jes albanac iz ulcinja, student sarajevski će da protjera NATO i Albance iz Crne Gore, poništi priznanje Kosova i takorečeno vrati drugo oko u srpsku glavu.sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 11:55 a jel to ide zavrsetak sage o kosovu?
onda je ova euforija i razumljiva![]()
Desavanja u Crnoj Gori
-
Juliuscezar
#4301 Re: Desavanja u Crnoj Gori
- bingov buraz
#4302 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Znači Dritan,albanski četnik crnac
Ja ipak mislim da je politički attention whore i slijepac koji nije svjestan kakvu štetu može da napravi.
Ja ipak mislim da je politički attention whore i slijepac koji nije svjestan kakvu štetu može da napravi.
-
neko_sa_strane
#4303 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Znači ako se nekome ne sviđaju izborni rezultati u susjednoj zemlji podržavaš da sasvim druga zemlja izvrši pritisak i da oformi drugačiju vlast jer se tebi ta opcija više dopada. Baš demokratski? Šta misliš da tako recimo najviše glasova osvoje NS i SDP a onda se odnos promjeni uz pritisak američke ambasade i u vlast uđu SDA i SBB. Izbori su u susjednoj zemlji. Ne živiš tamo kao ni ja. Nije li licemjerno?sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 11:58 nezobiljan si sagovornik a tezis ozbiljnosti u pristupu.
kiki levl
Last edited by neko_sa_strane on 31/08/2020 12:05, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#4304 Re: Desavanja u Crnoj Gori
mislim prvenstveno na post u kom si napisao da rusiju ne interesuje ukrajina, pa onda i na ostatak ...neko_sa_strane wrote: ↑31/08/2020 12:04Znači ako se nekome ne sviđaju izborni rezultati u susjednoj zemlji podržavaš da sasvim druga zemlja izvrši pritisak i da oformi drugačiju vlast jer se tebi ta opcija više dopada. Baš demokratski? Šta misliš da tako recimo najviše glasova osvoje NS i SDP a onda se odnos promjeni uz pritisak američke ambasade i u vlast uđu SDA i SBB. Izbori u susjednoj zemlji. Ne živiš tamo kao ni ja. Nije li licemjerno?sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 11:58 nezobiljan si sagovornik a tezis ozbiljnosti u pristupu.
kiki levl
- Altsa
#4305 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Drago mi je sto CG inace misli svojom glavom.neko_sa_strane wrote: ↑31/08/2020 11:58Kakve demokratske metode? Kao kada se sastavlja vlada u BiH u američkoj ambasadi. Ali BiH je ipak protektorat.
-
Škobo Habu
#4306 Re: Desavanja u Crnoj Gori
neko_sa_strane wrote: ↑31/08/2020 11:35 Gomila forumaša ovdje lupeta za medalju o nekakvom ruskom uticaju. Rusiju ne interesuje ni Ukrajina koja joj je na pragu a da se zamara sa Crnom Gorom, članicom NATO-a. Između Rusije i Crne Gore nalazi se još 6 članica NATO-a. Činjenice su da Rusija bolje sarađuje sa zemljama članicama NATO-a nego sa onima van saveza. Da je Srbija članica NATO-a šipak bi Rusija mogla kupiti NIS (Naftna Industrija Srbije) po nižoj cijeni od stvarne i ugrabiti većinski paket.
Napisati ovako nešto a onda prozvati forumaše da lupetaju može samo neko ko živi u paralelnom svemiru.
-
neko_sa_strane
#4307 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Zašto bi je interesovala? Samo joj je teret. Rusija je uzela (vratila) što ju je interesovalo odnosno Krim. Uostalom američko svrgavanje Janukoviča vezano je isključivo za vojnu bazu Rusije na Krimu. Ostatak nefunkcionalne Ukrajine Rusiju ne zanima. Ukrajina je kao ogromna Bosna.sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 12:04mislim prvenstveno na post u kom si napisao da rusiju ne interesuje ukrajina, pa onda i na ostatak ...neko_sa_strane wrote: ↑31/08/2020 12:04Znači ako se nekome ne sviđaju izborni rezultati u susjednoj zemlji podržavaš da sasvim druga zemlja izvrši pritisak i da oformi drugačiju vlast jer se tebi ta opcija više dopada. Baš demokratski? Šta misliš da tako recimo najviše glasova osvoje NS i SDP a onda se odnos promjeni uz pritisak američke ambasade i u vlast uđu SDA i SBB. Izbori u susjednoj zemlji. Ne živiš tamo kao ni ja. Nije li licemjerno?sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 11:58 nezobiljan si sagovornik a tezis ozbiljnosti u pristupu.
kiki levl
Last edited by neko_sa_strane on 31/08/2020 12:11, edited 1 time in total.
-
zilog
#4308 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Pojedinci egzaltirani relativnom pobjedom tri opozicione koalicije...
Presucuju da je medju tim strankama i ona ciji su sljedbenici presretali Centrotransov autobus sa Turcima i crtali grafite po Beranima...
Presucuju da je medju tim strankama i ona ciji su sljedbenici presretali Centrotransov autobus sa Turcima i crtali grafite po Beranima...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4309 Re: Desavanja u Crnoj Gori
i tako sarajevski fakultetlija albanac ce da presudi novi kosovski boj... steta ikonografije i perfomansa svih ovih mjeseci...
-
neko_sa_strane
#4310 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Odlazak po mišljenje u stranu ambasadu predstavlja razmišljanje svojom glavom. Nisam to znao. Svašta možeš naučiti na ovom forumu.Altsa wrote: ↑31/08/2020 12:05Drago mi je sto CG inace misli svojom glavom.neko_sa_strane wrote: ↑31/08/2020 11:58Kakve demokratske metode? Kao kada se sastavlja vlada u BiH u američkoj ambasadi. Ali BiH je ipak protektorat.
-
mistek
#4311 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Vala su ludi četnici kad misle da će Milo ovo izgubiti. Treba mu 1 čovjek od 41
Stvarno ne treba biti puno pametan pa skontati kolika je šansa da se svih 41 odupru Milinim ponudama sutra, a uzimajući u obzir šta sve može da ponudi. Dakle, može da bira i cilja one koji su najlabilniji, može da nudi šta hoće. A u najmanju ruku, od ovih 41, ima njih 4-5 koji ni s glave ne bi rado sa četnicima i koji jedva čekaju takve ponude.
Helem, neće Milo imati 41 ruku ovdje, nego će navući još barem 3-4 da ima solidnu stabilnost. I ovaj Dritan je u svemu tome ne tako bitan. Njemu bi najlakše bilo da odmah s Milom uđe u pregovore, uzme što se uzeti može i bude zadovoljan. Inače, biće najveći gubitnik izbora.
Generalno, najgore su prošli Albanci i Bošnjaci. Ko god bude vladajuća strana, oni su nevažni. Ako to budu četnici, jasno da im prava idu na minimum. A s druge strane, ne mogu ni Milu zajebavati, jer je svjestan da za četnike ne mogu biti.
Helem, neće Milo imati 41 ruku ovdje, nego će navući još barem 3-4 da ima solidnu stabilnost. I ovaj Dritan je u svemu tome ne tako bitan. Njemu bi najlakše bilo da odmah s Milom uđe u pregovore, uzme što se uzeti može i bude zadovoljan. Inače, biće najveći gubitnik izbora.
Generalno, najgore su prošli Albanci i Bošnjaci. Ko god bude vladajuća strana, oni su nevažni. Ako to budu četnici, jasno da im prava idu na minimum. A s druge strane, ne mogu ni Milu zajebavati, jer je svjestan da za četnike ne mogu biti.
- mO k3
#4312 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Milo ce imati 45-46 ruku zivi bili pa vidjeli
-
155_mm
#4313 Re: Desavanja u Crnoj Gori
kad se je vec kod prognoza. najvjerovatnije CG sljedece parlamentarne izbore nece cekati 4 godine.
- Banksy
#4314 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Litijaši su bili proaktivni, slali su poruke pobjede i superiornisti, dizali atmosferu, spinovali, bili jako, jako angažirani, Milo je kenjkao, reterirao, prigovarao, bio pogubljen, u ofu, kao da je on opozicija, a oni vlast, ušuškan trideset godina, prenijelo ga je u zamišljenoj, a ispraznoj, nepostojećoj snazi, valjda će izvući lekcije,
Ne mislim da ga je crkveni zakon koštao, da je on bio presudan u gubljenju mandata, da je ljudima ponudio bolji život, perspektive, optimizam na putu EU, više poštenja, pravde, posla i novca, zaboravila bi se crkva,
Ništa nije završeno, daleko je vlada i sve je moguće, ali slušajući Abazovića noćas, teško mi je zamisliti da će podržati Đukanovića,
Promjene nisu nužno loše, ako se ostane na građanskoj, mirnoj, evropskoj i NATO liniji, ali bude li se skrenulo s tog puta, slijedi vrlo nemiran period za Crnu Goru. Za mir i stabilnost, i CG i regije, bilo bi dobro da Milo zadrži vlast. Uzmu li litijaši primat, biće veselo...
Ne mislim da ga je crkveni zakon koštao, da je on bio presudan u gubljenju mandata, da je ljudima ponudio bolji život, perspektive, optimizam na putu EU, više poštenja, pravde, posla i novca, zaboravila bi se crkva,
Ništa nije završeno, daleko je vlada i sve je moguće, ali slušajući Abazovića noćas, teško mi je zamisliti da će podržati Đukanovića,
Promjene nisu nužno loše, ako se ostane na građanskoj, mirnoj, evropskoj i NATO liniji, ali bude li se skrenulo s tog puta, slijedi vrlo nemiran period za Crnu Goru. Za mir i stabilnost, i CG i regije, bilo bi dobro da Milo zadrži vlast. Uzmu li litijaši primat, biće veselo...
-
Bodkin
#4315 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Tito te jebo ovaj podforum i dalje sluzi samo za izbacivanje frustracija sa svih strana jer se nema za psihologa
ajd bolje ovdje nego negdje na ulici
-
155_mm
#4316 Re: Desavanja u Crnoj Gori
svega ovog nebi bilo da je cenzrotrans imao goriva za jos koji autobus.
sljedeci put pamet u glavu!
sljedeci put pamet u glavu!
- klaki
-
golman
#4318 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Uh,jbt, ala vas je ovo pogodilo.
Sacekajte da kupim kokice, pa nastavite.
Bas je lijepo citati kako cvilite za Milom.
I odakle Milu 40 mandata, kad ima 30, plus ako njegovi podrepasi budu opet s njim, to je na kraju 38, odakle vi iskopaste 40?
Ili racunate i Draginju i njena 2 mandata. Pa eto sve i da Draginja bude s njim , a nece.opet nema vecinu da sastavi vladu i zaista ne znam o cemu pricate
A gdje mi je Runer, da ga pitam gdje su mu jutros oni majmunoliki sa stomacinama pred opstinom? Nesto ih nisam vidio jutros
Zavukli se misevi
I odakle Milu 40 mandata, kad ima 30, plus ako njegovi podrepasi budu opet s njim, to je na kraju 38, odakle vi iskopaste 40?
Ili racunate i Draginju i njena 2 mandata. Pa eto sve i da Draginja bude s njim , a nece.opet nema vecinu da sastavi vladu i zaista ne znam o cemu pricate
A gdje mi je Runer, da ga pitam gdje su mu jutros oni majmunoliki sa stomacinama pred opstinom? Nesto ih nisam vidio jutros
Zavukli se misevi
-
DonieBrasco
#4319 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kako god okrens ne mogu povuci neke radikalnije ili vece poteze prema EU, Nato, suverneosti, ovim znacajnim zakonima.
A da ne pricamo o stranom faktoru prije svega SAD koji ce se itekako pitati, pa nece oni dozvoliti da rusi nesto mute.
A da ne pricamo o stranom faktoru prije svega SAD koji ce se itekako pitati, pa nece oni dozvoliti da rusi nesto mute.
-
zilog
#4320 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Prica da su DF cetnici spremni spustiti loptu je kao i ona: "Vratite se u Visegrad, necemo vam nista"...
- Roccohljup
#4321 Re: Desavanja u Crnoj Gori
mene samo zanima kako li mu je jaran Fahro podnio ovaj poraz 
-
MMM1977
#4322 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Jedno je rušiti vlast, gdje su pročetničke snage bile ujedinjene i sa Abazovićem a drugo je formirati vlast, kada treba da se podrže iste stvari a to će prije svega biti ovaj zakon o vjeroispovjesti (hajde, tu mogu dobiti podršku Abazovića) ali šta kada dođemo do pitanja povlačenja priznanja Kosova, EU putu Crne Gore, Nato i slično. Bogami teško.
Sve i da uspiju formirati vlast to će kratko trajati.
Sve i da uspiju formirati vlast to će kratko trajati.
Last edited by MMM1977 on 31/08/2020 12:30, edited 1 time in total.
-
Lopez1981
#4323 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Odrat ce Dritan ove proSrpske stranke ako isao sa njima a hoce.

-
sumirprimus
#4324 Re: Desavanja u Crnoj Gori
ovo se vec zove detaljno proucavanje cg politicke scene...golman wrote: ↑31/08/2020 12:25 Uh,jbt, ala vas je ovo pogodilo.![]()
Ili racunate i Draginju i njena 2 mandata. Pa eto sve i da Draginja bude s njim , a nece.opet nema vecinu da sastavi vladu i zaista ne znam o cemu pricate![]()
A gdje mi je Runer, da ga pitam gdje su mu jutros oni majmunoliki sa stomacinama pred opstinom? Nesto ih nisam vidio jutros![]()
Zavukli se misevi![]()
ERGO!
- avetinja
#4325 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Oni i pobjede i poraze slave isto, tako da nikada ne možeš biti siguran šta se dešava.bhnapoleon1 wrote: ↑31/08/2020 11:48 Četnici slave pobjedu dok Mili fali 1 mjesto i vaga je Albanac. Ovo jr jbt nova kosovska bitka, slavlje i ražanj kao da imaju 45 poslanika, a zec još u šumi
Čuj samo jedno mjesto fali. Pa to ništa. Može navući još 4-5, garant.