sve više viđam dečkiće u jeggingsu vani (tajice od traper materijala)
grozno
"Zabrana putovanja odnosi se na Armeniju, Bahrain, Bangladeš, Brazil, BiH, Čile, Kuvajt, Sjevernu Makedoniju, Moldaviju, Oman, Panamu, Peru i Dominikansku Republiku, objavilo je ministarstvo zdravstva."kakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/07/2020 20:30 nevezano za hrvatsku,dobih informaciju da za nase drzavljane i drzavljane jos 11 drzava italija je uvela zabranu ulaska u njihovu drzavu
AmirBaa wrote: ↑09/07/2020 20:32"Zabrana putovanja odnosi se na Armeniju, Bahrain, Bangladeš, Brazil, BiH, Čile, Kuvajt, Sjevernu Makedoniju, Moldaviju, Oman, Panamu, Peru i Dominikansku Republiku, objavilo je ministarstvo zdravstva."kakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/07/2020 20:30 nevezano za hrvatsku,dobih informaciju da za nase drzavljane i drzavljane jos 11 drzava italija je uvela zabranu ulaska u njihovu drzavu
To smo drustvo![]()
Nazad te moraju pustiti u svakom slucaju, a kampovi ne postoje nigdje u Evropi. Pogotovo BiH nema niti kampa niti samoizloacije za povrtanike iz BiH.vesela_sveska wrote: ↑10/07/2020 06:58i ja sam odustala iz istog razloga....sad dok skontam gdje,sta,kako, proci ce mi odmor....![]()