Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa gledaj, zar ovdje ne zastupamo mišljenje da korisnicima ne treba veća brzina od 30-Mbps? Šta će prosječni korisnik postići s ovim modemom a ne moze sa Xiaomi Redmi AC2100 routerom?
Opet neko kupuje i tuši ono što korisnicima nije potrebno
un1ted wrote: ↑06/08/2020 12:33
Pa gledaj, zar ovdje ne zastupamo mišljenje da korisnicima ne treba veća brzina od 30-Mbps? Šta će prosječni korisnik postići s ovim modemom a ne moze sa Xiaomi Redmi AC2100 routerom?
Da pohvalim TP Stari Grad. Sinoc u 22 prijavljene smetnje na 1444. Jutros u 8:15 zovu da potvrde dolazak. I u 13:00 sve zavrseno, jos dobiJo novi modem!
Edit: ne ureklo se....
Nije to tako u telekomu imam užasno iskustvo s njima.Kad sam imao moja tv net 4 bio je prifil 17a i tako radio. Smanjio sam paket na mojatv net1 odmah su mi promjenili i profil na 8b.
Tražio da mi vrate profil i povećaju brzunu intrneta , a na podršci napisali da mi ne radi internet . Ma hebeš to sve
Znači plati više pa ćeš imati 17a.
Toliko o BHTelekomu
Koju brzinu interneta si imao na moja tv net 4
Imao sam 30/4 .
A sad kao ne može 25/2 nego mora manje.
Ma ublehsši tako to stalno rade.
un1ted wrote: ↑06/08/2020 12:33
Pa i telekom je modem omogucio modem onima sa preko netflat 20 i vise, a ne spominju se netflat 10 manji paketi.
Nema tu fiksnog misljenja sta korisnicima treba, pogotovo na ovom forumu. Ono sto ti treba to i uzmes.
Mojim roditeljima ne treba vise od 5mbps jer samo viber znaju. Meni je solidno 25, a jaran podnio zahtjev za 100. Znaci kako kome.
Modem je solidan i ima dosta funkcionalnosti, mada meni ne treba i ja sam ga vratio. Medjutim vidim kako bi bio veoma dobar poslovnim subjektima jer ima nekih zanimljivih funkcija vezanih za pozive i umrezavanje.
Nije to tako u telekomu imam užasno iskustvo s njima.Kad sam imao moja tv net 4 bio je prifil 17a i tako radio. Smanjio sam paket na mojatv net1 odmah su mi promjenili i profil na 8b.
Tražio da mi vrate profil i povećaju brzunu intrneta , a na podršci napisali da mi ne radi internet . Ma hebeš to sve
Znači plati više pa ćeš imati 17a.
Toliko o BHTelekomu
Koju brzinu interneta si imao na moja tv net 4
Imao sam 30/4 .
A sad kao ne može 25/2 nego mora manje.
Ma ublehsši tako to stalno rade.
Meni danas došao konvoj vozila Bhtelecom-a.
Kažu sutra dolazi bager. Moraju na jednom mjestu kopati. Tako instrument pokazao.
malo im sto im dajem 70.90 svaki mjesec za paket nego sad jos i opremu treba da rentam da bih imao brzinu koju placam. bruka i sramota da ova kanta koju daju innbox ne gura vise od 20 Mbps. ali za vizionarstvo svaka cast apple najavio mobitele bez punjaca u prodaji, samsung odmah za njima, a bht ce prodavati internet bez rutera.
EDIT: i da pozdravim uhljeba na 1444 koji se cudio sto se zalim na brzinu bez kabla ne pada mi napamet niti rentati a niti kupovati dodatni ruter zato sto oni nisu u stanju da pruze uslugu.
ovo bi dijete skolovano u koroni bolje napisalo treba ti par klikova da saznas koji je model i taman da vidis specifikacije uredjaja link koji su postavili ne radi. Pa jebenu vijest nisu u stanju napisati kako treba.
rizibizi wrote: ↑06/08/2020 17:45
malo im sto im dajem 70.90 svaki mjesec za paket nego sad jos i opremu treba da rentam da bih imao brzinu koju placam. bruka i sramota da ova kanta koju daju innbox ne gura vise od 20 Mbps. ali za vizionarstvo svaka cast apple najavio mobitele bez punjaca u prodaji, samsung odmah za njima, a bht ce prodavati internet bez rutera.
EDIT: i da pozdravim uhljeba na 1444 koji se cudio sto se zalim na brzinu bez kabla ne pada mi napamet niti rentati a niti kupovati dodatni ruter zato sto oni nisu u stanju da pruze uslugu.
The bottom line
DSL technology varies so vastly from place to place that finding a compatible modem for CenturyLink is tricky business.
But buying your modem can save you money in the long run, since CenturyLink charges $10 per month for you to lease one. Fortunately, we’ve gathered a bunch of good options for you to pick from.
In the end, though, we recommend taking advantage of CenturyLink’s option to buy a modem through the company, which makes their own modem the best CenturyLink modem. You’ll get compatible, well-functioning equipment that you know will work with your service. And it costs only $100 or $150, depending on your internet speeds.
That’s cheaper than viable modems you’ll find on Amazon
Kupis sebi paket interneta pa odes da kupis sebi modem ili ga trazis da rentas od ISPa. Strahota