Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
dr_Evil

#5576 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 15:54
dr_arsla wrote: 01/09/2020 15:53
Kikibombona wrote: 01/09/2020 15:28 Evo Mandica, Milo, Bosnjaci, Albanci i Hrvati divljaju obuceni u pravoslavne mantije :lol: :lol:

Mandić: Provokatori imaju majice kao naše, čak i mantije

https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... -i-mantije

Opet Bošnjaci sami sebe tukli?
Nešto mi poznata ova priča.
I meni, kažu sami ste se protjerali.
Iz mostara jeste, prvo dobrovoljno helikopterima i avionima i usput potjerali sve sta je bilo tehnike, a onda opet dobrovoljno nakon sto ste podijelili hercegovinu po banovini pa vas ko fol "lipanjske zore" otjerale. Kako ste bili ukopani ne bi vas NATO mogao potjerat sa brda oko Mostara, a ne HVO i TO.

EDIT: zamalo zaboravih, sa tehnikom potjerali 170 civila i bacili u jamu, eto cisto onako da se zna ko grafit: "cetnik was here".

E ovaj dio sta je ostao pod teritorijom HVO-a i HOS-a je druga prica, ali te ste svakako pustili niz vodu. Jel tako druze plavi?
Grean

#5577 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Grean »

Dosta peglanja sa velikosrbima...

Nego interesantna je interaktivna mapa glasanja, ne znam je li neko vec gledao. Sve opstine gdje su ove prosrpske stranke su imale izlaznost preko 80% dok je u ovim procrnogorskim opstinama izlaznost oko 65%.

Slavit ce ovi cetiri godine ako opstanu toliko a poslije vjerujem da ce se vise mobilizovati izborno tijelo koje sad ide u opoziciju. Cini mi se da nije istina da su ovi nesto dobili toliko preleta iz Crnogoraca u Srbe vec da je ovo sa crkvom samo povecalo izlaznost kod onih koji su se osjecali kao gubitnici vec decenijama. Kad se to vrati u normalu opet nece imati vecinu.

https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... -gradovima
armin071

#5578 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by armin071 »

Kikibombona wrote: 01/09/2020 15:28 Evo Mandica, Milo, Bosnjaci, Albanci i Hrvati divljaju obuceni u pravoslavne mantije :lol: :lol:

Funkcioner DF-a Milan Knežević je kazao da crnogorsku nezavisnost neće dovoditi u pitanje, niti će Crnu Goru vratiti u srednji vijek.

"Koalicija nije planirala nikakvo pravno nasilje".

Poslao je poruku da su "muslimanske majke plakale zbog Mila Đukanovića", a ne zbog njega i Mandića.
Interesantno je da nema veze u kojoj zemlji zive, koga zastupaju i cime se dice uvijek im je mantra ko preslikana. Amebe, citav svijet protiv njih, homogenizacija, srednji vijek.... Samo ja kako ovo vidim ako se stranci (citaj NATO) ne ukljuce u ovo dole mogla bi brzo osvanuti za pocetak neka "administrativna jedinica srpska C. Gora." Oni drugacije ne znaju nego samo u tor.......
LBVIEW

#5579 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Ko, ovdje na forumu?
Los pokusaj spina.
neko_sa_strane

#5580 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

konektovan wrote: 01/09/2020 15:54
neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 15:38 Trebalo bi unaprijediti foe opciju na forumu. Ako sam nekoga postavio na foe listu ne bi trebalo da se njihovi komentari pojavljuju ni na jednoj temi. Kao kada nekog blokiraš na fejsu.
Jesu li ti razmisljao da se teleportiraš na neki drugi forum, gdje su sve cetnici, zbog ugodjaja???
Razmišljam već odavno da odem sa ovog otrovnog, lažnog multikuluralnog, tobože liberalnog foruma. Nema opcije za deaktivaciju a zeza me i Block site Android aplikacija jer je zakazala pogotovo nakon ažuriranja Mozille. Da bar Cold Turkey za Android OS funkcioniše ja bih razgulio odavde. Desktop aplikacija im je odlična. Blokirao sam sve portale s ovih prostora i šire u naredne 4 godine.
Mislio sam eventualno ostati kako bih pratio COVID-19 podforum offline jer mi je jedini bitan kao i nove informacije vezano za invaziju ilegalnih migranata koja je u toku.
megaman4

#5581 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by megaman4 »

armin071 wrote: 01/09/2020 16:04

Funkcioner DF-a Milan Knežević je kazao da crnogorsku nezavisnost neće dovoditi u pitanje, niti će Crnu Goru vratiti u srednji vijek.

"Koalicija nije planirala nikakvo pravno nasilje".

Poslao je poruku da su "muslimanske majke plakale zbog Mila Đukanovića", a ne zbog njega i Mandića.
Interesantno je da nema veze u kojoj zemlji zive, koga zastupaju i cime se dice uvijek im je mantra ko preslikana. Amebe, citav svijet protiv njih, homogenizacija, srednji vijek.... Samo ja kako ovo vidim ako se stranci (citaj NATO) ne ukljuce u ovo dole mogla bi brzo osvanuti za pocetak neka "administrativna jedinica srpska C. Gora." Oni drugacije ne znaju nego samo u tor.......
Rekoh ja srbi su kao Borgovi a Putin im je kraljica dok je Vučić seven od nine jer ponekad balansira izmedju Federaciji i Borgova kad mu zatreba. :mrgreen:
detroit-mercy

#5582 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by detroit-mercy »

The 51st State wrote: 01/09/2020 15:45
dr_Evil wrote: 01/09/2020 15:39 A sad off-topic, evo skinuse milu iz svojih razloga. Sta treba da se desi da mi skinemo ovu zelenu bagru sa trona, ja sam mislio da je presuda protiv srbije ono nase "ne diraj u svetinje", ali jok, pa sam mislio da je nato put pa evo i to zijanismo. I jos pored svega kriminal sto puta gori nego u Mila.

Ne znam
mi da smo homogema drzava ko bilo koja u regionu dosad bi bakir sto puta letio. Pored domacih cetalja i ustasa taj proces je daleko komplikovaniji pa opstaje na vlasti sa samo 20tak posto osvojenih glasova.
Zbog cetalja i ustasa ili zbog papaka :mrgreen:
The 51st State

#5583 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

detroit-mercy wrote: 01/09/2020 16:14
The 51st State wrote: 01/09/2020 15:45
dr_Evil wrote: 01/09/2020 15:39 A sad off-topic, evo skinuse milu iz svojih razloga. Sta treba da se desi da mi skinemo ovu zelenu bagru sa trona, ja sam mislio da je presuda protiv srbije ono nase "ne diraj u svetinje", ali jok, pa sam mislio da je nato put pa evo i to zijanismo. I jos pored svega kriminal sto puta gori nego u Mila.

Ne znam
mi da smo homogema drzava ko bilo koja u regionu dosad bi bakir sto puta letio. Pored domacih cetalja i ustasa taj proces je daleko komplikovaniji pa opstaje na vlasti sa samo 20tak posto osvojenih glasova.
Zbog cetalja i ustasa ili zbog papaka :mrgreen:
Ma jareane, milion strancica konkuremcija, tek sad se ne,i obrisi naslucuju principijelne opozicije, a i to moralo kroz koaliciju ici. Nije sda kriva sto ih konkuremcija ne uspijea odjebati iako nemaju podrsku ni relatiivne vecine birackog tijela koje je probosanski orijentisano.
Jos kad na to nakalemis pricu ko nas bre zavadi i svi su isti, dobijes ddoatni cement.
L u c i f e r

#5584 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by L u c i f e r »

neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 16:08
neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 15:38 Trebalo bi unaprijediti foe opciju na forumu. Ako sam nekoga postavio na foe listu ne bi trebalo da se njihovi komentari pojavljuju ni na jednoj temi. Kao kada nekog blokiraš na fejsu.
Jesu li ti razmisljao da se teleportiraš na neki drugi forum, gdje su sve cetnici, zbog ugodjaja???
Razmišljam već odavno da odem sa ovog otrovnog, lažnog multikuluralnog, tobože liberalnog foruma. Nema opcije za deaktivaciju a zeza me i Block site Android aplikacija jer je zakazala pogotovo nakon ažuriranja Mozille. Da bar Cold Turkey za Android OS funkcioniše ja bih razgulio odavde. Desktop aplikacija im je odlična. Blokirao sam sve portale s ovih prostora i šire u naredne 4 godine.
Mislio sam eventualno ostati kako bih pratio COVID-19 podforum offline jer mi je jedini bitan kao i nove informacije vezano za invaziju ilegalnih migranata koja je u toku.
Allahimanet i poselami
jagugu

#5585 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by jagugu »

“Mržnja se valja ulicama grada od strane Vaših i pristalica Vaših koalicionih partnera koji proslavljaju izbornu pobjedu. Pljevlja su vraćena u 1992. godinu, koju pamtimo po teroru nad pljevaljskim i mještanima Bukovice muslimanima, ubistvima, fizičkim i napadima na imovinu, uvredama, javnim poniženjima”, navodi se u saopćenju Mešihata IZ Pljevlja.
Last edited by jagugu on 01/09/2020 16:20, edited 1 time in total.
Kikibombona

#5586 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Grean wrote: 01/09/2020 16:02 Dosta peglanja sa velikosrbima...

Nego interesantna je interaktivna mapa glasanja, ne znam je li neko vec gledao. Sve opstine gdje su ove prosrpske stranke su imale izlaznost preko 80% dok je u ovim procrnogorskim opstinama izlaznost oko 65%.

Slavit ce ovi cetiri godine ako opstanu toliko a poslije vjerujem da ce se vise mobilizovati izborno tijelo koje sad ide u opoziciju. Cini mi se da nije istina da su ovi nesto dobili toliko preleta iz Crnogoraca u Srbe vec da je ovo sa crkvom samo povecalo izlaznost kod onih koji su se osjecali kao gubitnici vec decenijama. Kad se to vrati u normalu opet nece imati vecinu.

Veoma slaba izlaznost u bosnjackim i albanskim sredinama. Ne razumijem zasto.

Podgorica i Niksic preko 80% :shock: :shock:
Point.

#5587 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Point. »

Čuj ovog. :lol: Ti bi kao otišao, a oni ti kao ne daju.

Što bi reko Dr Arsla, ti si ba primoran biti i pisati na ovom forumu.
Benjo34

#5588 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Benjo34 »

Pokazalo se da litije nemaju nikakve veze sa religijom. Kakve veze ima religija sa nasiljem? Navedite mi molim vas bilo koji citat iz Biblije, bilo koje vjerske knjige koja poziva na ubijanje nedužnih ljudi koji nisu iste vjere??

S toga, opravdano je reći da su ovi, tobože srbi vjernici, pod plaštom zaštite svetinja, najgluplji moguči imbecili na planeti. Amebe.

Pitanje ove za ove koje podržavaju ove majmune zaostale, jel vam ovo napadanje ljudi normalno slavlje? Normalno vam napadati nekog zbog toga što je druge vjere?? Ako jeste, samo time polazujete koliki ste zaostaali neandertalci, jer podržavanje bilo kojeg oblika nasilja je za period srednjeg vijeka, ne modernog društva.

Ovo "slavlje" vam je čisti dokaz, zašto srbe niko ne voli. Zašto nemaju dobre odnose sa komsijama, zašto se "cep svet urotio" protiv njih, zašto se raspala Jugoslavija i zašto im je država sve manja i manja. I ono najvažnije, ovo vam je jedan od osnovnih razloga, zašto mlado i obrazovano stanovništvo odlazi jer ne želi da živi u državama u kojem su većina ovakvi neandertalci kao ovi što predstavljaju srbe u CG.
trocadero

#5589 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Albanska partija se već nabacuje četnicima. :wink:
EKONOMSKO STANJE I NEZAPOSLENOST GLAVNI IZAZOVI GRAĐANA CRNE GORE"
Nimanbegu: Razgovaraćemo sa manjinskim partijama oko pozicioniranja sa budućom većinom
"Mi posle više decenija osjećamo diskriminaciju pogotovo u sferi ekonomskog razvoja i zapošljavanja tako da mislim da ce Crna Gora imati novo pozicioniranje u regionu ali to je nesto čime ćemo se suočavati", kazao je on
bingov buraz

#5590 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bingov buraz »

Putuj,biće nam teško istina ali preživjećemo valjda nekako gubitak takve moralne gromade
neko_sa_strane

#5591 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

Benjo34 wrote: 01/09/2020 16:21 Pokazalo se da litije nemaju nikakve veze sa religijom. Kakve veze ima religija sa nasiljem? Navedite mi molim vas bilo koji citat iz Biblije, bilo koje vjerske knjige koja poziva na ubijanje nedužnih ljudi koji nisu iste vjere??

S toga, opravdano je reći da su ovi, tobože srbi vjernici, pod plaštom zaštite svetinja, najgluplji moguči imbecili na planeti. Amebe.

Pitanje ove za ove koje podržavaju ove majmune zaostale, jel vam ovo napadanje ljudi normalno slavlje? Normalno vam napadati nekog zbog toga što je druge vjere?? Ako jeste, samo time polazujete koliki ste zaostaali neandertalci, jer podržavanje bilo kojeg oblika nasilja je za period srednjeg vijeka, ne modernog društva.

Ovo "slavlje" vam je čisti dokaz, zašto srbe niko ne voli. Zašto nemaju dobre odnose sa komsijama, zašto se "cep svet urotio" protiv njih, zašto se raspala Jugoslavija i zašto im je država sve manja i manja. I ono najvažnije, ovo vam je jedan od osnovnih razloga, zašto mlado i obrazovano stanovništvo odlazi jer ne želi da živi u državama u kojem su većina ovakvi neandertalci kao ovi što predstavljaju srbe u CG.
Nijedna religija ne poziva na mir već na pridobijanje neistomišljenika milom ili silom. Stvorene su da bi razdvajale ljude pripadnošću baš toj religiji jer svaka za sebe tvrdi da je ona prava. Ludilo mozga! Piše u Tori kako se treba obračunavati sa onima koji ne pripadaju "odabranom narodu" ( šta god to značilo). Kod nas jedni vjeruju u 21. vijeku da je neko uskrsnuo a drugi se mole meteoritu.
zilog

#5592 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Kikibombona wrote: 01/09/2020 16:19
Grean wrote: 01/09/2020 16:02 Dosta peglanja sa velikosrbima...

Veoma slaba izlaznost u bosnjackim i albanskim sredinama. Ne razumijem zasto.

Podgorica i Niksic preko 80% :shock: :shock:
Zastrasivanja i prijetnje, upucene jos iz skupstinskih klupa... :roll:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5593 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by pici »

Image

nedat Četnicima da vladaju !!!
Leverage

#5594 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

Da, jer je jako teško jednostavno prestati otvarati ovaj forum, mora biti deaktivacija, blocker, hladna ćurka, čuda :lol:
zilog

#5595 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

pici wrote: 01/09/2020 16:31 Image

nedat Četnicima da vladaju !!!
Poslije "Vratite se u Visegrad", nikom ne bi trebalo pasti na pamet da dozvoli cetnicima da ga na tanane kolju...
jagugu

#5596 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by jagugu »

Bošnjaci u Pljeviljima su zabrinuti za sigurnost života svojih porodica! Dešavaju se fizički napadi na Bošnjake, napadi na imovinu Bošnjaka i prijeti im se od strane lokalnih seljačina da će ih se protjerati iz tih krajeva. Da li je moguće da to tek onako prolazi!?
Last edited by jagugu on 01/09/2020 16:39, edited 1 time in total.
Benjo34

#5597 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Benjo34 »

neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 16:28
Benjo34 wrote: 01/09/2020 16:21 Pokazalo se da litije nemaju nikakve veze sa religijom. Kakve veze ima religija sa nasiljem? Navedite mi molim vas bilo koji citat iz Biblije, bilo koje vjerske knjige koja poziva na ubijanje nedužnih ljudi koji nisu iste vjere??

Nijedna religija ne poziva na mir već na pridobijanje neistomišljenika milom ili silom. Stvorene su da bi razdvajale ljude pripadnošću baš toj religiji jer svaka za sebe tvrdi da je ona prava. Ludilo mozga! Piše u Tori kako se treba obračunavati sa onima koji ne pripadaju "odabranom narodu" ( šta god to značilo). Kod nas jedni vjeruju u 21. vijeku da je neko uskrsnuo a drugi se mole meteoritu.

Nema religije jarane koja propagira nasilje i pridobijanje silom.
trocadero

#5598 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

jagugu wrote: 01/09/2020 16:19
“Mržnja se valja ulicama grada od strane Vaših i pristalica Vaših koalicionih partnera koji proslavljaju izbornu pobjedu. Pljevlja su vraćena u 1992. godinu, koju pamtimo po teroru nad pljevaljskim i mještanima Bukovice muslimanima, ubistvima, fizičkim i napadima na imovinu, uvredama, javnim poniženjima”, navodi se u saopćenju Mešihata IZ Pljevlja.
Poprilično licemjerno.
Za ubistva i progone u Bukovici bi se trebali obratiti vlasti. Prije deset godina svi učesnici koji su se za to teretili su oslobođeni. Komandir policije u Pljevljima u to vrijeme Veselin Veljović je uznapredovao pa je danas direktor policije CG.
costacurta

#5599 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by costacurta »

Jedna moja poznanica, Sarajka, koju sam upoznao radeći za stranjsku kompaniju tako u razgovoru poče pričati njena iskustva iz rata. Srpkinja je koja je živjela na Bistriku, kuća, roditelji, sestra, raja. Do kraja 92. je živjela na Bistriku i onda je "shvatila" da to više nije Sa kakvo je voljela. Kad je vidjela ko "naseljava", ti izbjeglice iz Foče i Višegrada su joj uljevale strah i nelagodu pa je odlučila da preko UNa napusti Sa...... ustvari, da pređe u drugi dio, Istočni tj na Pale. Kaže kad vidi šta su uradili sa Sarajeva bude joj žao ali i drago što nije više tu, nije to više niti će ikad biti Walter.
Ja sam joj rekao da iako sam iz Tz ne volim FK ali šeher volim ko da sam tu rođen, prvu fudbalku otac mi kupio u Sarajevu i grad nikad ljepši nije bio, miriše kamarija i nema bolje kafe s pogledom od bibanove.
To je bilo 2011. god. Od tad se više nismo čuli. Ja kažem ebi je.
Ne kažem da te neko nije zajebavao na nacionalnoj osnovi, ali znam da sigurno nisi otišao jer ti neko držao kamu po vratom, silovao nekog, zaklao oca pred tvojim očima, opljačkao te, zapalio člana porodice. Na kraju krajeva postoji bezbroj dokaza na youtubu kako to izgleda kad se Srbi sele, šta ostaje iza njih.
Mi smo čuvali jarana Goceta ko malo vode na dlanu, on nas ispali 93. Otac mu u mupu bio, imao sve privilegije i zbiči za Bijeljinu. Ali sad kad počnu priču " ne znaš ti što sam moro otić" ja bih ga pljuno.
Gledam one litijaše, od zla oca od gore matere. Repertoar pjesama, ikonografija, četnici par excellance. I onda se sjetim Bikavca i zapaljenih žrtava, Tomašice i Kapije....... :roll:
Klingtonu spomenik da dignete. On vam je valjao ko niko.
zilog

#5600 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Poslije "Vratite se u Visegrad", nikom ne bi trebalo pasti na pamet da dozvoli cetnicima da ga na tanane kolju...

Srbi su frtalj Hrvatske prognali, popalili i porusili, pravdajuci to strahom od izumrlih ustasa. Sad bi kao trebalo gledati kako orgijaju jos zivi cetnicki koljaci iz devedesetih...
Post Reply