Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote: ↑22/07/2020 12:24
Je li moguce igrati igrice bez interneta (ono standardno old school--skinute na konzolu, bez diskova) na guzonji tv-u?
Bez interneta jeste
Guzonja tv moras imati odgovarajuce kablove, ps4 ima samo HDMI izlaz
Je li moguce igrati igrice bez interneta (ono standardno old school--skinute na konzolu, bez diskova) na guzonji tv-u?
Bez interneta jeste
Sve su mi igrice na konzoli i znaci samo mi treba kabl HDMI-chinch ako ga ima gdje kupiti ...
Bez interneta jeste
Sve su mi igrice na konzoli i znaci samo mi treba kabl HDMI-chinch ako ga ima gdje kupiti ...
sto se tice digitalnih igara, mozes igrati bez neta, samo ti akaunt mora biti primarni na konzoli. Ako nije stavljen kao primarni, zakljucat ce ih, ako nemas pristup netu.
sto se tice digitalnih igara, mozes igrati bez neta, samo ti akaunt mora biti primarni na konzoli. Ako nije stavljen kao primarni, zakljucat ce ih, ako nemas pristup netu.
Upravo sam aktivirao kao primarni i izvukao sam lan kabl i radi bez njega
Kupiš FHD IPS monitor za vikendice, možeš naći ispod 100km.
ferratilis wrote: ↑22/07/2020 10:33
I Japanci obozavaju GoT. Nema puno zamjerki za autenticnost, svidja im se stil i gluma. Famitsu je dao savrsen score, kao i Akiba Souken. Velika stvar, s obzirom koliko su Japanci ponosni na njihovu kulturu.
Ma šta znaju Japanci o svojoj kulturi neki američki portali su kao kritiku navodili da je setting amerikanizirana verzija Japana
Photo mode je odličan! Sinoć sam proveo minimalno 2h samo ganjajući lokacije za slikanje iako nisam nikad bio u tom fazonu fotkanja.
Sucker Punch uveliko sazrio u vezi game design-a kad je open world u pitanju. Kad se sjetim samo koliko me je smorio Infamous Second Son - nacrtaj 50 grafita, oslobodi 50 check-pointa, srusi 50 propagandnih tornjeva itd. itd.
Ovdje u biti radiš iste stvari, ali je toliko dobro povezano sa pričom i svijetom da je zabavno.
Kupiš FHD IPS monitor za vikendice, možeš naći ispod 100km.
U doperu ima 89KM 23" FHD fujitsu sa godinom garancije. Neki dan su ih davali po 49KM zato sto su im okvirovi bili malo žuči.
PES 2021 se može naručiti već, 30 dolara ili 25 funti. Izlazi kao update za PES 2020 zbog prelaska na ps5. Izlazi 15.09. i pošteno, ako nisu mogli napraviti veliku razliku u odnosu na 2020, bolje je ovako po nižoj cijeni da ide. S tim da navodno ide još 20% popusta na preorder ako imaš PES 2020.
pezzar wrote: ↑23/07/2020 10:41
PES 2021 se može naručiti već, 30 dolara ili 25 funti. Izlazi kao update za PES 2020 zbog prelaska na ps5. Izlazi 15.09. i pošteno, ako nisu mogli napraviti veliku razliku u odnosu na 2020, bolje je ovako po nižoj cijeni da ide. S tim da navodno ide još 20% popusta na preorder ako imaš PES 2020.