BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shae_mishevi
#16026 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
oh ne, logi se uzbudio 
-
90minut
#16027 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Halo radioaktivni ne diraj mi logija
- Logovan
#16028 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Samo me zaobidji. 
- agnostic_front
#16029 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ponedjeljak na 
- Edin H.
#16030 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
'ta ce WHO?Iker C wrote: ↑27/08/2020 23:09E dobro druze, sta da ti kazem... Ovo je smijurija veceras, kao na pijaci. Ja ti kazem da se izdaju na 7 dana rjesenja, preporuka WHOPitar sa Kariba wrote: ↑27/08/2020 23:05 Nije tacno. Zato sto tako radis i zato sto se selektivno provode mjere (vidi odluku fed. Inspektora za Zelju) i jesmo u Q.
- Edin H.
-
il dottore
#16032 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
I ja ih ne kontamNadzorna_ploca wrote: ↑27/08/2020 22:14 Meni nije jasno zasto su ovi izraelci odustali od utakmice. Oni dosli im ljudi na noge, sakati od korone i oni nisu za igranje..
-
last mohicans
#16033 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Cirkus Colorado aca Zeljeznicar. Kad sam ja neke ubjeđivao da ce ih jos biti u Izraelu, šprdali se i govorili da smo ljubomorni,pojedinci doduše, bilo je nekih trezvenih. Po svim mjerama koje su na snazi, svi su trebali u izolaciju prije puta, jer su kontakti zarazenih, tako je u firmama, porodičnim i drugim klasterima. Vjerovatno se išlo linijom manjeg otpora uz pritisak uprave da se putuje, jer svaki dinar je u dubiozi bitan. Na testiranju u ponedjeljak očekujem da ce mozda jos neki biti pozitivan, jer nisu se svi u isto vrijeme zarazili, u jednom danu, recimo. Ispade smijurija na aerodromu, a dobro ih treba ispratiti da li ce postovati samoizolaciju.
- Leverage
#16034 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zato što je postojala velika mogućnost da se i oni zaraze, a onda bi radi toga možda bili izbačeni iz Europe a ko zna kako bi se to odrazilo i na njihovo domaće prvenstvo koje valjda treba da počne sad nekad.
Očito da smatraju da će svakako proći pa bolje bez ovakvih potencijalnih posljedica.
Očito da smatraju da će svakako proći pa bolje bez ovakvih potencijalnih posljedica.
- shae_mishevi
#16035 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
pa normalno da smo svi znali da ce biti jos, al sta je trebalo reci eto imamo zarazenih necemo ni doci? uostalom prvi rezultati testa su bili nema zarazenih, pa nakon dva sata uuups ima sest, a u medjuvremenu svi zajedno, dan pred put... kad bi ih onda ti stavio u izolaciju prije puta?
- Billy The Pljuc
#16036 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ko ih jebe, ohladili su mi poslije Mladosti, u Izrael nisu trebali ni putovati, Priština i Slovan meščini su imali slične situacije i ne upratih ko uopšte nije ni putovao, Priština haman.
Biće ovo registracija 3:0 za izraelce i idemo dalje, veća je tragedija ovo sa Mladosti nego ispadanje zbog korone. Izolacija i konsolidacija ukoliko je to uopšte moguće kod nas, ne bi trebali igrati dok se roster ne očisti od korone, bukne li još u nekom klubu treba prekinuti prvenstvo ili možda kontate da je bolje pustiti da se svi zaraze.
Biće ovo registracija 3:0 za izraelce i idemo dalje, veća je tragedija ovo sa Mladosti nego ispadanje zbog korone. Izolacija i konsolidacija ukoliko je to uopšte moguće kod nas, ne bi trebali igrati dok se roster ne očisti od korone, bukne li još u nekom klubu treba prekinuti prvenstvo ili možda kontate da je bolje pustiti da se svi zaraze.
-
90minut
#16037 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne vjerujem da ce biti koliko sam shvatio Zeljo je htio igrati i imali su ekipu nego se ovi prepali da ih ima još koji su zaraženi, a nije test pokazao i zato nisu htjeli igrati zato se i spominje ovaj novi datum 12 septembra cini mi se je napiso charuga.Billy The Pljuc wrote: ↑27/08/2020 23:54 Ko ih jebe, ohladili su mi poslije Mladosti, u Izrael nisu trebali ni putovati, Priština i Slovan meščini su imali slične situacije i ne upratih ko uopšte nije ni putovao, Priština haman.
- Charuga
- Globalni moderator
- Edin H.
#16039 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Postoji ta opcija, al' mogu jos uvijek registrovati 3 - 0, vidjecemo.90minut wrote: ↑28/08/2020 00:00Ne vjerujem da ce biti koliko sam shvatio Zeljo je htio igrati i imali su ekipu nego se ovi prepali da ih ima još koji su zaraženi, a nije test pokazao i zato nisu htjeli igrati zato se i spominje ovaj novi datum 12 septembra cini mi se je napiso charuga.Billy The Pljuc wrote: ↑27/08/2020 23:54 Ko ih jebe, ohladili su mi poslije Mladosti, u Izrael nisu trebali ni putovati, Priština i Slovan meščini su imali slične situacije i ne upratih ko uopšte nije ni putovao, Priština haman.
-
90minut
#16040 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ja i logovani smo na " ratnoj nozi " fol ja agresivno branim njega.
Nema logike da registruju ako je Zeljo imao ekipu, a imao je oni koji nisu pokazali da su zaraženi bili su spremni igrati..
Ovi digli glas fol prepali se i eto Zeljo bi trebao ustvari ici dalje, al' nece jer je ipak virus u pitanju i zna se da nekad testovi ne pokazuju kako treba zato ce i igrati u septembru.
Stvarno bi bila nepravda da registruju 3-0.
Last edited by 90minut on 28/08/2020 00:11, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#16041 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nemoj preko leđa drugih forumaša, ništa drugo ... 
- Kaligrafija
#16042 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zeljinim igracima i ostalim, zelim brz oporavak i da sve bude na hajr, da ne bude nikakvih tezih posljedica i da se sto prije vrate na sportske terene...!
Manite se prepucavanja, ja sam pitar, treba gledati ljudsku stranu, to su nasi sugradjani, komsije, prijatelji...! aBd bice sve dobro...!
Manite se prepucavanja, ja sam pitar, treba gledati ljudsku stranu, to su nasi sugradjani, komsije, prijatelji...! aBd bice sve dobro...!
- Billy The Pljuc
#16043 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma sve stoji ali mi nije logično da su uopšte i išli jer su se testirali pred polazak i otpalo to što je otpalo, za dan-dva-tri na novom testiranju u Izraelu još pet ljudi pozitivno, logično je da ima još zaraženih i vrijeme će pokazati definitivno. Ako im UEFA uopšte i dozvoli taj termin i u najboljem redu da sve bude biće to svojevrsna usluga mada sam skeptičan iskreno. Izgubiće mnogo i zbog trenažnog procesa i iskreno i ako uspiju suzbiti širenje virusa samo odigravanje utakmice je besmisleno, vjerujem da će izgubiti.90minut wrote: ↑28/08/2020 00:00Ne vjerujem da ce biti koliko sam shvatio Zeljo je htio igrati i imali su ekipu nego se ovi prepali da ih ima još koji su zaraženi, a nije test pokazao i zato nisu htjeli igrati zato se i spominje ovaj novi datum 12 septembra cini mi se je napiso charuga.Billy The Pljuc wrote: ↑27/08/2020 23:54 Ko ih jebe, ohladili su mi poslije Mladosti, u Izrael nisu trebali ni putovati, Priština i Slovan meščini su imali slične situacije i ne upratih ko uopšte nije ni putovao, Priština haman.
Najvjerovatnije se ista neće ni odigravati, tri sedmice je dug period i svašta se može izdogađati.
-
90minut
#16044 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Billy The Pljuc wrote: ↑28/08/2020 00:12Ma sve stoji ali mi nije logično da su uopšte i išli jer su se testirali pred polazak i otpalo to što je otpalo, za dan-dva-tri na novom testiranju u Izraelu još pet ljudi pozitivno, logično je da ima još zaraženih i vrijeme će pokazati definitivno. Ako im UEFA uopšte i dozvoli taj termin i u najboljem redu da sve bude biće to svojevrsna usluga mada sam skeptičan iskreno. Izgubiće mnogo i zbog trenažnog procesa i iskreno i ako uspiju suzbiti širenje virusa samo odigravanje utakmice je besmisleno, vjerujem da će izgubiti.90minut wrote: ↑28/08/2020 00:00Ne vjerujem da ce biti koliko sam shvatio Zeljo je htio igrati i imali su ekipu nego se ovi prepali da ih ima još koji su zaraženi, a nije test pokazao i zato nisu htjeli igrati zato se i spominje ovaj novi datum 12 septembra cini mi se je napiso charuga.Billy The Pljuc wrote: ↑27/08/2020 23:54 Ko ih jebe, ohladili su mi poslije Mladosti, u Izrael nisu trebali ni putovati, Priština i Slovan meščini su imali slične situacije i ne upratih ko uopšte nije ni putovao, Priština haman.
Najvjerovatnije se ista neće ni odigravati, tri sedmice je dug period i svašta se može izdogađati.
Ti eto znaš bolje od mene ja nisam ni citao plaho me ne zanima da ti pravo kazem vec samo što sam pohvatao ovdje sam i pisao.
Ako je istina da je pokazalo samo 1,2 ovdje pa tamo još 3, 4 pored toga realno onda i jeste za 3-0.
Ipak je to trebalo bar 2 puta testirati to svi rade jer ovaj prvi zna pogriješiti dosta puta.
To ono rade što i hrvati za turizam pišu samo ono da eto bude nešto zarazenih, a prava brojka se krije.
Bog zna kakve kvalitete su ti testovi isto, jedno je Izrael drugo Bosna zato ih ne mogu kriviti u konacnici.
To što se ja zajebavam ovdje da su radioaktivni i to je nešto drugo.
- Billy The Pljuc
#16045 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma ne znam ni ja druže, ono što upratim - upratim a danas je sve pod znakom upitnika
.
Ide period rezervisan za reprezentacije i klubovi mogu odmarati, to već ide Želji na ruku i iskreno želim im da prebrode sve ovo, svima se isto može desiti i najvjerovatnije i hoće vremenom.
Ne razumijem iskreno što su se uopšte izlagali troškovima i putovanju u Izrael ako su imali šestoro pozitivno u klubu, svi se oni viđaju i druže međusobno i nema tu nikakvog poštovanja distance i držanja preporučenih mjera jer je prosto nemoguće u jednom klubu isto organizovati u našim uslovima. Jbga virus je neko donio i počeo se širiti i vjerujem da se proširio na sve, testiranja će pokazati isto kao što su pokazala u Izraelu, pojavilo se njih pet još. Za dva dana koliko sam razumio biće testirani opet i vidjećemo hoće li biti još zaraženih, da ne budem ptica zlosutnica, logika kaže da će ih biti. All in all izolacija i individualan rad, dezinfekcija (ostalo mi još nešto rakije i mogu im teškom mukom halaliti), za tri sedmice možda svi budu negativni ALI u kakvom će stanju biti za igranje vrlo je upitno.
Ide period rezervisan za reprezentacije i klubovi mogu odmarati, to već ide Želji na ruku i iskreno želim im da prebrode sve ovo, svima se isto može desiti i najvjerovatnije i hoće vremenom.
Ne razumijem iskreno što su se uopšte izlagali troškovima i putovanju u Izrael ako su imali šestoro pozitivno u klubu, svi se oni viđaju i druže međusobno i nema tu nikakvog poštovanja distance i držanja preporučenih mjera jer je prosto nemoguće u jednom klubu isto organizovati u našim uslovima. Jbga virus je neko donio i počeo se širiti i vjerujem da se proširio na sve, testiranja će pokazati isto kao što su pokazala u Izraelu, pojavilo se njih pet još. Za dva dana koliko sam razumio biće testirani opet i vidjećemo hoće li biti još zaraženih, da ne budem ptica zlosutnica, logika kaže da će ih biti. All in all izolacija i individualan rad, dezinfekcija (ostalo mi još nešto rakije i mogu im teškom mukom halaliti), za tri sedmice možda svi budu negativni ALI u kakvom će stanju biti za igranje vrlo je upitno.
-
markomilanov
#16046 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pobeda Borca,nidje komentara,Stojan u životnoj formi,šteta za Sarajevo.
-
90minut
#16047 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Malo je reci koliko su sretni ja se obradovao baš bio minus 3 u hercegovini, al' kar'na nikad nisam znao kad idu ove pauze i ostalo.Billy The Pljuc wrote: ↑28/08/2020 00:28 Ma ne znam ni ja druže, ono što upratim - upratim a danas je sve pod znakom upitnika.
- Charuga
- Globalni moderator
#16048 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sreća je naše srednje ime, a to pokazuje i naš protivnik u Evropi, kao i mjesto odigravanja tekme.
Borac - Sutjeska
Zrinjski - Difenešto
Znači, više nego sretni.
-
90minut
#16049 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
To su vec neke druge stvari, ja vamo oko lige zapeo.
Da se ja pitam ne bi nikad igrali ovu evropsku avanturu.
Da li je maccabi uopste najjaci moguci tim koji ste mogli dobiti?
Last edited by 90minut on 28/08/2020 00:37, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#16050 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Svašta bi sa vama bilo da se ja pitam, ali ne pitamo se ni jedan ni drugi ...