Jos ovo nase govedo se nadalo da ce to on provuci u toku razgovora. Mislim da bi izasao s'noge na nogu da je samo spomenuo BiH.

Nije mu to Putin i njegova bulja da mu ulazi ko hoce.
Ne seri!Maraschino wrote: ↑05/09/2020 10:42Jos ovo nase govedo se nadalo da ce to on provuci u toku razgovora. Mislim da bi izasao s'noge na nogu da je samo spomenuo BiH.![]()
Nije mu to Putin i njegova bulja da mu ulazi ko hoce.
Svi vide rjesenje samo ako cemo dirat Bosnu i Hercegovinu a Srbija i Hrvatska su ono "nedodirljive"...e podijelicete qrac
Mokri snovi zaludjenih dusmana...VMxxx37 wrote: ↑04/09/2020 15:42Realno, rjesenje bi bilo da Bosnjaci pristanu na podjelu drzave. Insistiranje na rahat patnji je ustvari fanatizam dal vjerski, dal nacionalisticki ali fanatizam jer je potpuno nepotrebno. Imaju dovoljno zemlje da sebi skroje finu drzavicu.DonieBrasco wrote: ↑04/09/2020 00:01Suština price je da su svi narodi u BIH i na kraju država BiH - žrtva prije svega međunarodne zajednice, EU, SAD, visokgokurca, svih tih stranih kuraca a tek onda žrtva SDA, HDZ, SNSD i ostalih domacih degenerika.
Ovi stranici znaju dobro sta i ko je problem, kakav je problem, imenom i prezimenm, nece nista da poduzmu stalo se vade na to "doamci nek se dogovore", a ovi se nikad nece dogovoriti jer im odgovarao ovakva situacija. Oni se dogovore da se svađaju, oni zajedno u ovome ucestvuju, drze status quo. Bakir nema boljeg druga i kolegu od Dodika i Covica, kao ni ova dva u njemu - njih troje međusobno.
Obicni narod bez ozbira na nacju, etnicku, vjeru, sva ta sranja dok ne izađe na ulicu i ne najebe se majke ovima nikad nece biti promjene, nema tih izbora koje ovi nece dobiti, nema te sluzbe i nadgledanja izbora gdje oni nece dobiti.
Definitivno bi se Novi Pazar mogao otcijepiti od Srbije ako to zele. Ja podrzavam da svaka opstina bude nezavisna drzava akonim je cejf. Idealizirati drzave je debilizam. Patriotizam je za idiote.
Niko je nenaseljava. Cijela BiH se prazni osim Sarajeva. Teritorije su realno nebitne. Bil ti radije bio Luxemburg ili Kazakhstan?horkesh wrote: ↑05/09/2020 00:53Vjeruj, ja te potpuno podržavam. Vrlo se slažem s tvojim težnjama k tome da nema tabu tema. To smo čekali! Konačno jedan polučetnik-početnik koji je voljan da rizikuje sudbinu RS-a!
Pošto je RS, dio naše zajedničke države, vrlo rijetko naseljena, predlažem udruženo naseljavanje te bh. provincije s bh. patriotama. Ja sam vrlo zahvalan i sretan zbog toga što istinske bh. patriote, poput tebe, shvataju da nema druge alternative
Svima će bolje biti![]()
Glupo je bilo uopste razvaljivati Jugoslaviju al sad se opet granice mogu pruredit da bude funkcionalnije. Ne znam u kojoj opstini su Bosnjaci vecina u Hrvatskoj? Hrvatska je etnicki cista prakticno.
Zasto dusmana? Ja kao Sarajlija znam da bi gradu bilo bolje da se bavi sobom nego time jel Vlasenica u BiH ili Srbiji. Kakve je razlika u tome jesul granice tamo ili vamo? Bitan je kvalitet a ne kvantitet.Loki2k9 wrote: ↑05/09/2020 14:17Mokri snovi zaludjenih dusmana...VMxxx37 wrote: ↑04/09/2020 15:42Realno, rjesenje bi bilo da Bosnjaci pristanu na podjelu drzave. Insistiranje na rahat patnji je ustvari fanatizam dal vjerski, dal nacionalisticki ali fanatizam jer je potpuno nepotrebno. Imaju dovoljno zemlje da sebi skroje finu drzavicu.DonieBrasco wrote: ↑04/09/2020 00:01Suština price je da su svi narodi u BIH i na kraju država BiH - žrtva prije svega međunarodne zajednice, EU, SAD, visokgokurca, svih tih stranih kuraca a tek onda žrtva SDA, HDZ, SNSD i ostalih domacih degenerika.
Ovi stranici znaju dobro sta i ko je problem, kakav je problem, imenom i prezimenm, nece nista da poduzmu stalo se vade na to "doamci nek se dogovore", a ovi se nikad nece dogovoriti jer im odgovarao ovakva situacija. Oni se dogovore da se svađaju, oni zajedno u ovome ucestvuju, drze status quo. Bakir nema boljeg druga i kolegu od Dodika i Covica, kao ni ova dva u njemu - njih troje međusobno.
Obicni narod bez ozbira na nacju, etnicku, vjeru, sva ta sranja dok ne izađe na ulicu i ne najebe se majke ovima nikad nece biti promjene, nema tih izbora koje ovi nece dobiti, nema te sluzbe i nadgledanja izbora gdje oni nece dobiti.
Pa sto se onda BiH otcijepi bezveze od krnje Jugoslavije? Otisli Slovenci I Hrvati pa morala I BiH. Po cemu? Zar nije bolje imati vecu drzavu nego se dijeliti?Point. wrote: ↑05/09/2020 01:07Realno, rješenje bi bilo da BH Srbi konačno prihvate BiH kao njihovu državu. Insistiranje na entitetima, rahat patnji i obstrukciji države je ustvari fanatizam dal vjerski, dal nacionalistički ali fanatizam jer je potpuno nepotrebno. Ima dovoljno zemlje bosanskohercegovačke za sve da se od BiH napravi fina i prosperitetna država umjesto da se djelimo na državice.VMxxx37 wrote: ↑04/09/2020 15:42Realno, rjesenje bi bilo da Bosnjaci pristanu na podjelu drzave. Insistiranje na rahat patnji je ustvari fanatizam dal vjerski, dal nacionalisticki ali fanatizam jer je potpuno nepotrebno. Imaju dovoljno zemlje da sebi skroje finu drzavicu.DonieBrasco wrote: ↑04/09/2020 00:01Suština price je da su svi narodi u BIH i na kraju država BiH - žrtva prije svega međunarodne zajednice, EU, SAD, visokgokurca, svih tih stranih kuraca a tek onda žrtva SDA, HDZ, SNSD i ostalih domacih degenerika.
Jes vala, i onaj shupak Gavrilo upuca Franza bezveze. Mogli smo imati ogromnu državuVMxxx37 wrote: ↑05/09/2020 19:51Pa sto se onda BiH otcijepi bezveze od krnje Jugoslavije? Otisli Slovenci I Hrvati pa morala I BiH. Po cemu? Zar nije bolje imati vecu drzavu nego se dijeliti?Point. wrote: ↑05/09/2020 01:07Realno, rješenje bi bilo da BH Srbi konačno prihvate BiH kao njihovu državu. Insistiranje na entitetima, rahat patnji i obstrukciji države je ustvari fanatizam dal vjerski, dal nacionalistički ali fanatizam jer je potpuno nepotrebno. Ima dovoljno zemlje bosanskohercegovačke za sve da se od BiH napravi fina i prosperitetna država umjesto da se djelimo na državice.
Bjež' ba. Trolovi su zanimljivi jedino kad su zabavni, a ti si još i nepismen.VMxxx37 wrote: ↑05/09/2020 19:43Niko je nenaseljava. Cijela BiH se prazni osim Sarajeva. Teritorije su realno nebitne. Bil ti radije bio Luxemburg ili Kazakhstan?horkesh wrote: ↑05/09/2020 00:53Vjeruj, ja te potpuno podržavam. Vrlo se slažem s tvojim težnjama k tome da nema tabu tema. To smo čekali! Konačno jedan polučetnik-početnik koji je voljan da rizikuje sudbinu RS-a!
Pošto je RS, dio naše zajedničke države, vrlo rijetko naseljena, predlažem udruženo naseljavanje te bh. provincije s bh. patriotama. Ja sam vrlo zahvalan i sretan zbog toga što istinske bh. patriote, poput tebe, shvataju da nema druge alternative
Svima će bolje biti![]()
Pa kad ogranicene resurse trosis na Dodika i Covica, naravno da se to odrazava na sve drugo. Sebija u normalnoj zemlji ne bi mogla ni da polozi prijemni ispit za medicinski fakultet a u Sarajevu upravlja zdravstvenim sistemom. Mislis da to nema veze sa nacionalizmom? Bosnjacima je Dodik bitniji od svega toga, i ti kazes da sam ja lud sto predlazem rjesenje.
Boli nas ona stvar što je etnički čista, iako nije, ima tisućljetno obitavalište Bošnjaka u Hr koje mi želimo natrag.VMxxx37 wrote: ↑05/09/2020 19:45Glupo je bilo uopste razvaljivati Jugoslaviju al sad se opet granice mogu pruredit da bude funkcionalnije. Ne znam u kojoj opstini su Bosnjaci vecina u Hrvatskoj? Hrvatska je etnicki cista prakticno.
Mi to iz brige za naše komšije u RS-u im ne damo da se otcijepe. Ostaviti ih same s Dodikom? Ne, ne, to bi bilo previše okrutno.VMxxx37 wrote: ↑05/09/2020 21:25Pa kad ogranicene resurse trosis na Dodika i Covica, naravno da se to odrazava na sve drugo. Sebija u normalnoj zemlji ne bi mogla ni da polozi prijemni ispit za medicinski fakultet a u Sarajevu upravlja zdravstvenim sistemom. Mislis da to nema veze sa nacionalizmom? Bosnjacima je Dodik bitniji od svega toga, i ti kazes da sam ja lud sto predlazem rjesenje.
Zamisli da ljeti mozes sirom otvoriti prozor a da ti ne zasmrdi masovna grobnica? Da uhvatis ribu u Drini a da ti na pamet ne padne sta se po dnu krije? Da rahat odes okopat njivu i da si siguran da nece kakva kost iz zemlje izronit? Da nekada ne pomislis dali ti je otac silovatelj i ubica djece. Da ponekad odes na Igmanske skakaonice da gledas svjetski kup i da odes na bob stazu da se s Vuckom spustis? Uzmes neku knjigu u Vjecnici i procitas je...VMxxx37 wrote: ↑05/09/2020 21:04Najlakse je etiketirati tezu kao trolanje I ispaliti par ad hominem strelica. Teritorije su nebitne, bosnjacki nacionalizam oko teritorija gnjeci same bosnjake. Zamisli kako bi lijepo bilo imati drzavu gdje ne moras da se peglas nekakvim Dodicima, glavni grad koji se grije na plin umjesto na ćumur, drva, gumu i plastiku, cist zrak, postenu vlast umjesto Sebije I Bakira...
Zato što nam se moglo. Sikter sad.VMxxx37 wrote: ↑05/09/2020 19:51Pa sto se onda BiH otcijepi bezveze od krnje Jugoslavije? Otisli Slovenci I Hrvati pa morala I BiH. Po cemu? Zar nije bolje imati vecu drzavu nego se dijeliti?Point. wrote: ↑05/09/2020 01:07Realno, rješenje bi bilo da BH Srbi konačno prihvate BiH kao njihovu državu. Insistiranje na entitetima, rahat patnji i obstrukciji države je ustvari fanatizam dal vjerski, dal nacionalistički ali fanatizam jer je potpuno nepotrebno. Ima dovoljno zemlje bosanskohercegovačke za sve da se od BiH napravi fina i prosperitetna država umjesto da se djelimo na državice.
eltroxin wrote: ↑05/09/2020 21:43Zamisli da ljeti mozes sirom otvoriti prozor a da ti ne zasmrdi masovna grobnica? Da uhvatis ribu u Drini a da ti na pamet ne padne sta se po dnu krije? Da rahat odes okopat njivu i da si siguran da nece kakva kost iz zemlje izronit? Da nekada ne pomislis dali ti je otac silovatelj i ubica djece. Da ponekad odes na Igmanske skakaonice da gledas svjetski kup i da odes na bob stazu da se s Vuckom spustis? Uzmes neku knjigu u Vjecnici i procitas je...VMxxx37 wrote: ↑05/09/2020 21:04Najlakse je etiketirati tezu kao trolanje I ispaliti par ad hominem strelica. Teritorije su nebitne, bosnjacki nacionalizam oko teritorija gnjeci same bosnjake. Zamisli kako bi lijepo bilo imati drzavu gdje ne moras da se peglas nekakvim Dodicima, glavni grad koji se grije na plin umjesto na ćumur, drva, gumu i plastiku, cist zrak, postenu vlast umjesto Sebije I Bakira...
Da odes malo do Visegrada, a da znas da tamo nisu lozili cumur, drva, gumu i plastiku nego ljude? Samo zamisli..