Sto da ne? Kad moze skola online, mogu se i opstine digitalizovati... sto moramo odlaziti u salter salu da preuzmemo razne potvrde, uvjerenja...
Svakako nam je to buducnost, a sada je pravi momenat da se taj proces zapocne...
Moderator: O'zone
Sto da ne? Kad moze skola online, mogu se i opstine digitalizovati... sto moramo odlaziti u salter salu da preuzmemo razne potvrde, uvjerenja...
Nije se ništa promijenilo i dalje uglavnom se mora tražiti račun.
Ko ce glasati ziv bio i komentarisati u superlativima clanke o nacelnicima na klixu.. Ono kada objave nesto vezano za Ajnadzica je tragikomicno..
Pazi, vjerovatno ima firmi u kojima su mjere opuštenije, ako i postoje. U marketima, šoping centrima, tim većim objektima se mora nositi maska i niko od osoblja i ne pregovara, odmah na vratima je opomena.laik1981 wrote: ↑06/08/2020 16:22 Ako u Banja Luci to radite onda i znate sto su vam brojevi trenutno puno manji nego u Sarajevu. U Sarajevu je dijametralno suprotna situacija i nadam se da ce se sto prije promijeniti. Maske se ne nose u kancelarijama osim prilikom kontakta sa klijentima. Uposlenici se samo stite od klijenata dok izmedju njih ne postoji nikakva zastita. Takva praaksa je cak i u zdravstvenim ustanovama, tako da mozes zamisliti kako je u ostalim. A u Sa vala ima tih javnih ustanova mali milion..
To bi to uhljebima bukvalno hljeb iz usta da otimaš
A politicarima citav koncept opstanka na vlasti. Nece da mozeGAU8 wrote: ↑06/08/2020 20:57To bi to uhljebima bukvalno hljeb iz usta da otimaš![]()
U dobrim smo rukamadaddy-kool wrote: ↑06/08/2020 20:20 SAMO OPUŠTENO
|
Skupština u Sarajevu razmatrat će aktuelnu epidemiološku situaciju za 14 dana
To nije tacno. Sada ce Tesla & Co. da obrazloze kako su to opet "repovi" i stvarne brojke se na prste mogu nabrojati.
01.08.2019.
Zasto bi se stabilizovalo ako narednih dana ocekuju efekte bajramskih okupljanja.Strahujemo od broja novozaraženih u narednih 14 dana
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo potvrđena su 84 nova slučaja zaraze koronavirusom u KS od čega njih 64 pripada porodičnim klasterima, te su u samoizolaciji od ranije.
Sretno. Nadam se da do razvoja simptoma nece doci ili ce biti blagi.pinturicchio wrote: ↑07/08/2020 11:14 Realan broj zaraženih je mnogo, mnogo veći. Meni je danas sedmi dan od kontakta sa osobom koja je dobila simptome prije šest dana i potvrđena joj je zaraza. Ona je testirana odmah po pojavi simptoma, a članove njenog domaćinstva testiraju kako ko dobije simptome, do sada troje. Ona je taj prvi dan Bajrama imala možda 30 kontakata, uključujući moju porodicu, naravno da epidemiolozi niti iko drugi nije upitao šta sa tim ljudima. Lično ja i moji smo u nekoj vrsti samoizolacije, za druge ne znam. Sada probajte računati o koliko potencijalnih zaraženih ima iz samo ovog klastera. Mi smo odustali od jedinog ispravnog oblika borbe protiv ove bolesti (TTI), i ne možemo se dobru nadati.