Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
Novak20

#7776 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Novak20 »

I kod nas su neki koketirali i ulazili u vlast sa četnicima pa nisu četnici.

https://www.vrisak.info/vijesti/poslusa ... nevesinju/
Poslušajte govor Alije Izetbegovića na osnivačkoj skupštini SDS-a u Nevesinju.

U srpnju 1991. godine na Osnivačkoj skupštini Srpske demokratske stranke u Nevesinju gost je bio Alija Izetbegović. U svom govoru, između ostalog, kaže da žali što se i ranije nije formirao SDS i u superlativima govori o ovoj stranci.
Point.

#7777 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Point. »

Tad je Alija bio naivan i mlad. Nije znao sta mu cetnik sa Durmitora sprema. Nakon desavanja u BiH i Kosovu, gdje imamo rezultate tih cetnika, Dritan bi trebao znati, biti pametniji. A vidimo da nije.
breuer

#7778 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by breuer »

Naivan i mlad 1991. godine :lol:
horkesh

#7779 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by horkesh »

radostan dan wrote: 06/09/2020 23:13
horkesh wrote: 06/09/2020 22:48
radostan dan wrote: 06/09/2020 22:46

da, jedini...pričamo o medijima i izvještavanju istih, te prenošenju vijeti, fotomontažama, dcm-u, ins4, vijesti, pobjeda, antena 1...te o tviter vijestima koje su objavljivane. o tome pričamo.
Dobro, nisam te razumio. Recimo da im je u tom polju, onda, to jedini fail.
ma to ti pričam, marketinški...mnogo više su se pozicioni mediji isprovaljivali i nalagali.
razumijem ja to, velika lova je u pitanju...nemoj biti naivan da njih fura patriotizam..fura pola ovih veselnika sa trga, druga polovina su budžetlije sa lažnim diplomama, namještenim konkursima, zabrinuti za ostanak na državnoj sisi. a i mnogi su bili ucjenjeni da dodju (iz te grupacije).
darko šuPković, i ostali...6000 maraka po emisiji jarane, cdm i ostali...grčevito se to bori da se ne promjeni ništa. a narod skapava sve više i više. i koliko je takvih, sto iz medija, sto iz privatnog biznisa...

globalno gledajuci, milo se zajebao u jednom, nije to zakon o slobodi vjeroispovjesti....prekontao se koliko ima zaposlenih a koliko nezaposlenih, nezadovoljnih...koliko ima bogatih a koliko siromašnih i onih koji rade za 250 evra 10 sati dnevno. i prekontao se koliko ima love u budžetu da sve to nekako izgajguli i smiri.
pa kad je vidio da nema love, i da nema kredita, dosjetio se crkvene imovine. plus što mu to i politički odogovara pred izbore, da se narod svadja i dijeli zbog onozemaljskih stvari, a da se krucijalne ovozemaljske zaborave - plata, hljeb, komunalije, odjeća, obuća, ogrev, zimnica, itd.

a dobro je to smislio...osim pomenutog, koska zvana zakon o slobodi vjeroispovjesti je toliko zajebana i teška da osigurava spaljivanje mostova izmedju pristalica, birača, građana...ili jesi ili nisi za njega - za zakon, za mila. ko se odlučio i rekao javno je li ili nije za zakon, više mu povratka nije bilo, jer mostova nije bilo.

al eto, preračunao se...sad kad bi mogao da vrati vrijeme unazad, ne bi ga predlagao (zakon) pa makar budće kompletan napunio svojim parama i parama njemu bliskih porodica.

no, jbg, nema povratka.

sad nek se češe po glavi ko ga je naopako nasavjetovao, dal beba popović, dal neko izvan cg....il je zbilja poprimio sve karakteristike klasičnog diktatora i pomislio da se planeta okreće oko ili zbog njega, i da će tako i zbog toga vječno da se vrti.
A zašto to ne bi pomislio? Čovjek je vladao 30 godina, 22 godine duže od Vučića, 15 godina duže i od Dodika...

Opoziciji se nema šta prigovoriti što se tiče službenih istupa, odabira ljudi koji će biti lica kampanja, a naročito na spuštanju lopte nakon izbora. Posebno je efektno bilo dolaženje u Pljevlja.

Problem je što misle da imaju rulju koja pjeva četničke pjesme pod kontrolom. Nemaju, ali to će se tek vidjeti.
sumirprimus

#7780 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

a svi su budzetski korisnici,placenici i svi rade za senVic, samo velikosrbi iz pATRIJOTSKIH RAZLOGA NE? :D
ono zajebava lik iz istocnog sarajeva , crnogorce ko ce ostat bez posla zarad izbora u istoj, jelte sta je reci ... :)
Novak20

#7781 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Novak20 »

breuer wrote: 07/09/2020 09:49 Naivan i mlad 1991. godine :lol:
:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
llull

#7782 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

Jutros uz kafu razgovaram sa sankerom Irfanom u Gjiri i Orkides baru u okolini Dhermija u Albaniji, momak mlad bistar nekih 27-8 godina i pitam ga za situaciju u CG, da li je upucen i da li prati situaciju. Momak mi doslovno odgovara da je to stvar same CG, ako oni misle da je tako najbolje neka rade sta hoce. Ubjedjen je da je sa kosovom zavrseno svako sranje na Balkanu i da Kosovari imaju te neke zelje da se jos prosire a da obicni primorski albanci uopste ne gledaju u tom pravcu. I spomenuo mi je da iz godine u godinu sve vise i vise srba dolazi u Albaniju, da cak u Valoni kupuju i nekretnine zbog jeftinih cijena !?
Bas sam se iznenadio iskreno ...
sumirprimus

#7783 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

a sto ne bi kupovali, normalan svijet gdleda svoj interes, a za napaljene budale uvijek imas guče, cevljanovice, istorijske skupove i slicne budalastine...
Point.

#7784 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Point. »

Vidim niko od uznika nije cuo evergreen od Danijel Popovica, time i ovaj keserluk. :oops:

No, niko normalan ne moze porediti Aliju i Dritana, tj period 1991 godine i danas. Danas, znamo na sta su cetnici spremni.
llull

#7785 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

sumirprimus wrote: 07/09/2020 10:07 a sto ne bi kupovali, normalan svijet gdleda svoj interes, a za napaljene budale uvijek imas guče, cevljanovice, istorijske skupove i slicne budalastine...
Apsolutno se slazem... opijum za glupe mase...
palermo

#7786 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by palermo »

Novak20 wrote: 07/09/2020 08:54 Političko-novinarska šizofrenija i nepotreban pritisak prema jednom mladom cg političaru koji možda nosi ključeve vlasti u susjednoj Crnoj Gori ne popušta. Od Dritana se i prije nego postane dio vlasti smišljeno, otvoreno ali kratkovidno pravi neprijatelj. Ne u moje ime, ne u ime BiH i većine njenih građana koji gledaju kako da prežive ili pobjegnu iz države nego u ime političkih krugova koji ne mogu da urede ni kanton Sarajevo kako treba ali bi da uređuju tko treba biti u vlasti susjedne države. :lol:

S(j)utra, ako bude trebalo i kada budu u prilici, isti ovi će mirne duše "četniku" Dritanu lizati zicugu za nekakvu podršku pred MZ ili unutar Crne Gore.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/16 ... ovica.html
NOVI PRILOZI ZA BIOGRAFIJU "POŠTENOG ALBANCA": Dritanovog pretka SELIMA ABAZOVIĆA strijeljali su partizani kao pripadnika četničke vojske DRAŽE MIHAILOVIĆA…
Riječ je o smrtnom listu izvjesnog Selima Abazovića, po nacionalnosti Albanca, zemljoradnika iz sela Svirce u opštini Međeđa, za kojeg se tvrdi da je djed političara Dritana.
Teško je, zapravo nemoguće potvrditi da li je Selim Abazović predak Dritana Abazovića, ali je vrlo jednostavno konstatirati da predsjednik Građanskog pokreta "URA" danas nedvosmisleno koketira sa politikom i ideologijom koja se deklarira kao nasljednica velikosrpskog projekta za kojeg se borila Kraljevska Vojska u otadžbini Draže Mihailovića i za kojeg je poginuo/strijeljan Selim Abazović
Da, u pravu si.....mene podsjeca politocki na Zeljka Komsica.......cak i njega ovako napadaju opskurni portali naravno ne u moje ime, a siguran sam ne i u tvoje....
breuer

#7787 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by breuer »

Point. wrote: 07/09/2020 10:08 Vidim niko od uznika nije cuo evergreen od Danijel Popovica, time i ovaj keserluk. :oops:

No, niko normalan ne moze porediti Aliju i Dritana, tj period 1991 godine i danas. Danas, znamo na sta su cetnici spremni.
naravno, 1991. godine se nikako nije znalo na šta su sve četnici spremni...
Novak20

#7788 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Novak20 »

palermo wrote: 07/09/2020 10:12
Novak20 wrote: 07/09/2020 08:54 Političko-novinarska šizofrenija i nepotreban pritisak prema jednom mladom cg političaru koji možda nosi ključeve vlasti u susjednoj Crnoj Gori ne popušta. Od Dritana se i prije nego postane dio vlasti smišljeno, otvoreno ali kratkovidno pravi neprijatelj. Ne u moje ime, ne u ime BiH i većine njenih građana koji gledaju kako da prežive ili pobjegnu iz države nego u ime političkih krugova koji ne mogu da urede ni kanton Sarajevo kako treba ali bi da uređuju tko treba biti u vlasti susjedne države. :lol:

S(j)utra, ako bude trebalo i kada budu u prilici, isti ovi će mirne duše "četniku" Dritanu lizati zicugu za nekakvu podršku pred MZ ili unutar Crne Gore.

NOVI PRILOZI ZA BIOGRAFIJU "POŠTENOG ALBANCA": Dritanovog pretka SELIMA ABAZOVIĆA strijeljali su partizani kao pripadnika četničke vojske DRAŽE MIHAILOVIĆA…
Riječ je o smrtnom listu izvjesnog Selima Abazovića, po nacionalnosti Albanca, zemljoradnika iz sela Svirce u opštini Međeđa, za kojeg se tvrdi da je djed političara Dritana.
Teško je, zapravo nemoguće potvrditi da li je Selim Abazović predak Dritana Abazovića, ali je vrlo jednostavno konstatirati da predsjednik Građanskog pokreta "URA" danas nedvosmisleno koketira sa politikom i ideologijom koja se deklarira kao nasljednica velikosrpskog projekta za kojeg se borila Kraljevska Vojska u otadžbini Draže Mihailovića i za kojeg je poginuo/strijeljan Selim Abazović
Da, u pravu si.....mene podsjeca politocki na Zeljka Komsica.......cak i njega ovako napadaju opskurni portali naravno ne u moje ime, a siguran sam ne i u tvoje....
Je li to Komšića napadaju opskurni crnogorski portali ???

Ako ga oni napadaju onda to ne rade u moje ime. Što ih briga i što se petljaju u naše probleme kada se ja ne petljam u njihove. :izet:
JThomas

#7789 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by JThomas »

priča o djedu je nepotrebna i neukusna. nebitno je šta je bio djed, bitno je da je momak neskriveno dio ovog projekta od početka. a projekat je malo četnički, onako kako je i onaj cezijum malo radioaktivan pa mu je dovoljno staviti žutu traku. iskoristiće ga i nabiti na kurac, idući put im neće trebati.
Ludzak

#7790 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Ludzak »

Srbima smeta Milo koji vlada 30 godina, a ne smeta im Lukašenko koji isto toliko vlada. Niti Putin.
tandmand

#7791 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by tandmand »

ČemE tolika panika za budućnost Crne Gore i Bošnjaka u njoj?

Zar zemlju sa izlazom na more, članicu NATO, neće braniti Šesta flota?

Bošnjačka politika, tek u situaciji kada dođe pred zid, probudi se sa saznanjem da se treba pouzdati "use i u svoje kljuse".

Naravno, prije zida, kupuju se skupa auta, namještaju tenderi, kradu milioni, jede se kavijar i pije se džin.
Duka Dizel II

#7792 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Što kaže stara narodna: "Ne pada sneg da pokrije breg, nego da svaka zverka pokaže svoj trag".

Tako i pad Mila Djukanovića i svi ovi najprizemniji, bedni napadi i pritisci na Dritana Abazovića, otkrivaju sve pipke mafijaške hobotnice Mila Djukanovića.
Ništa NATO, ništa EU, ništa Rusija....u odbranu Mila i u napad na Dritana skočila je plejada njegovih višedecenijskih lopovskih partnera i plaćenika iz regiona.
Ima tu svega, od uticajnih političara, preko narko bosova i ratnih profitera do plaćenih NVO aktivista i novinara.

Ajmo i dalje pričati kako se Srbija i Rusija mešaju u izbore u CG, dok besni Milovi psi iz regiona atakuju na jednog mladog čoveka, u svrhu prekrajanja rezultata izbora i narodne volje u "nezavisnoj državi".
JThomas

#7793 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by JThomas »

:lol: dok je srpski pas isključivo odbrambeni...
jazzer

#7794 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by jazzer »

Duka Dizel II wrote: 07/09/2020 10:36
Što kaže stara narodna: "Ne pada sneg da pokrije breg, nego da svaka zverka pokaže svoj trag".

Tako i pad Mila Djukanovića i svi ovi najprizemniji, bedni napadi i pritisci na Dritana Abazovića, otkrivaju sve pipke mafijaške hobotnice Mila Djukanovića.
Ništa NATO, ništa EU, ništa Rusija....u odbranu Mila i u napad na Dritana skočila je plejada njegovih višedecenijskih lopovskih partnera i plaćenika iz regiona.
Ima tu svega, od uticajnih političara, preko narko bosova i ratnih profitera do plaćenih NVO aktivista i novinara.

Ajmo i dalje pričati kako se Srbija i Rusija mešaju u izbore u CG, dok besni Milovi psi iz regiona atakuju na jednog mladog čoveka, u svrhu prekrajanja rezultata izbora i narodne volje u "nezavisnoj državi".
Da nisi fulio portal jarane? Nije ovo Kurir a Boga mi nije ni Informer. A nismo ni mi pasionirani citatelji istih.

Mi smo se ovdje nagledali Dritana sto se vi necete nagledati za 100 godina.
mO k3

#7795 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by mO k3 »

Ko visoko leti taj i duboko pada -----Dritan ce da padne polako previse se oslilio
sumirprimus

#7796 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

ja ne znam koja mu je ovo furka, fakat ko da je ofulo forum :lol:
Blek Stena

#7797 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

A ciji ovo forum? Istomisljenika?
sumirprimus

#7798 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

Blek Stena wrote: 07/09/2020 11:02 A ciji ovo forum? Istomisljenika?
klix tacka ba bosanski forum, kontas bosanski.
fakat ne kontam koji vam je cef dolazit negdje gdje fakat ljudi nemaju nista lijepo ni pozitivno rec po pitanju velikosrpskog nacionalizma. u cemu je stos? ono ne idem tamo gdje sam nepozeljan, a jesam nepozeljan na velkosrpskim forumima, i oni su meni, ne interesuje me njihovo misljenje, ni po jednom pitanju, jedino da mi je poso da ih pratim pa ok... pravio bi se toša.
mozda ja to tako vidim a vi me ispravite...
Altsa

#7799 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Altsa »

mO k3 wrote: 07/09/2020 10:41 Ko visoko leti taj i duboko pada -----Dritan ce da padne polako previse se oslilio
Dritan polako gubi kompas i ne zna sta da radi. Pojavljuju se neke stvari koje objasnjavaju njego prosrpsko ponasanje.
mO k3

#7800 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by mO k3 »

Altsa wrote: 07/09/2020 11:06
mO k3 wrote: 07/09/2020 10:41 Ko visoko leti taj i duboko pada -----Dritan ce da padne polako previse se oslilio
Dritan polako gubi kompas i ne zna sta da radi. Pojavljuju se neke stvari koje objasnjavaju njego prosrpsko ponasanje.
Sada je Albanac u medijima , sutra ce biti siptar pazi sta kazem .....
Post Reply