Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
House wrote: ↑26/08/2020 23:41
nevjerovatno. ko će stati u kraj tamnoputoj propagandi?
bijelci prvi trebaju razmisli i ne nasjedati na njihovu propagandu
True dat
Koja ironija da NBA liga podrzi ovu kampanju BLM i onda igrači ignorisu utakmice te lige zbog nekog kriminalca koji je manje vise opravdano ispucan i kojeg niko nece zaliti jer je yebeni pedofil.
Policija je kriva. Pustili su lika da obidje oko pola auta, otvori vrata i sagne se da rovi po stvarima. To je trebalo ustrijeliti u noge odma cim je okrenuo ledja i napravio prvi korak.
Policija sa vatrenim oruzjem u rukama ti naredjuje da se zaustavis, koliki debil moras biti da odbijes i radis suprotno.
Haj bar imam sta veceras gledat ove budale reportere sto ce izvjestavat ovaj uragan sto ide, nije sala 250+kmh vjetar, pa ce mi to biti zabava za veceras
Hahahahhah al gospode boze ovi tacno guraju ljude da budu rasisti, evo ja bas razmisljam postacu rasista zbog ovih idiota. Ne igra ti se? Ćao zdravo, ima ko hoće, a šta ti hoćeš i platu ugovor od 200 mil i da bojkotujes kad ti se ona stvar digne? Ma nosi se u qrac i ti i crnci, idi raskini ugovor pa bori se za prava crnaca. Bjezi ba, ovo je smijesno haha
Ma od Bucksa je krenulo jer su oni iz drzave gdje je upucan ovaj. Orlando je spreman bio, ljudi izasli na zagrijavanje i onda je dosao neki lik i rekao im je da se nece igrati. I onda na kraju su svi odluculi da ne igraju, mislim da ce se sutra nastaviti sve po programu.
Al nikad ugoditi, kad se ne protestvuje ne valja, poginje se glava, ovo-ono....kad se protestvuje, onda smradovi, vaki-naki.
Nek se bune ljudi, samo ako nema konsenzusa među ekipama, onda će ispasti cirkus.