manje citaj tempa_BataZiv_0809 wrote: ↑31/07/2020 21:12 Botkejebo austorugarska i Titova kanalizacija jos rade ali Husina crknu poslije 4 godine![]()
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
slavemaster
#44001 Re: Zeničani
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#44002 Re: Zeničani
Sto bi on rekao: Iš
-
channel10
#44003 Re: Zeničani
Nisu oni samouvjereni, nego upravo suprotno. Oni su toliko sjebani i oni znaju da su sjebani, tako da ljudi nemaju zelje da bilo koga izbace kao kandidata. Znaju da im slijedi potop i sad mole Boga da izvuku sto vise ljudi u GV, u zelji nastavka sage blokiranja svega u gradu. Oni su toliko nemocni da vise ne znaju "kud gone". Ali, sami su za to krivi. Oni i njihova politika...notsure wrote: ↑01/08/2020 07:46 Prvo ispipavanje javnosti vrijedi li Šuta izbaciti kao kandidata SDA protiv kr0lja:
https://www.zenicablog.com/zenicki-kome ... ata-u-bih/
Da su pametni kao što nisu, pa da Šut napravi dobru akciju uklanjanja migranata sa zeničkih ulica, to bi mu bila prava kampanja.
Zeleni su toliko uspavani da misle da im kampanja i ne treba, previše su samouvjereni i sigurni u armiju uhljeba i horde nezainteresovanih "nemam za koga, svi su isti"
- Casual's
#44004 Re: Zeničani
Jedna opcija kod zelenih je Kaknjo koji se još premišlja, a druga opcija je Pivić samo zbog toga što niko drugi nece. Smatraju da bi sa prvom opcijom rasturili, a sa drugom imali rezultat gori nego sa Naidinom.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#44005 Re: Zeničani
Zašto smatraju da bi sa Kaknjom rasturili?
Vakufska varalica tipove poput Kaknje jede za doručak.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#44006 Re: Zeničani
@Bobi sto mi ukide zahvalnicu 
- avenija
#44007 Re: Zeničani
Jimmy McNulty wrote: ↑01/08/2020 15:06Zašto smatraju da bi sa Kaknjom rasturili?![]()
Vakufska varalica tipove poput Kaknje jede za doručak.
Kada ga je ovako rasturio na pocetku mandata kada niko nije znao kolika je varalica, kada je imao podrsku 90%, sada nakon 4 godine kada su varalicu svi procitali zamisli razbucavanja
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#44008 Re: Zeničani
Rasturio ga u ocima Pivica i Duvnjaka 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#44009 Re: Zeničani
Dragi moj avenija, ako ti je ovo rasturanje 
- Casual's
#44010 Re: Zeničani
Da je ust'o, puk'o mu samar i jebo sve za ono sta ce uraditi za naredne 4 godine, to bi bilo rasturanje.
- avenija
#44011 Re: Zeničani
Da se nakrkao janjetine i prepio rakije i doSo i primitivno, nepismeno se ponasao bio bi heroj jer Zenicani to vole.
Prvi mjesec nakon izbora ako primitivazam pobjedi opet allahimanet Zenico. Ko hoce neka zivi u dobu sultana, kraljeva i feudalizma bez prosperiteta u toksicnom atmosferi zbog koje sve propada.
Prvi mjesec nakon izbora ako primitivazam pobjedi opet allahimanet Zenico. Ko hoce neka zivi u dobu sultana, kraljeva i feudalizma bez prosperiteta u toksicnom atmosferi zbog koje sve propada.
-
Tempo
- ZeModerator
-
channel10
#44013 Re: Zeničani
Vakufsku varalicu samo Celik moze doci glave. Mogao je biti kralj, a ovako vrlo lako moze zavrsiti kao mrtvi gubitnik...
-
Daft Haruki
#44014 Re: Zeničani
Kakvi sjebani druze .
Pogledaj okruzenje. Hrvatcka HDZ dominantno dobi izbore.
Srbija Vuciceva stranka.
Bih? SDA ,HDZ,SNSD. Lagano i ubjedljivo. Iako su lokalni ali ocekuj dominaciju SDA u svakom Bosnjackoj opstini.
Zasto?
Pa evo ja redovno glasam za promjene. Dakle nemam stranku ali sto se mene tice svake cetri godine bi bila nova stranka na vlasti. Ko ih heebe dosta im cetri god i razguli. Eventualno dva mandata ako su izuzetni rezultati.
Ali ove godine razmisljam dali xu izaci na izbore. Naravno radi korone. Zasto da se izlazem riziku?
Dali mislis da zaposleni u nasem slucaju od strane SDA razmisljaju kao ja. Sumnjam.
Dakle predvidam dominaciju vjecnika SDA u gratskom vjecu naredne Cetri god a sto se tice gradonacelnika i tu cak vjerujem da je veoma vjerovatna pobjeda vilo kojeg kandidata SDA (sda biraci neprave razliku u kandidatima) jer broj zaposlenih od strane sistema SDA i od strane KF su negdje po mojoj procjeni 60% 40% za SDA mada moram priznati da nisam upucen dovoljno.
Srbija Vuciceva stranka.
Bih? SDA ,HDZ,SNSD. Lagano i ubjedljivo. Iako su lokalni ali ocekuj dominaciju SDA u svakom Bosnjackoj opstini.
Zasto?
Pa evo ja redovno glasam za promjene. Dakle nemam stranku ali sto se mene tice svake cetri godine bi bila nova stranka na vlasti. Ko ih heebe dosta im cetri god i razguli. Eventualno dva mandata ako su izuzetni rezultati.
Ali ove godine razmisljam dali xu izaci na izbore. Naravno radi korone. Zasto da se izlazem riziku?
Dali mislis da zaposleni u nasem slucaju od strane SDA razmisljaju kao ja. Sumnjam.
Dakle predvidam dominaciju vjecnika SDA u gratskom vjecu naredne Cetri god a sto se tice gradonacelnika i tu cak vjerujem da je veoma vjerovatna pobjeda vilo kojeg kandidata SDA (sda biraci neprave razliku u kandidatima) jer broj zaposlenih od strane sistema SDA i od strane KF su negdje po mojoj procjeni 60% 40% za SDA mada moram priznati da nisam upucen dovoljno.
-
Daft Haruki
#44015 Re: Zeničani
Ovde jos moram napomenuti i krade,namjestaljke,i ostale zavrzlame oko izbornog procesa gdje je SDA ne prikosnoveni maher i monopolista. Ako je iko radio za dnevnicu u izbornom procesu zna o cemu pricam . Mada ipak tu se ne lome izbori ali je dobar vjetar u leda za monopolisticke nacionalne stranke.
-
Tempo
- ZeModerator
#44016 Re: Zeničani
tako je.
-
channel10
#44017 Re: Zeničani
Citamo se poslije izbora. Nikad i nigdje veci debakl ta stranka nece dozivjeti nego sto ce u Zenici... Njima nista, ali bas nista ne ide u korist. Dovoljno je vidjeti sta su radili Zenici u vrijeme korone i ne treba dalje ici. Jedino sto varalicu jebe je Celik, jer svi ti glasovi sto bi isli varalici u vezi Celika ce otici nekome drugome, mimo varalice i SDA. Ali varalici joc uvijek nije kasno da se izvadi kod situacije oko Celika i ako ima i gram mozga, tu ce se potruditi da pomogne klubu, a samim tim i sebi. To bi bio posljednji ekser u sanduk zvani SDA. Time bi ih ubio za sva vremena..Daft Haruki wrote: ↑01/08/2020 17:02 Kakvi sjebani druze .
Srbija Vuciceva stranka.
Zasto?
-
Tempo
- ZeModerator
#44018 Re: Zeničani
precjenjujes znacaj celika i biracki potencijal navijaca.
celik je fubalski klub u nestajanju, nepotreban, beznacajan i neodrziv, a navijaci su beskorisni individualci udruzeni u navijacke copore. politicki su upotrebljivi jedino u drzavama kao sto je srbija, gdje ih tirani koriste kao svoje falange protv bilo kojeg oblika slobode. psihosocijalno, to je lumpenproletarijat. zapustena omladina bez kulture glasanja. vjerovatno ne bi ni znali popuniti glasacki listic.
celik je fubalski klub u nestajanju, nepotreban, beznacajan i neodrziv, a navijaci su beskorisni individualci udruzeni u navijacke copore. politicki su upotrebljivi jedino u drzavama kao sto je srbija, gdje ih tirani koriste kao svoje falange protv bilo kojeg oblika slobode. psihosocijalno, to je lumpenproletarijat. zapustena omladina bez kulture glasanja. vjerovatno ne bi ni znali popuniti glasacki listic.
-
Nivelacija
#44019 Re: Zeničani
Aj ne seri smrdoTempo wrote: ↑01/08/2020 18:25 precjenjujes znacaj celika i biracki potencijal navijaca.
-
Tempo
- ZeModerator
#44020 Re: Zeničani
glupus in fabulaNivelacija wrote: ↑01/08/2020 18:51Aj ne seri smrdoTempo wrote: ↑01/08/2020 18:25 precjenjujes znacaj celika i biracki potencijal navijaca.
-
Nivelacija
#44021 Re: Zeničani
Kurcos in lobanjos
-
c_g
#44022 Re: Zeničani
Imas vise ljudi sa fakultetom u Robijasima, pravim fakultetom, nego ljudi u opstini, mupu, sudu i ostalim drzavnim ustanovama. Ne provaljuj se.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Casual's
#44024 Re: Zeničani
Previše sereš za nekoga ko gradsku vodovodnu mrežu smatra istom kao i mrežom za zalijevanje malina u Poratju.Tempo wrote: ↑01/08/2020 18:25 precjenjujes znacaj celika i biracki potencijal navijaca.
-
Tempo
- ZeModerator
#44025 Re: Zeničani
to je pausalna ocjena. grupa akademika se nikad ne bi nazvala robijasima. to cak nije ni nju primitivs.
a drzavne ustanove u u debelom trokurcu. tj, mi smo u debelom trokurcu sa takvim drzavnim ustanovama. ček, ček, pa mi biramo te iz tih ustanova. zasto pritom mislimo o propalom klubu, a ne o propaloj industriji? zasto ne mislimo o tome da to promjenimo da bude bolje, da nama bude bolje, da mi budemo bolji. mozda bi u toj dobrini i celik vaskrso.