Mogli bi ovo uzet. Ali kako prijavit pa dobit dozvolu? Ali opet stoji ono sto sam napisao. Bi li znale koristit itd., i da to nije dugorocno rjesenje ovog problema.
Ilegalni migranti u BiH
- Sanjarko
#15451 Re: Migranti u BiH
- Sanjarko
#15452 Re: Migranti u BiH
Slazem se. Stara i sestra se nekrecu vecinom kasno. Do 22 maksimalno su kuci ali znaju zorom uranit pa izac ponekad. Problem kvart propo, nema puno ljudi napolju itd.Naslovnica wrote: ↑08/08/2020 06:44Kakve birtije, cuslane, bmw, audiji, mani se šuplje...
Ako misliš da glumim barabu, onda griješiš, samo sam realan i racionalno razmišljam.
Mislim da griješite da će se djevojka odbraniti suzavcem od 2-3 kozojeba, u Vilsu, u 01:20h.
-
Nivelacija
#15453 Re: Migranti u BiH
Ova postava migranata je izuzetno agresivna bez obzira o kome se radi. Svi su naoružani nozevima, cakijama.
Zato pazite se bez obzira imali 190 cm, 100 kg i bili musko.
Policija mora hitno reagovati u ekipama i lomiti im koske.
Zato pazite se bez obzira imali 190 cm, 100 kg i bili musko.
Policija mora hitno reagovati u ekipama i lomiti im koske.
-
biscanka2
- escobar__
#15455 Re: Migranti u BiH
Strahota, bihaćka džungla. 

Jebem li im okot SDAovski šta rade od zemlje. Majku li im jebem u usta, i njima i mladomuslimanskim govnima.
Jebem li im okot SDAovski šta rade od zemlje. Majku li im jebem u usta, i njima i mladomuslimanskim govnima.
-
emirolini
#15456 Re: Migranti u BiH
Od drzave nema nista, lokalna stanovnistva pod hitno moraju organizovati lokalnu samoodbranu i protjerivati ovu gamad
-
emirolini
#15457 Re: Migranti u BiH
K.... prijaviti, neka se gone u pm, kada bivsi borci na vjerskom putu budu legitimisani pri ulazu u drzavu i drzava bude radila svoj posao onda cemo i mi po zakonu raditi
- purgatorio
- CikCikCikPogodi
#15459 Re: Migranti u BiH
Boze sacuvaj, kunem se zivot da mi ovakve zivotinje dodu u ruke ne bi se culo za njih u vijestima, jer bi plivali sa ribama u nekoj rijeci.
-
biscanka2
#15460 Re: Migranti u BiH
A koja djubrad majku svoju hebli.
Migrantima u Krajini, kruh nabavljaju od pekara iz Sarajeva?!
7. Avgusta 2020.
Pored stotina pekara u Unsko-sanskom kantonu, svaki dan, kako nam javljaju naši izvori, kruh za migrante u Lipi i Krajini se dovozi iz Sarajeva! Preko 300 kilometara daljine i troškovi prevoza, potrebno vrijeme da se isporuči, nisu spriječili odgovorne da donesu ovakve odluke i nabavljaju kruh iz Sarajeva, umjesto da to urade u Krajini i sa nekom od obližnjih pekara, koja bi im uradila odličan i profesionalan posao, sklope ugovor i posao o isporuci kruha.
Veliko je nezadovoljstvo već naroda u Krajini zbog lošeg odnosa viših nivoa vlasti prema migrantskoj krizi i činjenici da ovaj dio BiH najviše trpi i pogođen je ovim problemom, a ova informacija o ‘nabavci kruha iz Sarajeva’ izazvala je pravu salvu opravdanog negodovanja Krajišnika.
Ko god da je odgovoran i donosi ovakve odluke mora dobro razmisliti i odmah promijeniti takvu odluku i poslati poruku da je naučio lekciju i da neće davati povod za konstatacije da se ‘Krajini isporuče problemi, a nabavke šalju u Sarajevo.’
(cazin.net)
Migrantima u Krajini, kruh nabavljaju od pekara iz Sarajeva?!
7. Avgusta 2020.
Pored stotina pekara u Unsko-sanskom kantonu, svaki dan, kako nam javljaju naši izvori, kruh za migrante u Lipi i Krajini se dovozi iz Sarajeva! Preko 300 kilometara daljine i troškovi prevoza, potrebno vrijeme da se isporuči, nisu spriječili odgovorne da donesu ovakve odluke i nabavljaju kruh iz Sarajeva, umjesto da to urade u Krajini i sa nekom od obližnjih pekara, koja bi im uradila odličan i profesionalan posao, sklope ugovor i posao o isporuci kruha.
Veliko je nezadovoljstvo već naroda u Krajini zbog lošeg odnosa viših nivoa vlasti prema migrantskoj krizi i činjenici da ovaj dio BiH najviše trpi i pogođen je ovim problemom, a ova informacija o ‘nabavci kruha iz Sarajeva’ izazvala je pravu salvu opravdanog negodovanja Krajišnika.
Ko god da je odgovoran i donosi ovakve odluke mora dobro razmisliti i odmah promijeniti takvu odluku i poslati poruku da je naučio lekciju i da neće davati povod za konstatacije da se ‘Krajini isporuče problemi, a nabavke šalju u Sarajevo.’
(cazin.net)
-
emirolini
#15461 Re: Migranti u BiH
Tesko je objasniti neukom narodu da je ovo sljam od naroda koji je ujedno i nasilan.
- Bloo
- Globalna šefica
#15462 Re: Migranti u BiH
1. Mozda neki bolji izvor od nacionalisticke i rasisticke Britonke?CikCikCikPogodi wrote: ↑08/08/2020 11:01 Boze sacuvaj, kunem se zivot da mi ovakve zivotinje dodu u ruke ne bi se culo za njih u vijestima, jer bi plivali sa ribama u nekoj rijeci.
https://europediplomatic.com/2019/03/15 ... -migrants/
2. LAko mahati jezikom po forumu, u pitanju je vjerovatno nigerijska banda...prije bi ti plivao sa ribama.
- dječak sa šibicama
#15463 Re: Migranti u BiH
U cemu je razlika ako se nigerijski migranti organizuju u bandu?
Vise nisu migranti?
Prvo su bili inzinjeri ali kako je to propalo, sad ce se istina pakovati u druge sarene laze. Samo da na vidjelo ne izadje jedina istina.
Vise nisu migranti?
Prvo su bili inzinjeri ali kako je to propalo, sad ce se istina pakovati u druge sarene laze. Samo da na vidjelo ne izadje jedina istina.
- dobar osjecaj
#15464 Re: Migranti u BiH
Ne vjerujem da je naglasak bio na tome da li su migranti ili ne, nego vise o vjerovatnoci ko bi plivao s ribicama ako se namjeri da se obracunava s uslovno receno obicnim migrantima kakve su snimile nadzorne kamere kad su prijavili da su nasli povrijedjenog momka i ovih organizovanih u bande sto lakse sjeckaju ljude.dječak sa šibicama wrote: ↑08/08/2020 13:47 U cemu je razlika ako se nigerijski migranti organizuju u bandu?
Vise nisu migranti?
-
cimara
#15465 Re: Migranti u BiH
U ovom trenutku 100% gradjana usk bi istog momenta odjebalo za sva vremena balijsku i jugobalijsku mutavu stoku...kakoto,zašto to?
- dječak sa šibicama
#15466 Re: Migranti u BiH
Dobro, matematicki njih su trojica, on jedan, dobili bi ga sigurno.
Ali ne znam kakve to veze ima, sa opravdanim bijesom pojedinca kad procita ovakve vijesti.
Svako normalan tako reaguje, cuj silovali je, ubili, rascerecili i jos je ovaj poceo jesti. Ko normalan tu ima ikakva pitanja ili ne daj Boze alibije za doticne kanibale, silovatelje i ubice.
Ali ne znam kakve to veze ima, sa opravdanim bijesom pojedinca kad procita ovakve vijesti.
Svako normalan tako reaguje, cuj silovali je, ubili, rascerecili i jos je ovaj poceo jesti. Ko normalan tu ima ikakva pitanja ili ne daj Boze alibije za doticne kanibale, silovatelje i ubice.
- Bloo
- Globalna šefica
#15467 Re: Migranti u BiH
To nije receno. Citaj polako, vise puta....dječak sa šibicama wrote: ↑08/08/2020 13:47 U cemu je razlika ako se nigerijski migranti organizuju u bandu?
Vise nisu migranti?
Osvrnuh se na njegovo prosipanje sile na forumu, dok u stvarnosti bi ga izrezali ko salamu dok trepnes.
-
Naslovnica
#15468 Re: Migranti u BiH
O tome ja govorim, pa me poslaše da dudlam šišu i vozim benvea.
Kupujete pepersprej ženama, kao da će se uspjeti odbraniti od 2-3 kozojeba u 01:20h u Vilsu?!
Kupujete pepersprej ženama, kao da će se uspjeti odbraniti od 2-3 kozojeba u 01:20h u Vilsu?!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15469 Re: Migranti u BiH
Ima i kod nas onih po cijem se drzanju i gardu vidi da su prosli ratista. Ljudi cuvajte se. I naoruzajte.
-
emirolini
#15470 Re: Migranti u BiH
Samo stoku sto dalje deportovati, kilometrima i kilometrima od BH. Jos samo nam oni trebaju pored ustasluka, cetnistva, islamskog radikalizma, SDAovaca i ostalih govana.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#15471 Re: Migranti u BiH
Ne pratim domaću političku scenu pa pitam: Postavljaju li novinari pitanja na ovu temu Džaferoviću, Izetbegoviću, Komšiću, Novaliću...? Postavljaju li ova pitanja liderima opozicije?
Postavljaju li se pitanja ili su i pitanja tabu?
-
zrakomlat
- ovajonaj
#15473 Re: Migranti u BiH
ja zivim u bihacu i sranje je doslo do grla...
nosim ja i peper sprej pa cak i elektro soker ali to ti moze pomoci protiv jednog eventualno dva lika...
ako te zaskoce trojica ili vise, a uvijek ih ima najmanje trojica... tu mozes samo dobiti noz u stomak ili onako biti preklan ko onaj migrant ispred vlade usk neki dan...
razmisljao sam da ganjam i dozvolu za pistolj i sve to ali nema smisla...
da se sutra branim od napada ja bih zavrsio u zatvoru tj u najboljem slucaju 500 maraka kazne za narusavanje javnog reda i mira ili cak izazivanje opce opasnosti..
poserem se na ovu drzavu i na cijelu sda stranku na celu sa bakirom dabogda im se sjeme zatrlo svima...
treba bjezati odavde sto prije, ali ni to sad ne mogu... sjeba me ova korona i umjesto da imam termin za vizu sad u decembru imacu ga vjerovatno tek na ljeto 2021...
nosim ja i peper sprej pa cak i elektro soker ali to ti moze pomoci protiv jednog eventualno dva lika...
ako te zaskoce trojica ili vise, a uvijek ih ima najmanje trojica... tu mozes samo dobiti noz u stomak ili onako biti preklan ko onaj migrant ispred vlade usk neki dan...
razmisljao sam da ganjam i dozvolu za pistolj i sve to ali nema smisla...
da se sutra branim od napada ja bih zavrsio u zatvoru tj u najboljem slucaju 500 maraka kazne za narusavanje javnog reda i mira ili cak izazivanje opce opasnosti..
poserem se na ovu drzavu i na cijelu sda stranku na celu sa bakirom dabogda im se sjeme zatrlo svima...
treba bjezati odavde sto prije, ali ni to sad ne mogu... sjeba me ova korona i umjesto da imam termin za vizu sad u decembru imacu ga vjerovatno tek na ljeto 2021...
- Sanjarko
#15474 Re: Migranti u BiH
Nista "Cheli". Ni ovima s visih nivoa, ni ovima s nizih nivoa.Challenger_ wrote: ↑08/08/2020 15:52 Ne pratim domaću političku scenu pa pitam: Postavljaju li novinari pitanja na ovu temu Džaferoviću, Izetbegoviću, Komšiću, Novaliću...? Postavljaju li ova pitanja liderima opozicije?