stanica, recenzenata, džaba sve. Ovo samo govori o tebi i ova tri trola. Pa neka sada korisnici procijene ko je u pravu. Imaju linkove, sve je dostupno.
Znaci pricam ti samo da si procitan jer je svakom sa mrvicu mozga jasno zasto ti branis Philips.
Laku noc i tebi i svima a samo nastavite, ova tema je i onako vec duze vrijeme u qurcu.
Očigledno nije uvijek. I vidljivo je da sam preporučivao Samsung tako da nisi u pravu.skafiskafsnjak wrote: ↑22/09/2020 00:32Pa zar nije Philips bestbuy uvijek?Cossack wrote: ↑22/09/2020 00:18 E moj Cook, mislio sam da si barem trunku pametniji od ova tri trola. Ja samo hocu da dokažem da niste u pravu za Philips jer ga blatite bez razloga. Zato i ne krijem da sam kupio Samsung. I javno sam rekao da sam ga uzeo jer me izašao 970 KM model koji se i sada (5 mjeseci od moje kupovine) vrti za 1099 KM. Da je Philips tada bio na akciji uzeo bih njega. Ali ne, bitno je dokazati da sam ja uzeo Samsung, džaba recenzije renomiranih stanica, recenzenata, džaba sve. Ovo samo govori o tebi i ova tri trola. Pa neka sada korisnici procijene ko je u pravu. Imaju linkove, sve je dostupno.
I da, prijavljen si za vrijeđanje što govori samo o tebi jer tvoje kolege barem nisu spale na to.
Jer uvijek ga preporucujete ti i tvoj pajdas Bower.
Hahah tvoj pajdas Bower se ne slaze sigurno... Mislim, ipak su tu recenzije itd.Cossack wrote: ↑22/09/2020 00:35Očigledno nije uvijek. I vidljivo je da sam preporučivao Samsung tako da nisi u pravu.skafiskafsnjak wrote: ↑22/09/2020 00:32Pa zar nije Philips bestbuy uvijek?Cossack wrote: ↑22/09/2020 00:18 E moj Cook, mislio sam da si barem trunku pametniji od ova tri trola. Ja samo hocu da dokažem da niste u pravu za Philips jer ga blatite bez razloga. Zato i ne krijem da sam kupio Samsung. I javno sam rekao da sam ga uzeo jer me izašao 970 KM model koji se i sada (5 mjeseci od moje kupovine) vrti za 1099 KM. Da je Philips tada bio na akciji uzeo bih njega. Ali ne, bitno je dokazati da sam ja uzeo Samsung, džaba recenzije renomiranih stanica, recenzenata, džaba sve. Ovo samo govori o tebi i ova tri trola. Pa neka sada korisnici procijene ko je u pravu. Imaju linkove, sve je dostupno.
Jer uvijek ga preporucujete ti i tvoj pajdas Bower.
Prije ce biti da je tvoj pajdas obzirom da imate sličan nivo konverzacije.skafiskafsnjak wrote: ↑22/09/2020 00:43
Hahah tvoj pajdas Bower se ne slaze sigurno... Mislim, ipak su tu recenzije itd.![]()