Vlada TK i radi odlican posao.
Tome kontrirat mogu samo mracnjaci.
Koju privatnu bolnicu?
https://istinomjer.ba/da-li-je-i-kome-p ... prioritet/Iako su usvajanje, slanje u NATO, ali i puna implementacija preuzetih obaveza iz Programa reformi BiH bili uslov za imenovanje kako mandatara Tegeltije, tako i cjelokupnog aktuelnnog saziva Vijeća ministara BiH, više od pola godine kasnije jasno je da Vijeće ministara BiH nije ispunilo svoje obaveze u tom pogledu.
Osim toga, izostavljanje dijela sredstava iz Nacrta Zakona o Budžetu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza Bosne i Hercegovine za 2020. godinu, a koji su trebali omogućiti puno provođenje Programa reformi BiH, još je jedan jasan znak da i pored međunarodnih, ali i obevaza preuzetih pred domaćom javnošću, za neke političke opcije u BiH zadaci i ciljevi iz Programa reformi BiH nisu visoko na listi prioriteta.

"Krijući povećanje cijena kupona za nezaposlene građane i optužujući druge za njihova djela nastoje da obmanu i ponize građane. Javnosti je već dostupan originalni sporazum o povećanju cijene, koji je potpisao Edin Forto, nekadašnji premijer Kantona Sarajevo. Ironično je da se radi o bivšem premijeru koji je i sam bio nakratko nezaposlen", poručeno je iz DF-a.
ima, ima samo sto nije... Obecanje ludom radovanje... ja bi sad ruku sebi odrezo kome glas dadoH...
Fortin potpis je sveto slovopici wrote: ↑01/07/2020 13:05"Krijući povećanje cijena kupona za nezaposlene građane i optužujući druge za njihova djela nastoje da obmanu i ponize građane. Javnosti je već dostupan originalni sporazum o povećanju cijene, koji je potpisao Edin Forto, nekadašnji premijer Kantona Sarajevo. Ironično je da se radi o bivšem premijeru koji je i sam bio nakratko nezaposlen", poručeno je iz DF-a.![]()
![]()
i onda i sada vlast u kantonu... pa vi obraza nemate ni truni... ma mrrssssshhhhhhhhhhhh
Čisto kao informacija.kritikos wrote: ↑01/07/2020 14:21Fortin potpis je sveto slovopici wrote: ↑01/07/2020 13:05"Krijući povećanje cijena kupona za nezaposlene građane i optužujući druge za njihova djela nastoje da obmanu i ponize građane. Javnosti je već dostupan originalni sporazum o povećanju cijene, koji je potpisao Edin Forto, nekadašnji premijer Kantona Sarajevo. Ironično je da se radi o bivšem premijeru koji je i sam bio nakratko nezaposlen", poručeno je iz DF-a.![]()
![]()
i onda i sada vlast u kantonu... pa vi obraza nemate ni truni... ma mrrssssshhhhhhhhhhhh
![]()
Ispade sada, da ono što je potpisano je ustvari zakucano i da se ne može poništiti![]()
Sa SDA/HDZ/SNSD je sve moguće.Pandakonda wrote: ↑01/07/2020 19:57 Dunović na televiziji reče da nije optimističan vezano za izbore jer prijedlog budžeta mora proći u PSBiH a tu bi SNSD i HDZ mogli blokirati zbog situacije sa CIK-om i izbornim zakonom![]()