Sirija vol. 2
- MaksprotivMarksa
#138751 Re: Sirija vol. 2
Saliče, jesi ti admin nove sitske stranice vehabizam i vehabije ?
-
The 51st State
#138752 Re: Sirija vol. 2
To je prenjeo cijeli region, ne mislim spamati sa sto linkova.salik79 wrote: ↑19/07/2020 19:21Koliko ti je saudijska al-arabiya pouzdan izvor informacija dovoljno govori da tvoja voljena Turska blokira pristup njihovoj stranici.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:06Toliko je masovan da ih je jos oko pola miliona u jordanu.
Evo primjera kako se hezbollah ponasa prema sirijskim izbjeglicama.
https://english.alarabiya.net/en/News/m ... yrian-boy-
Zanimljivo, zasto na temi o Libiji, ili Turskoj, nikada ne citiras alarabyiu?![]()
- salik79
#138753 Re: Sirija vol. 2
Ne, nisam admin niti jedne stranice, ili bilo cega. Nisam ni znao da postoji ta stranica. Otkud znas da je siitska?MaksprotivMarksa wrote: ↑19/07/2020 19:22 Saliče, jesi ti admin nove sitske stranice vehabizam i vehabije ?
- salik79
#138754 Re: Sirija vol. 2
Sta je prenio cijeli region? Ja, Boga mi, ne mogu otvoriti stranicu. Nego, ti, kao, ne znas kako se "vijesti" copy-paste sire?! Hajde, nadji mi izvornu "vijest"!?The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:25To je prenjeo cijeli region, ne mislim spamati sa sto linkova.salik79 wrote: ↑19/07/2020 19:21Koliko ti je saudijska al-arabiya pouzdan izvor informacija dovoljno govori da tvoja voljena Turska blokira pristup njihovoj stranici.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:06
Toliko je masovan da ih je jos oko pola miliona u jordanu.
Evo primjera kako se hezbollah ponasa prema sirijskim izbjeglicama.
https://english.alarabiya.net/en/News/m ... yrian-boy-
Zanimljivo, zasto na temi o Libiji, ili Turskoj, nikada ne citiras alarabyiu?![]()
Ne odgovori mi ti na pitanje kako to da nikada "cijeli region" ne prenosi "vijest" s alarabyie kada su Libija i Turska u pitanju?
-
The 51st State
#138755 Re: Sirija vol. 2
Evo i ovi su vam u zadnje vrijeme relevantni, pa se dalje informisi, samo se nemoj sjebati sto ti hezbolal nisu hodajuci svedi.salik79 wrote: ↑19/07/2020 19:28Sta je prenio cijeli region? Ja, Boga mi, ne mogu otvoriti stranicu. Nego, ti, kao, ne znas kako se "vijesti" copy-paste sire?! Hajde, nadji mi izvornu "vijest"!?The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:25To je prenjeo cijeli region, ne mislim spamati sa sto linkova.
Ne odgovori mi ti na pitanje kako to da nikada "cijeli region" ne prenosi "vijest" s alarabyie kada su Libija i Turska u pitanju?
https://www.syriahr.com/en/172625/
Kakave to ima veza sa sirijom?
- salik79
#138756 Re: Sirija vol. 2
I opet link na "prorebel" stranicu koju vodi lik iz Londona, a on se poziva ne nekakav "Aram"The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:32Evo i ovi su vam u zadnje vrijeme relevantni, pa se dalje informisi, samo se nemoj sjebati sto ti hezbolal nisu hodajuci svedi.salik79 wrote: ↑19/07/2020 19:28Sta je prenio cijeli region? Ja, Boga mi, ne mogu otvoriti stranicu. Nego, ti, kao, ne znas kako se "vijesti" copy-paste sire?! Hajde, nadji mi izvornu "vijest"!?The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:25
To je prenjeo cijeli region, ne mislim spamati sa sto linkova.
Pa, da li ti mene zezas?!
Ima veze sa tvojom dosljednoscu, eto s cim. De, malo izgooglaj sta veli alarabyia o turskom angazmanu u Libiji, o zlocinima turske vojske i "saveznika", o stanju u Tutskoj i tako to, pa nam postavi koji link na temi o Libiji i Turskoj.
- Gusar-from-Riga
#138757 Re: Sirija vol. 2
Kod rezima nista novo
-
The 51st State
#138758 Re: Sirija vol. 2
E jb, nece irna i almasdar lazljvici prenositi, a kada smo oko doslkednsoti isti ovaj sohr je uredno prenosen od asadovih forumasa kada je bilo prigodno.salik79 wrote: ↑19/07/2020 19:40I opet link na "prorebel" stranicu koju vodi lik iz Londona, a on se poziva ne nekakav "Aram"The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:32Evo i ovi su vam u zadnje vrijeme relevantni, pa se dalje informisi, samo se nemoj sjebati sto ti hezbolal nisu hodajuci svedi.salik79 wrote: ↑19/07/2020 19:28
Sta je prenio cijeli region? Ja, Boga mi, ne mogu otvoriti stranicu. Nego, ti, kao, ne znas kako se "vijesti" copy-paste sire?! Hajde, nadji mi izvornu "vijest"!?
Ima veze sa tvojom dosljednoscu, eto s cim. De, malo izgooglaj sta veli alarabyia o turskom angazmanu u Libiji, o zlocinima turske vojske i "saveznika", o stanju u Tutskoj i tako to, pa nam postavi koji link na temi o Libiji i Turskoj.
Evo ti i uae, oni su raja sa svima
https://gulfnews.com/world/mena/video-o ... 1.72371253
Ufatio se se slamke samo da ne bi okrnjio oreol hezbolaha u svojoj percepciji.
- exliberal-ex
#138759 Re: Sirija vol. 2
ogromna vecina je pobjegla od rata....koliko ih naroda pobjeglo od " tvojih oslobodioca"?The 51st State wrote: ↑19/07/2020 16:18 Vole diktatori ovakve lazirane scene da se predwtave kao omiljeni.
Vrijedi ponoviti mozda i do basara dodje kad mu posaljete pismo adoracije, prilozite i ovaj skroman prilog.
Da ponovim, pola zemlje pola miliona vpmrtivh, milioni protjeranih, pola zemlje pod stranom okupacijom, sruseni i opustjeli gradovi, trajno posijana sektaska mrznja, trecina predratne populacije pod basarovom sapom u stanju latentne pobne, sankcionisana zemlja koja ne moze prehraniti svoje stanovnistvo bez strane ppmoci, oduzeta bila kakva perspektiva za narednih 50 godina, velika pobjeda mudrog i uzvisenog asada
od pola miliona poginulih skor 200 hiljada su pripadnici saa, oko 180 hiljada opozicija pod kojom je i isil, sa jednom stavkom da su mnogi revolucionari poginuli kao vojnici ali se broje kao civili ...prije nego sto napises da sam cetnik ovo je sa wiki : "One problem has been determining the number of "armed combatants" who have died, due to some sources counting rebel fighters who were not government defectors as civilians" sto ostavlja oko 100-120 hiljada poginulih civila na svim stranama
sa druge strane asad kontrolise oko 65-70 posto drzave sa skoro svim urbanim sredinama ...20 posto je pod kurdima ostatak od 10-25 % je pod revollucionarima ili direktnom okupacijom amerike i turske...
Sirija je bila jedna od rijetkih arapskih drzava gdje su zivjele razne religije i sekte dosta slozno...dok nije doslo do "spontanog" okupljana gradjana zato ova tvoja suplja nepije vode.
zanimljivo je da na temi o turskoj branis turski stav da nije bilo armenskog genocida jer su turci samo silom natjerali stanovnistvo "koje se bunilo protiv osmanskog carstva" na preseljenje...jel se moze taj recept prebacit ovdje ?
- KAMI666
#138760 Re: Sirija vol. 2
Kako si samo jadan. Sta tebe briga sta je sirk, to je nase, ni mi ne znamo kako se kod vas zidova to kaze.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 15:33Jos jedan virtualni sveznadar ko je i sta iza druge strane ekrana koji sebi uzima prerogative predvidjanja, to je sirk koliko znam?KAMI666 wrote: ↑19/07/2020 15:26Sta ti znas sta je hrabrost a pogotovo moral?The 51st State wrote: ↑19/07/2020 15:04 Ako imas hrabrosti imorala sam potrazi i uvjeri se. Anije ti palo na pamet da nisu imali druge zastave?
Ti bi Boga prodao za saku eura, kao i lihvari oni tamo Izraelski.
Lagati i izvlaciti iz konteksta nije moralno, a to radis.
Nemoj matere ti ovdje vaziti ti nama o moralu. To ko da kurva pocne da prica o moralu i vrijednostima istih
Nema konteksta koji bi opravdao izreceno, kapis? Sumnjam da da posto ti je basar uzro, a moze biti i vrhovno bice kao onom zlocincu sto je zakopavao zivog covjeka govoreci mu krajnje blasfemicne rijeci.
Naravno da cu vam vaziti, ne podrzavam ja notornog zlocinca i rustielja sirije nego vi. Na tvoj se nivo necu spustati pa odgovarati licnim uvredama.
Sto je najgore ti mislis da si neki faktor, a nisi. Ni ti ni oni tamo uske pantalone pedercici sto su mislili da je Srijija neka vrsta Diznilenda, gdje ce oni da se sepure, kao njih ce neko slusati.
Asad im je rekao gdje im je mjesto, vodoravno 3 metra ispod zemlje, to je to.
-
The 51st State
#138761 Re: Sirija vol. 2
Mogo si se postediti odgovora, sve ti je receno u donjem dijlu kvotanog posta. Tvoja me lafina ne interesuje.exliberal-ex wrote: ↑19/07/2020 19:46ogromna vecina je pobjegla od rata....koliko ih naroda pobjeglo od " tvojih oslobodioca"?The 51st State wrote: ↑19/07/2020 16:18 Vole diktatori ovakve lazirane scene da se predwtave kao omiljeni.
Vrijedi ponoviti mozda i do basara dodje kad mu posaljete pismo adoracije, prilozite i ovaj skroman prilog.
Da ponovim, pola zemlje pola miliona vpmrtivh, milioni protjeranih, pola zemlje pod stranom okupacijom, sruseni i opustjeli gradovi, trajno posijana sektaska mrznja, trecina predratne populacije pod basarovom sapom u stanju latentne pobne, sankcionisana zemlja koja ne moze prehraniti svoje stanovnistvo bez strane ppmoci, oduzeta bila kakva perspektiva za narednih 50 godina, velika pobjeda mudrog i uzvisenog asada
od pola miliona poginulih skor 200 hiljada su pripadnici saa, oko 180 hiljada opozicija pod kojom je i isil, sa jednom stavkom da su mnogi revolucionari poginuli kao vojnici ali se broje kao civili ...prije nego sto napises da sam cetnik ovo je sa wiki : "One problem has been determining the number of "armed combatants" who have died, due to some sources counting rebel fighters who were not government defectors as civilians" sto ostavlja oko 100-120 hiljada poginulih civila na svim stranama
sa druge strane asad kontrolise oko 65-70 posto drzave sa skoro svim urbanim sredinama ...20 posto je pod kurdima ostatak od 10-25 % je pod revollucionarima ili direktnom okupacijom amerike i turske...
Sirija je bila jedna od rijetkih arapskih drzava gdje su zivjele razne religije i sekte dosta slozno...dok nije doslo do "spontanog" okupljana gradjana zato ova tvoja suplja nepije vode.
zanimljivo je da na temi o turskoj branis turski stav da nije bilo armenskog genocida jer su turci samo silom natjerali stanovnistvo "koje se bunilo protiv osmanskog carstva" na preseljenje...jel se moze taj recept prebacit ovdje ?
-
The 51st State
#138762 Re: Sirija vol. 2
Sad sam i jevrejKAMI666 wrote: ↑19/07/2020 19:47Kako si samo jadan. Sta tebe briga sta je sirk, to je nase, ni mi ne znamo kako se kod vas zidova to kaze.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 15:33Jos jedan virtualni sveznadar ko je i sta iza druge strane ekrana koji sebi uzima prerogative predvidjanja, to je sirk koliko znam?KAMI666 wrote: ↑19/07/2020 15:26
Sta ti znas sta je hrabrost a pogotovo moral?
Ti bi Boga prodao za saku eura, kao i lihvari oni tamo Izraelski.
Lagati i izvlaciti iz konteksta nije moralno, a to radis.
Nemoj matere ti ovdje vaziti ti nama o moralu. To ko da kurva pocne da prica o moralu i vrijednostima istih
Nema konteksta koji bi opravdao izreceno, kapis? Sumnjam da da posto ti je basar uzro, a moze biti i vrhovno bice kao onom zlocincu sto je zakopavao zivog covjeka govoreci mu krajnje blasfemicne rijeci.
Naravno da cu vam vaziti, ne podrzavam ja notornog zlocinca i rustielja sirije nego vi. Na tvoj se nivo necu spustati pa odgovarati licnim uvredama.
Sto je najgore ti mislis da si neki faktor, a nisi. Ni ti ni oni tamo uske pantalone pedercici sto su mislili da je Srijija neka vrsta Diznilenda, gdje ce oni da se sepure, kao njih ce neko slusati.
Asad im je rekao gdje im je mjesto, vodoravno 3 metra ispod zemlje, to je to.
No, evo ti opet da ponovim, vidim da sporo kopcas
Da ponovim, pola zemlje pola miliona mrtivh, milioni protjeranih, pola zemlje pod stranom okupacijom, sruseni i opustjeli gradovi, trajno posijana sektaska mrznja, trecina predratne populacije pod basarovom sapom u stanju latentne pobne, sankcionisana zemlja koja ne moze prehraniti svoje stanovnistvo bez strane ppmoci, oduzeta bila kakva perspektiva za narednih 50 godina, velika pobjeda mudrog i uzvisenog asada
Last edited by The 51st State on 19/07/2020 19:51, edited 1 time in total.
- KAMI666
#138763 Re: Sirija vol. 2
Zahvalite se svom Rabbiju ala Israeli,, odakle ste dobivali kredite sa kamatama za sranja koja ste dole radili.
Ja kao predsjednik isto bih uradio. Hoces rat, e imaces ga
Ja kao predsjednik isto bih uradio. Hoces rat, e imaces ga
-
The 51st State
#138764 Re: Sirija vol. 2
Assaj je njegov najbolji djak sto jeste jsete.
- salik79
#138765 Re: Sirija vol. 2
Opet isto pitanje - zasto ne preneses "vijesti" gulfnewsa kada je Libija, ili Turska u pitanju?!The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:45E jb, nece irna i almasdar lazljvici prenositi, a kada smo oko doslkednsoti isti ovaj sohr je uredno prenosen od asadovih forumasa kada je bilo prigodno.salik79 wrote: ↑19/07/2020 19:40I opet link na "prorebel" stranicu koju vodi lik iz Londona, a on se poziva ne nekakav "Aram"The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:32
Evo i ovi su vam u zadnje vrijeme relevantni, pa se dalje informisi, samo se nemoj sjebati sto ti hezbolal nisu hodajuci svedi.
Sohr je par puta citiran, jer je to bio jedini medij kojem ste od pocetka "revolucije" vjerovali i najvise citirali. Pa ni on nije, koliko su mu to gazde iz Londona dozvolile, sakriti bas svu istinu.
- exliberal-ex
#138766 Re: Sirija vol. 2
The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:48Mogo si se postediti odgovora, sve ti je receno u donjem dijlu kvotanog posta. Tvoja me lafina ne interesuje.exliberal-ex wrote: ↑19/07/2020 19:46ogromna vecina je pobjegla od rata....koliko ih naroda pobjeglo od " tvojih oslobodioca"?The 51st State wrote: ↑19/07/2020 16:18 Vole diktatori ovakve lazirane scene da se predwtave kao omiljeni.
i za sve to je sam asad za to kriv...bravo
-
The 51st State
#138767 Re: Sirija vol. 2
Dobro to, kako ovo sa ezbolom., haj to sto su pervettiti nego su iglavni narko trafikanti uz asadov rezim na liskom istokusalik79 wrote: ↑19/07/2020 19:54Opet isto pitanje - zasto ne preneses "vijesti" gulfnewsa kada je Libija, ili Turska u pitanju?!The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:45E jb, nece irna i almasdar lazljvici prenositi, a kada smo oko doslkednsoti isti ovaj sohr je uredno prenosen od asadovih forumasa kada je bilo prigodno.salik79 wrote: ↑19/07/2020 19:40
I opet link na "prorebel" stranicu koju vodi lik iz Londona, a on se poziva ne nekakav "Aram"
Sohr je par puta citiran, jer je to bio jedini medij kojem ste od pocetka "revolucije" vjerovali i najvise citirali. Pa ni on nije, koliko su mu to gazde iz Londona dozvolile, sakriti bas svu istinu.
-
The 51st State
#138768 Re: Sirija vol. 2
Da je civilizovano i kulturno raspisao izbore kao sto su demonstranti trazili, vjerovatno nista od toga ne bi bilo, no odlucio se za slogan ili asad ili cemo zapalitti siriju, receno ucinjeno.exliberal-ex wrote: ↑19/07/2020 19:55The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:48Mogo si se postediti odgovora, sve ti je receno u donjem dijlu kvotanog posta. Tvoja me lafina ne interesuje.exliberal-ex wrote: ↑19/07/2020 19:46
ogromna vecina je pobjegla od rata....koliko ih naroda pobjeglo od " tvojih oslobodioca"?
i za sve to je sam asad za to kriv...bravo
- salik79
#138769 Re: Sirija vol. 2
Siris lazi i svjestan si toga.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 20:06Dobro to, kako ovo sa ezbolom., haj to sto su pervettiti nego su iglavni narko trafikanti uz asadov rezim na liskom istokusalik79 wrote: ↑19/07/2020 19:54Opet isto pitanje - zasto ne preneses "vijesti" gulfnewsa kada je Libija, ili Turska u pitanju?!The 51st State wrote: ↑19/07/2020 19:45
E jb, nece irna i almasdar lazljvici prenositi, a kada smo oko doslkednsoti isti ovaj sohr je uredno prenosen od asadovih forumasa kada je bilo prigodno.
-
The 51st State
#138770 Re: Sirija vol. 2
Ne sirim, prenosim vijesti. Hezbolah je designirran kao narko teroristicka organizacija na zapadu, nisam ih ja tako oznacio nego tamosnje institucije, akao sto vidimo i pervertiti tupavi da se sami snimaju.salik79 wrote: ↑19/07/2020 20:12Siris lazi i svjestan si toga.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 20:06Dobro to, kako ovo sa ezbolom., haj to sto su pervettiti nego su iglavni narko trafikanti uz asadov rezim na liskom istokusalik79 wrote: ↑19/07/2020 19:54
Opet isto pitanje - zasto ne preneses "vijesti" gulfnewsa kada je Libija, ili Turska u pitanju?!
- salik79
#138771 Re: Sirija vol. 2
Pa, de, daj taj snimak! A te ublehe su u rangu "teroriste" Sulejmanija, "teroristickog IRGC-a" i ostalih ubleha, koje prihvatas i prenosis, iskljucivo kada ti odgovaraju narativu. Vec, kada te iste "organizacije" "nagaze" Tursku, eh, onda, mijenjas plocu.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 20:18Ne sirim, prenosim vijesti. Hezbolah je designirran kao narko teroristicka organizacija na zapadu, nisam ih ja tako oznacio nego tamosnje institucije, akao sto vidimo i pervertiti tupavi da se sami snimaju.salik79 wrote: ↑19/07/2020 20:12Siris lazi i svjestan si toga.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 20:06
Dobro to, kako ovo sa ezbolom., haj to sto su pervettiti nego su iglavni narko trafikanti uz asadov rezim na liskom istoku
Malo o tome u ovom clanku:
https://www.huffpost.com/entry/politico ... e5a79f60a1
-
The 51st State
#138772 Re: Sirija vol. 2
Sto i dalje e mijea cinjenicu da je hezbolah dezigniran kao narko teroristicka organizacija od svih medjunarodnih institucija osim tkz sile osovine.salik79 wrote: ↑19/07/2020 20:25Pa, de, daj taj snimak! A te ublehe su u rangu "teroriste" Sulejmanija, "teroristickog IRGC-a" i ostalih ubleha, koje prihvatas i prenosis, iskljucivo kada ti odgovaraju narativu. Vec, kada te iste "organizacije" "nagaze" Tursku, eh, onda, mijenjas plocu.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 20:18Ne sirim, prenosim vijesti. Hezbolah je designirran kao narko teroristicka organizacija na zapadu, nisam ih ja tako oznacio nego tamosnje institucije, akao sto vidimo i pervertiti tupavi da se sami snimaju.
- Gusar-from-Riga
#138773 Re: Sirija vol. 2
https://www.washingtoninstitute.org/pol ... rt-network
.. Kada je riječ o Hezbollahovoj vezi s iranskim islamskim revolucionarnim korpusom trupa (IRGC), kriminalne aktivnosti koje su izvršavale dvije organizacije često se preklapaju. Poput Hezbollaha, Iran se okrenuo kriminalnim tokovima prihoda kako bi nadoknadio financijska ograničenja nametnuta američkim državnim sankcijama i vlastitim izdacima za proxy ratove. Pored toga, DEA je dobila informacije o iranskim veleposlanstvima koja se koriste u svrhu promocije zločinačkih poduhvata Hezbollaha. Na primjer, diplomatske torbe ponekad su se koristile za prijevoz narkotika. I dok je Iran glavni fuzator Hezbollaha, nezakoniti prihodi grupe ponekad se koriste za slanje iranskih blagajni...
.. .Zvaničnici na vrhu Hezbollahove hijerarhije dali su zeleno svjetlo, zatvorili oči i / ili aktivno usmjerili mnoge od tih kriminalnih aktivnosti, uključujući šefa sigurnosti Wafiqa Safu i Abdallaha Safieddinea, predstavnika grupe u Iranu i rođaka za vođu Hassana Nasrallah. Činjenica da Nasrallah može suzbiti te pojedince, ali je odlučio da ne potcrtava koliko su značajni kriminalni prihodi postali teroristička organizacija...
Ma ne izlaze ljudi iz dzamije.
.. Kada je riječ o Hezbollahovoj vezi s iranskim islamskim revolucionarnim korpusom trupa (IRGC), kriminalne aktivnosti koje su izvršavale dvije organizacije često se preklapaju. Poput Hezbollaha, Iran se okrenuo kriminalnim tokovima prihoda kako bi nadoknadio financijska ograničenja nametnuta američkim državnim sankcijama i vlastitim izdacima za proxy ratove. Pored toga, DEA je dobila informacije o iranskim veleposlanstvima koja se koriste u svrhu promocije zločinačkih poduhvata Hezbollaha. Na primjer, diplomatske torbe ponekad su se koristile za prijevoz narkotika. I dok je Iran glavni fuzator Hezbollaha, nezakoniti prihodi grupe ponekad se koriste za slanje iranskih blagajni...
.. .Zvaničnici na vrhu Hezbollahove hijerarhije dali su zeleno svjetlo, zatvorili oči i / ili aktivno usmjerili mnoge od tih kriminalnih aktivnosti, uključujući šefa sigurnosti Wafiqa Safu i Abdallaha Safieddinea, predstavnika grupe u Iranu i rođaka za vođu Hassana Nasrallah. Činjenica da Nasrallah može suzbiti te pojedince, ali je odlučio da ne potcrtava koliko su značajni kriminalni prihodi postali teroristička organizacija...
Ma ne izlaze ljudi iz dzamije.
- salik79
#138774 Re: Sirija vol. 2
Kojih medjunarodnih institucija? UN?The 51st State wrote: ↑19/07/2020 20:29Sto i dalje e mijea cinjenicu da je hezbolah dezigniran kao narko teroristicka organizacija od svih medjunarodnih institucija osim tkz sile osovine.salik79 wrote: ↑19/07/2020 20:25Pa, de, daj taj snimak! A te ublehe su u rangu "teroriste" Sulejmanija, "teroristickog IRGC-a" i ostalih ubleha, koje prihvatas i prenosis, iskljucivo kada ti odgovaraju narativu. Vec, kada te iste "organizacije" "nagaze" Tursku, eh, onda, mijenjas plocu.The 51st State wrote: ↑19/07/2020 20:18
Ne sirim, prenosim vijesti. Hezbolah je designirran kao narko teroristicka organizacija na zapadu, nisam ih ja tako oznacio nego tamosnje institucije, akao sto vidimo i pervertiti tupavi da se sami snimaju.
Evo malo vijesti za tebe, od tebi relevantnog medija:
https://gulfnews.com/opinion/editorials ... 1.72152935
Nadji nam kakav lijep clanak i s alarabyie i onog, kako se zvase, na kojeg se poziva SOHR!World must check Turkey’s onslaught in the Middle East
Meddling in Libya, Iraq and Syria while cosying up to Israel shows Erdogan’s hypocrisy
- salik79
#138775 Re: Sirija vol. 2
Sve im vjeruj, ionako ste njihovi pijuni.Gusar-from-Riga wrote: ↑19/07/2020 20:30 https://www.washingtoninstitute.org/pol ... rt-network
Ma ne izlaze ljudi iz dzamije.![]()