https://apps.apple.com/us/app/airalo-es ... 1475911720
Kupio za godisnji datapaket za Tursku.. radi i ovdje u smislu da se nakaci na mrezu
Moderator: Benq
https://apps.apple.com/us/app/airalo-es ... 1475911720
Opet gluposti na relaciji iphone-samsung.adsubzero wrote: ↑27/08/2020 14:22Pa zato sto covjek pita, a samo sam usput spomenuo da ta dva brenda koje je gledao nisu jedini.vojopd wrote: ↑27/08/2020 13:22 Bolji i noviji... Oppo. Jbg, dodje neko na temu o iphone, i predlaze covjeku totalnu drugi brend, a hoce iphone.
Ja sam koristio 3gs 2008, od tad android flagshipove, zadnji s10 plus, sad ip 11 pro max. Nikad vise na android (exynos) ne bih presao. Snapdragon bih volio probati da vidim autonomiju baterije. Ali za sada nema bolje baterije nego na ip 11 pro max.
Da, bolji i noviji a Oppo, zamisli gdje smo dosli...![]()
Ko bi rekao da je iPhone marka prestiza a ne realnog tehnoloskog napretka.
Ocito nisi nikad probao 90/120Hz, dakle ne znas za bolje. Ostaje da se vidi sta ce iPhone 12 ponuditi, ali moja procjena je da ce jos jednom probiti plafon sa cijenama, a opet zaostajati u nekim stvarima.
Takodjer Mi 10 Pro ako imas priliku pogledati, posto ga kod nas nema (ako nisam sta fulio)
Btw koristio si android flagshipove, zasto onda ocjenjujes android prema samsungu i to exynos varijanti? Poznato je da su SD varijante mnogo bolje i u performansama i autonomiji baterije. I ne znam na osnovu cega ocjenjujes da nema bolje baterije nego na 11 Pro max, kada realno ima?![]()
Jbg, 5G, wireless punjenje, IP rating certifikat, sve to kosta. O daljoj prodaji je ludo, OP drzi cijenu drama. A sto kaze nivla, ne znam o kojem samsungu prica kada nijedan nije bolji od OPskafiskafsnjak wrote: ↑27/08/2020 14:13Pa cijena svakako. I prije su davali dosta, za manje para. Sad su cijene haman kao i ostali.
Plus nesto me ovaj 8pro niie dojmio uopste...
I na kraju, o prodaji dalje da ne pricam ...
Opet to nije ni blizu Iphonea.Luxor-Concorde wrote: ↑27/08/2020 21:52 Mislim da je Samsung od Note 20 Ultra softversku podrsku (official update) produzio na sigurne 3 godine kako rekose.
Ne vidim zasto je to deal breaker? Zar stvarno koristis telefon preko 3 godine? A i ako koristis, kao da ti je neka prednost jos nekoliko update-a...exampLe. wrote: ↑27/08/2020 22:29Opet to nije ni blizu Iphonea.Luxor-Concorde wrote: ↑27/08/2020 21:52 Mislim da je Samsung od Note 20 Ultra softversku podrsku (official update) produzio na sigurne 3 godine kako rekose.
Svaki novi Android se ceka po pola godine, security update nekad dobijes odma za mjesec dana a nekad preskoce 2-3 i sl.
Sto mislis da je fake, drug uzeo 1500 iphone 11 pro max 256 gb.Haris033 wrote: ↑27/08/2020 14:11 https://www.olx.ba/artikal/39491604/iph ... ax-512-gb/
Sto ne mogu ovih fake oglasa. Pa koliko moras biti bolestan i zajebavati ljude. Sta postizes? Ne kontam![]()
Zvao, ne javlja se. Imao već nekoliko od 1400 KM. Sad fol digao cijenu. Pise nema garancije, ali svaki iPhone ima jednogodisnju Apple garanciju nakon aktiviranja. Kada ga pitas, moze li dostava, ne moze. Moze li se provjeriti mobitel, ne moze. Pa sta moze? Gledao sam, ima tako dobrih fake iPhone-a, umotanih u skoro pa identično pakovanje. Kada ga otvoris, izgleda skoro pa identično na prvu, pa za nekoga ko ne poznaje iPhone, mogao bi dobro dobiti po ušima. Ja samo vjerujem u IMEI i u iTunes. Ali su čak i IMEI na pozadini kutije napravili da odgovara nekom iPhone-u koji još nije aktiviran.djama wrote: ↑28/08/2020 07:35Sto mislis da je fake, drug uzeo 1500 iphone 11 pro max 256 gb.Haris033 wrote: ↑27/08/2020 14:11 https://www.olx.ba/artikal/39491604/iph ... ax-512-gb/
Sto ne mogu ovih fake oglasa. Pa koliko moras biti bolestan i zajebavati ljude. Sta postizes? Ne kontam![]()
Naletio otisao da vidi sve ok i pazario.
Nek bude ista, isplati se cekati.
Doci ce kabal u kutiji, nesto kvalitetniji od ovog sad koji puca lako. Tako da nema veze sto je lightning port, samo trebas imati neki USB punjac, bilo kakav, a 90% ljudi ima neki punjac u kuci. Ako nema moze ga u kompjuter ustekati. Uostalom sve se krece ka bezicnoj varijanti, ko dosad nije nabavio neki bezicni punjac ne zna sta propusta.