UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#401 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Slažem se za sve osim za Nigeriju. Jeste sudija usrao, ali je i sam Safet dobro, dobro usrao.
- avetinja
#402 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Nije ni Ćiro zaslužio da ga se pljuje. U suštini, nije niko zaslužio da mu se natovare na kosti tuđe frustracije. Prvo treba uvesti red od dna do vrha, da se zna ko, šta i kako radi. Tek tada možemo ozbiljnije kritikovati. Pošto toga kod nas nema, nema smisla biti brutalan prema manjim krivcima. Zna se ko su glavni krivci, oni koji sjede u savezu.
- Grean
#403 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Glavno sto mu se zamijeralo sto nije stavio Kolasinca, koji je u to vrijeme bio izreklamiran maksimalno, nas hulk.AmiĐa_Idriz wrote: ↑06/09/2020 13:04 Slažem se za sve osim za Nigeriju. Jeste sudija usrao, ali je i sam Safet dobro, dobro usrao.
Mozda je pogrijesio sto nije imo beka ali ako pricamo o imenu poslije smo vidjeli koliko je Kolasinac rizican igrac defanzivno. Pitanje je koliko je onako mlad bio spreman pogotovo nakon autogola.
- odmor
#404 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Da je dobit Poljsku, pustite se i Cire.
I jos nesto ovaj sto spominje dvomec s Bjelorusijom, ja cu se sjecat te utakmice na Bilinom dok sam ziv. Sudija nam navuko pobjedu. Dao Bjelorusima dva crvena kartona. I pored dva igraca vise smo jedva pobjedili. Sjetit ce te se gola Misimovica na samom kraju kad je proslavljo u stilu pucanja rafala iz puske prema nasem strucnom stabu.
I jos nesto ovaj sto spominje dvomec s Bjelorusijom, ja cu se sjecat te utakmice na Bilinom dok sam ziv. Sudija nam navuko pobjedu. Dao Bjelorusima dva crvena kartona. I pored dva igraca vise smo jedva pobjedili. Sjetit ce te se gola Misimovica na samom kraju kad je proslavljo u stilu pucanja rafala iz puske prema nasem strucnom stabu.
- Edin H.
- AmiĐa_Idriz
- BHF_Manijak
#407 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Ali je li ikad iko skonto kome rafalanje? 
Jos na kraju ono "fuck you"???
Ni jebi se, ni fick dich na svapskom, nego bas on fuck you...
Jos na kraju ono "fuck you"???
Ni jebi se, ni fick dich na svapskom, nego bas on fuck you...
- dječak sa šibicama
#408 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
To fuck you da i neutralni gledaoci pred malim ekranima razumiju 
Nemate pojma kakve se majmunarije rade u savezu, ukljucujuci i neke igrace.
Nemate pojma kakve se majmunarije rade u savezu, ukljucujuci i neke igrace.
- AmiĐa_Idriz
#409 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Čitam malo od jutros, Poljaci i selektor Brzęczek pod pritiskom javnosti. Jako blijeda partija protiv Holandije, ali taj njihov lošiji fudbal traje jako dugo, čak od SP u Rusiji.
Rezultati nisu toliko loši, ali igra baš blijeda, pogotovo kad se uzme u obzir to da su imali prelaganu grupu u kvalama. Na pogon Lewe i Zielinskog.
Tako da, eto, možda i to iskoristimo
Rezultati nisu toliko loši, ali igra baš blijeda, pogotovo kad se uzme u obzir to da su imali prelaganu grupu u kvalama. Na pogon Lewe i Zielinskog.
Tako da, eto, možda i to iskoristimo
- dječak sa šibicama
#410 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Poljska ili kako oni sebi tepaju "najbolja slavenska reprezentacija" meni je uvijek igrala bezlicno, hibridno, bljutavo.
Taj fudbal bas ne volim gledati. Radije Srbiju gledam, ako je vec slavenska reprezentacija u pitanju, dok je za njih Hrvatska svemirski brod a i ona Ceska od prije dvadesetak godina. Sad i nova Ukrajina koja igra dopadljivo i efikasno.
Imaju Poljaci dobre igrace po kvaliteti su pojedinacno iznad BiH posebno kad nema Pjanica ali cini mi se da su nasi spremni za pobjedu.
Taj fudbal bas ne volim gledati. Radije Srbiju gledam, ako je vec slavenska reprezentacija u pitanju, dok je za njih Hrvatska svemirski brod a i ona Ceska od prije dvadesetak godina. Sad i nova Ukrajina koja igra dopadljivo i efikasno.
Imaju Poljaci dobre igrace po kvaliteti su pojedinacno iznad BiH posebno kad nema Pjanica ali cini mi se da su nasi spremni za pobjedu.
- Grean
#411 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Eh eno, navuko nam sudija
Utakmica u Bjelorusiji jedna od najboljih ikad koje je ova reprezentacija odigrala i to sa tim Misimovicem na klupi. Zato je i rafalo' u sljedecoj.
Kako god, dvije utakmice koje su se morale dobiti pod pritiskom i dobijene. Nakon toga ono 1-1 sa Francuzima, jos jedna od najboljih utakmica gdje nismo imali ni srece, od tog da je Malouda polomio kosti stopala Mujdzi, jednom od najboljih u toj utakmici bez da je sviran i faul i onda onaj Spahicev faul izvan 16 za koji su Francuzi dobili penal.
Utakmica u Bjelorusiji jedna od najboljih ikad koje je ova reprezentacija odigrala i to sa tim Misimovicem na klupi. Zato je i rafalo' u sljedecoj.
Kako god, dvije utakmice koje su se morale dobiti pod pritiskom i dobijene. Nakon toga ono 1-1 sa Francuzima, jos jedna od najboljih utakmica gdje nismo imali ni srece, od tog da je Malouda polomio kosti stopala Mujdzi, jednom od najboljih u toj utakmici bez da je sviran i faul i onda onaj Spahicev faul izvan 16 za koji su Francuzi dobili penal.
- BHF_Manijak
#412 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Zajebancija, sta se primas. 
Slazem se, obje s Bjelorusijom fantasticne, posebno u gostima, odavno onako nekog nismo izrutinirali, kao i ona u Zenici. Iako smo pred kraj zabili tek, ubili smo ih.
Meni inace jedna od najboljih tekmi repke je protiv Rumuna u Zenici. Strasna. Iako smo gubili, odigrali smo fenomenalno i okrenuli. Mozda i Luliceva najbolja utakmica u reprezentaciji.
Slazem se, obje s Bjelorusijom fantasticne, posebno u gostima, odavno onako nekog nismo izrutinirali, kao i ona u Zenici. Iako smo pred kraj zabili tek, ubili smo ih.
Meni inace jedna od najboljih tekmi repke je protiv Rumuna u Zenici. Strasna. Iako smo gubili, odigrali smo fenomenalno i okrenuli. Mozda i Luliceva najbolja utakmica u reprezentaciji.
- Grean
#413 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Nije se odnosilo na tebe nego na ovog Odmora 
Rumune u Zenici dne pomenuh, sjecam se intervjua sa Rumunom nakon utakmice, iznerviran nakon poraza, pita ga nas novinar jesmo vas nadigrali, kaze on sta da vam kazem, bili ste ko' Barselona.
Ali smo se poslije obrukali u Rumuniji i to je bio razlog sto su neki zavrsili na klupi, medju njima i Misimovic.
Rumune u Zenici dne pomenuh, sjecam se intervjua sa Rumunom nakon utakmice, iznerviran nakon poraza, pita ga nas novinar jesmo vas nadigrali, kaze on sta da vam kazem, bili ste ko' Barselona.
Ali smo se poslije obrukali u Rumuniji i to je bio razlog sto su neki zavrsili na klupi, medju njima i Misimovic.
- Edin H.
#414 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
A ne spominjes Safetovo postavljanje povrijedjenog Hasagica na gol?Grean wrote: ↑06/09/2020 15:35 Eh eno, navuko nam sudija![]()
- Grean
#415 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
To su Begovicljubci izmislili ili uvelicali.Edin H. wrote: ↑06/09/2020 16:02A ne spominjes Safetovo postavljanje povrijedjenog Hasagica na gol?Grean wrote: ↑06/09/2020 15:35 Eh eno, navuko nam sudija![]()
Kako god, dvije utakmice koje su se morale dobiti pod pritiskom i dobijene. Nakon toga ono 1-1 sa Francuzima, jos jedna od najboljih utakmica gdje nismo imali ni srece, od tog da je Malouda polomio kosti stopala Mujdzi, jednom od najboljih u toj utakmici bez da je sviran i faul i onda onaj Spahicev faul izvan 16 za koji su Francuzi dobili penal.![]()
![]()
Cekaju oni i Bajevica na zicer a i sa Prosineckim im je to bio najveci problem.
- BHF_Manijak
#416 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
To je fakt. Radi mira u kuci stavljao se Hasagic sa sjebanim ledjima, Albanija, pa Francuska (zamjena na poluvremenu
) itd...
Nema to veze s Begovicljupcima.
Nema to veze s Begovicljupcima.
- Edin H.
#417 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Nije nista uvecano, na stranu da li je trebao Begovic ili Kenan braniti i ko je bolji golman.Grean wrote: ↑06/09/2020 16:05To su Begovicljubci izmislili ili uvelicali.Edin H. wrote: ↑06/09/2020 16:02A ne spominjes Safetovo postavljanje povrijedjenog Hasagica na gol?Grean wrote: ↑06/09/2020 15:35 Eh eno, navuko nam sudija![]()
Kako god, dvije utakmice koje su se morale dobiti pod pritiskom i dobijene. Nakon toga ono 1-1 sa Francuzima, jos jedna od najboljih utakmica gdje nismo imali ni srece, od tog da je Malouda polomio kosti stopala Mujdzi, jednom od najboljih u toj utakmici bez da je sviran i faul i onda onaj Spahicev faul izvan 16 za koji su Francuzi dobili penal.![]()
![]()
Cekaju oni i Bajevica na zicer a i sa Prosineckim im je to bio najveci problem.
Bio sam na utakmici, Hasagic je signalizirao povredu na zagrijavanju, Safet ne reaguje.
Jeste da Safet ne voli mijenjati, ali odlicno smo igrali u prvom poluvremenu, igraci se umorili, pali, a izgubljeno pravo izmjene, jer je promijenio golmana na poluvremenu.
- AmiĐa_Idriz
#418 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
I atmosfera možda najbolja ikad, bar preko TV-a je nenormalno zvučalo, to i Salihovićev slobodnjak Turskoj, imao sam osjećaj usisaće me TVBHF_Manijak wrote: ↑06/09/2020 15:44
- Altsa
#419 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Dajte ljudi popustite malo. Tema jedno a vi se vracate na Ciru, Misimovica i utakmice iz proslosti.
Sa poljacima ce biti tesko ali imamo sansi. Ova repka nije ni s kim favorit ako izuzmemo luksemburge, san marina i ostalu buraniju.
Sa poljacima ce biti tesko ali imamo sansi. Ova repka nije ni s kim favorit ako izuzmemo luksemburge, san marina i ostalu buraniju.
- AmiĐa_Idriz
#420 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Jedan pozitivan rezultat bi bio ozbiljan boost za S. Irsku.
- Edin H.
#421 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Izjednacise neki dan S Irci sa igracem manje
- Grean
#422 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Po meni je Safet bio u pravu jer Begovic je na ruzan nacin pravio pritisak da bude prvi golman. Licno meni je ostao u ruznom sjecanju nepojavljivanjem na okupljanje za prijateljsku sa Slovackom i nejavljanjem na telefon. Od tad ga ne mirisem.Edin H. wrote: ↑06/09/2020 16:10
Nije nista uvecano, na stranu da li je trebao Begovic ili Kenan braniti i ko je bolji golman.
Bio sam na utakmici, Hasagic je signalizirao povredu na zagrijavanju, Safet ne reaguje.
Jeste da Safet ne voli mijenjati, ali odlicno smo igrali u prvom poluvremenu, igraci se umorili, pali, a izgubljeno pravo izmjene, jer je promijenio golmana na poluvremenu.
Ali razumijem da je bilo onih kojima je najbitnije da se radi o mladom golmanu iz Engleske pa makar u to vrijeme bio rezervista u klubu kad je htio da bude jedinica u reprezentaciji. Tako je kod nas uvijek kad se novi igrac pojavi, svi navale da se da njemu prednost. Da je ovaj stoper iz Malma imao drzavljanstvo haos bi napravili sto nije starter a da ga nisu vidjeli ni u jednoj utakmici.
- dječak sa šibicama
#423 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Odvojiti baraz od ovoga, Liga nacija je u sustini bezvezno takmicenje od vecine shvaceno kao prijateljski turnir pa je FIFA ubacila taj sistem bodovanja za kvalifikacije da nekako natjera reprezentacije da igraju ipak ozbiljno.
Kako god zavrsi Poljska, za baraz pripremiti ekipu ko da jucer i sutra ne postoji. Valjda Bajevic to zna, lisac je.
Kako god zavrsi Poljska, za baraz pripremiti ekipu ko da jucer i sutra ne postoji. Valjda Bajevic to zna, lisac je.
-
Sociolog
#424 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
Evo rekose Kolasinac da nece Mozda igrati sutra.
Kako sam kreten eskivira, izbjegava igrati za reprezentaciju. Non stop kao povrijedjen, i raznorazni drugi razlozi, najodvratniji tip.
Koliko je puta odbio igrati, Bog sami zna..nek napisu forumashi
Kako sam kreten eskivira, izbjegava igrati za reprezentaciju. Non stop kao povrijedjen, i raznorazni drugi razlozi, najodvratniji tip.
Koliko je puta odbio igrati, Bog sami zna..nek napisu forumashi
- ZyzzSar
#425 Re: UEFA Nations League: Italija - BiH / BiH - Poljska (4.9. / 7.9.)
ma seljak, al nije neki igrac, panj lik, ne znam kako zavrsi u top6 klubu u engleskoj