Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#110826 Re: Premijer liga BiH
ma realno dobri smo, zato i imamo sportskih uspjeha, prava sportska nacija realno 
-
sumirprimus
#110827 Re: Premijer liga BiH
skup vise faktora, i dzeko je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo, molicu lijepo 
- Logovan
#110828 Re: Premijer liga BiH
Ma pršti sve od uspjeha.sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 09:57 ma realno dobri smo, zato i imamo sportskih uspjeha, prava sportska nacija realno![]()
- manijak1
#110829 Re: Premijer liga BiH
Haj priznaj da za ovog nisi ni čuo , ali si ga unaprijed osudio da je levat
Realno , red, rad i disciplina
a ne dijagnoza sa distance , dobacivanje , ishitrena karakterizacija .....đe ono Trencin igra
Slovačka jelte
I oni su ko levati
ma hajte.
Eno sad Džeko ljepenka , jebo Pjanića
Šehića
Denija Miloševića
Almira Hadžiahmetovića, Rijada Bajića, ma daj ima i onaj pitar iz Hajduka , Mujakić , pa ......ma ....vidjećete kad prođemo Haifu ..... 
Realno , red, rad i disciplina
Eno sad Džeko ljepenka , jebo Pjanića
-
sumirprimus
#110830 Re: Premijer liga BiH
realno pjanic nije nas produkt...
skup faktora, nisam reko da je genetika jedini...
uostalom sta su ovi ostali uradili sa karijera osim sto su zaradili bolje nego u PL?
trencin slovacka dokaz uspjeha u karijeri? zajebavas me jelde
skup faktora, nisam reko da je genetika jedini...
uostalom sta su ovi ostali uradili sa karijera osim sto su zaradili bolje nego u PL?
trencin slovacka dokaz uspjeha u karijeri? zajebavas me jelde
-
sumirprimus
#110831 Re: Premijer liga BiH
onda je suljo krpic s ovim azijatima napravio jebga uspjeh i karijeru..ako je po guda guda
mislim ko ne bi volio realno
mislim ko ne bi volio realno
- Ricken
#110832 Re: Premijer liga BiH
Ja fudbal samo gledam, ne znam ništa o njemu, komentarišem kao navijač, zezam se, ali činilo mi se da sam nešto načuo na temu na koju si postavio pitanja.Tomahawk11 wrote: ↑13/08/2020 09:32Nadam se da nećeš zamjeriti što sam link postavio da se vidi.
Djelom je u pravu, dijelom je ova priča izgovor.
Od čega je Edin Džeko? Edin Višća? Hadžiahmetović? Bajić?
Amar treba priznati da je Željina fudbalska škola koja je bila najbolja u BiH čučnula.
Umjesto da nastavite raditi i budete bolji, ono u kontru.
Ima tu i do finansijskog aspekta, razumljivo. Al opet, mislim da niste smjeli dopustiti da vam škola padne.
Nisam ja zadovoljan ni ovim što Akademija kod nas radi. Nije to to. Treba i može puno bolje.
I uglavnom su igrači koje izbacujemo golmani, bekovi i zadnji vezni. I to nešto govori.
Hadžiahmetović i Bajić nemaju fizičkih predispozicija, zato im je Konjaspor trenutno vrh gdje mogu igrati, iako imaju brzinu razmišljanja.
-
sumirprimus
#110833 Re: Premijer liga BiH
i to treba onda odvojit. sta je uspjeh? da se finansijski obezbijedis preko fudbala danas? sto mnogi roditelji pokusavaju vec djecom u ranoj dobi, ili da udjes u klubove top petice i osvojis pokoji trofej direktnim ucescem i doprinosom ekipi a ne pukim sjedenjem na klupi ili na tribini?
- manijak1
#110834 Re: Premijer liga BiH
Čuj jbt-e
šta , igrali u ligama u kojima bi htjeli igrati svi igrači koji su sad našoj ligi , da ne širim poljane.
Koliko naših igra u Sloveniji , Hrvatskoj i Srbiji
Puno .....
ne diraj Sulju , prepošteno je odigrao za Želju , čak i je i vama uvalio golčinu.
Malo je reć kako je rasturio pitare
Sumire ,
haj ne zajebaji , šta je Džeko osvojio u Euro takmičenjima ?
Aha ti misliš na titule
Miješaš voćke
Koliko naših igra u Sloveniji , Hrvatskoj i Srbiji
Puno .....
Sumire ,
Aha ti misliš na titule
Miješaš voćke
-
sumirprimus
#110835 Re: Premijer liga BiH
dzeko godinama igra na top nivou u klobivma top petice i osvaja trofeje.bar je osvajo.on i pjanic VK s ostalim.manijak1 wrote: ↑13/08/2020 10:11 Čuj jbt-ešta , igrali u ligama u kojima bi htjeli igrati svi igrači koji su sad našoj ligi , da ne širim poljane.
Koliko naših igra u Sloveniji , Hrvatskoj i Srbiji![]()
![]()
Puno .....ne diraj Sulju , prepošteno je odigrao za Želju , čak i je i vama uvalio golčinu.
Sumire ,haj ne zajebaji , šta je Džeko osvojio u Euro takmičenjima ?
Aha ti misliš na titule![]()
Miješaš voćke![]()
ovo sice u euro kontekstu nije vrijedno pomena, haj nemoj ti mene zajebavat ba
toliko smo sportski nerazvijeni da nam je uspeh i to zaigrat za partizan trencin hajduk i koga vec sve ne.eh et toliko od mene.
Last edited by sumirprimus on 13/08/2020 10:14, edited 1 time in total.
- Ricken
#110836 Re: Premijer liga BiH
Pa pričamo o top igračima, a top igrač je onaj koji igra u top klubovima, a ne onima koji su stepenica iznad PLBiH, jedne od lošijih liga u Europi.sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 10:10 i to treba onda odvojit. sta je uspjeh? da se finansijski obezbijedis preko fudbala danas? sto mnogi roditelji pokusavaju vec djecom u ranoj dobi, ili da udjes u klubove top petice i osvojis pokoji trofej direktnim ucescem i doprinosom ekipi a ne pukim sjedenjem na klupi ili na tribini?
-
sumirprimus
#110837 Re: Premijer liga BiH
druze pa i ja pricam o istom? u cemu je problemRicken wrote: ↑13/08/2020 10:13Pa pričamo o top igračima, a top igrač je onaj koji igra u top klubovima, a ne onima koji su stepenica iznad PLBiH, jedne od lošijih liga u Europi.sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 10:10 i to treba onda odvojit. sta je uspjeh? da se finansijski obezbijedis preko fudbala danas? sto mnogi roditelji pokusavaju vec djecom u ranoj dobi, ili da udjes u klubove top petice i osvojis pokoji trofej direktnim ucescem i doprinosom ekipi a ne pukim sjedenjem na klupi ili na tribini?
jedino mozda u poimanju velicine kluba?ovo sto vas manijak govori.
-
sumirprimus
#110838 Re: Premijer liga BiH
kad radis za platu u bosni, naravno da je uspjeh igrat za 20 30 50 milja mjesecno makar igro i u albanskoj ligi .tu se slazem.
- Ricken
#110839 Re: Premijer liga BiH
Nisam u toku sa vašom diskusijom, učinilo mi se da si postavio pitanje, pa ja dadoh svoje viđenje.sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 10:15druze pa i ja pricam o istom? u cemu je problemRicken wrote: ↑13/08/2020 10:13Pa pričamo o top igračima, a top igrač je onaj koji igra u top klubovima, a ne onima koji su stepenica iznad PLBiH, jedne od lošijih liga u Europi.sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 10:10 i to treba onda odvojit. sta je uspjeh? da se finansijski obezbijedis preko fudbala danas? sto mnogi roditelji pokusavaju vec djecom u ranoj dobi, ili da udjes u klubove top petice i osvojis pokoji trofej direktnim ucescem i doprinosom ekipi a ne pukim sjedenjem na klupi ili na tribini?![]()
jedino mozda u poimanju velicine kluba?ovo sto vas manijak govori.
- manijak1
#110840 Re: Premijer liga BiH
Hoš reć da nismo veliki klub ?
Ma ja sitna smo buranija
ali Željo je za mene najveći klub na svijetu i kraj priče. 
Ma ja sitna smo buranija
-
sumirprimus
#110841 Re: Premijer liga BiH
ma bezveze malo serendamo ubijamo vrijeme i to...
top igraci u top klubovima kod nas trenutno su dzeko i pjanic. s tim da pjanic nije nas produkt.
i tjt.
pa eto i visca je uzeo titulu u turskoj jel, ok.ispod top petice al opet uspjeh je.
top igraci u top klubovima kod nas trenutno su dzeko i pjanic. s tim da pjanic nije nas produkt.
i tjt.
pa eto i visca je uzeo titulu u turskoj jel, ok.ispod top petice al opet uspjeh je.
-
sumirprimus
#110842 Re: Premijer liga BiH
pa to je to. i meni je sloboda nema je na dunjaluku realno.
a opet ...
druze sad reci u svom klubu dajte 200 milja na sto al sad nema sutra cemo. nemaaaa.eto ti
- manijak1
#110843 Re: Premijer liga BiH
Eto i Šehić hajrovo po sezoni 70 milja ojra više
još oko njega dvojica iz Želje
A Višću ovdje kad spomeneš ko da si ispalio rafal
na neviđeno .Samo zato što je iz Želje i što kao ne igra za selekciju ko za klub.
A Višću ovdje kad spomeneš ko da si ispalio rafal
-
sumirprimus
#110844 Re: Premijer liga BiH
ma ti samo kontriras imam osjecaj za filing
- manijak1
#110845 Re: Premijer liga BiH
Ma kaki
-
sumirprimus
#110846 Re: Premijer liga BiH
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#110847 Re: Premijer liga BiH
Nije Amar nista pogresno rekao i sve je u pravu. Visca, Hadziahmetovic i Bajic nemaju nikakve predispozicije jer da imaju igrali bi u nekoj od liga petice. Bajic je otisao iz Turske u Italiju i prije se vratio nego je dosao. Nema ni Dzeko te predispozicije o kojima prica Amar ali ima zato druge stvare koje su potrebne za rasnog golgetera i visinu sto mu daje duplo veci korak od nekog prce od metar i zilet. Mada je Edin beton sto pokazuje i njegove fizicko stanje sa rijetkim manjim povredama. Te predispozicije je imao Salihamidzic o kojima Amar prica i zato je i igrao gdje je igrao. Pjanic ima tehniku a snagu, brzinu ni na mapi kao sto je recimo bio i Miske.Tomahawk11 wrote: ↑13/08/2020 09:32Nadam se da nećeš zamjeriti što sam link postavio da se vidi.
Djelom je u pravu, dijelom je ova priča izgovor.
Od čega je Edin Džeko? Edin Višća? Hadžiahmetović? Bajić?
Amar treba priznati da je Željina fudbalska škola koja je bila najbolja u BiH čučnula.
Umjesto da nastavite raditi i budete bolji, ono u kontru.
Ima tu i do finansijskog aspekta, razumljivo. Al opet, mislim da niste smjeli dopustiti da vam škola padne.
Nisam ja zadovoljan ni ovim što Akademija kod nas radi. Nije to to. Treba i može puno bolje.
I uglavnom su igrači koje izbacujemo golmani, bekovi i zadnji vezni. I to nešto govori.
Nije cucnula ni jedna skola ni Zeljina ni Akademija cucnuo je odnos klubova prema tim maldim igrcima jer vcina klubova vise voli dovesti nekog srpskog ili hrvatskog polovnjaka nego istrpiti svoju perpektvnu mladost. Naravno ni jedna ni druga skola da se ne zavaravamo nece napraviti Mesija. I jos jednu stvar je Amar preskocio a to je suplementacija sportista koja nije Wayn protein nego nesto puno puno kompleksnije i skuplje. Nas podjele Wayn protein i misle to je to.Ima masa dozvoljenih sredstava koja podize fizicke ljestvice znacajno ali naravno i utice u globalu malo po malo na zdravlje sportista.
Trenutno je nekih 5-6 Zeljninih mladih igraca u rosteru...malo li je??? I na posudbama ima 2-3 i to je sasvim zadovoljavajauce ali sve su to kao i u Sarajevu prosjecni igraci. Pa samo se sjeti koliko je buke i vike bilo oko Hadzica i Sadikua da su extra talenti, da ovo ono i sta??? Jedna u Mladosti iz Doboja a drugi presao u Zrinjski ali nisam siguran da ce se naigrati.
Zeljo je malo grohnuo u pionirskoj i kadateskoj konkurenciji vjerovatno zbog trenerskog kadra ali u juniorskoj je vazda u vrhu. Mislim da je i u Akademiji vise problem u kvalitetu trenera nego u kvalitetu omladinskog kadra. U biti djeca se pale i drukcije reaguju kada ispred sebe imaju poznatija fudbalska imena nego neke anonimuse.
-
sumirprimus
#110848 Re: Premijer liga BiH
znaci skup faktora 
od genetike, sirine izbora, rada s mladima ,konkurencije, preko uvjeta,terena do struke
od genetike, sirine izbora, rada s mladima ,konkurencije, preko uvjeta,terena do struke
- manijak1
#110849 Re: Premijer liga BiH
I ne zaboravimo sreću .....da te zajmi neko ko zna kako funkcionira današnji fudbal.
-
sumirprimus