Kad sam prvi put otisao za kredit moze sve, zovu za sedmicu hipoteka 80% moze samo od procjene ostalo doplati. Meni rekose i za stambeni je isto tako jer sam je hipotekarni nenamjenski uzeo. Pa su 7 dana ugovor pravili kad su mi javilo da je odobreno, isto kao da mirovni sporazum prave. Sjebali mi iznos koji sam trazio pa mi se more stvari poremetilo. Zvao druge banke i ostao sokiran koliko su kurceviti ali bukvalno postali. Trude se haman da ne uzmem kredit, eto 20 000 nenamjenski im je ono vrh, savrsenstvo.
Onda oko notara me pitaju i reko da me ne jebu vise dajte tog vaseg samo da zavrsimo vise kad Bulevar kaze "nemamo" koga poslati, ali imamo notara koji je punomocnik da to odradi

. Ma na kraju mi je vise da potpisemo, da se zavalim narednih 20 godina i da ih ne gledam vise niti da im trazim ista.
Da sam prosle ili pretprosle godine zaganjao stan odjebo bi ja bulevar i banku po kratkom postupku jer iz banke mi govore zadnjij godinu dana su usrali bas, te 80% hipoteka, ne moze nista i slicno, a bilo je vise i zgrada koje su se radile.