a niakd nisam skonto a zasto ne gradjansko drustvo?
zato i sumnjam u mnoge alijine odluke. zasto je sam sebi zabijao autogolove?
Slaveni medjusobno ratuju od kad je vijeka i svijeta.Kao i Arapi , i vecina ostalih naroda .
Nije sebi nego tebi. Oni procvjetase, nikad im bolje nije bilo.sumirprimus wrote: ↑30/06/2020 15:10 revizija u svim pravcima, zarad lakse podjele naroda i gradjana...otud i ovo tvrdoglavo branjenje termina bosnjak.umjesto bosanac.
a niakd nisam skonto a zasto ne gradjansko drustvo?![]()
![]()
Biraj - uzp,cetnik,mudzahedinLug wrote: ↑30/06/2020 15:10sta si sad, promijenio nik i avatar..![]()
![]()
ako se zalagao za narod i drzavu, opet je autogo?nosara wrote: ↑30/06/2020 15:12Nije sebi nego tebi. Oni procvjetase, nikad im bolje nije bilo.sumirprimus wrote: ↑30/06/2020 15:10 revizija u svim pravcima, zarad lakse podjele naroda i gradjana...otud i ovo tvrdoglavo branjenje termina bosnjak.umjesto bosanac.
![]()
Ne znam što se ikako s četaljima raspravljate oko identiteta, to je toliko patološke mržnje u njima prema Bošnjacima da ti nikad neće priznat ono zašto si se izborio. Da ne govorim kako svaki puta začataju ali svaku jebenu temu sa pitanjem identiteta i to uvijek isključivo Bošnjaka. Ono vidiš kako im mržnja izvire iz dubine duše. Ja dam sam mod banovo bi to al odma. Ono što je interensantno je da se uspješno kriju iza nickova godinama prikrivajući pravi identitet. Čovjek bi pomislio da su plaćeni da to rade, što opet ne bi me čudilo da je istina.
Ono za sta se zalagao, to je procvjetalo.sumirprimus wrote: ↑30/06/2020 15:13ako se zalagao za narod i drzavu, ope je autogo?nosara wrote: ↑30/06/2020 15:12Nije sebi nego tebi. Oni procvjetase, nikad im bolje nije bilo.sumirprimus wrote: ↑30/06/2020 15:10 revizija u svim pravcima, zarad lakse podjele naroda i gradjana...otud i ovo tvrdoglavo branjenje termina bosnjak.umjesto bosanac.
![]()
smiri se, disi duboko.. ko te je nazvao tako.. frustracije izbacujes nekontrolisano.. daj kakv argument i to je to..
kakvi ba cetalji cetalji vam iz pasteta iskkacu...Veigar wrote: ↑30/06/2020 15:13Ne znam što se ikako s četaljima raspravljate oko identiteta, to je toliko patološke mržnje u njima prema Bošnjacima da ti nikad neće priznat ono zašto si se izborio. Da ne govorim kako svaki puta začataju ali svaku jebenu temu sa pitanjem identiteta i to uvijek isključivo Bošnjaka. Ono vidiš kako im mržnja izvire iz dubine duše. Ja dam sam mod banovo bi to al odma. Ono što je interensantno je da se uspješno kriju iza nickova godinama prikrivajući pravi identitet. Čovjek bi pomislio da su plaćeni da to rade, što opet ne bi me čudilo da je istina.
Realno, sa Rusima nismo nikada ratovali, osim ako ti dajdza nije zavrsio na istocnom frontu
jok ba mi smo bogu mili iliriMorningStar wrote: ↑30/06/2020 15:17Eno ti lista jedno 50 radova sa univerziteta od oxforda yalea harwarda i tako dalje pa procjeni kakvi su im argumenti za slavenske narode.
Jedini san koji je ostao je DAJ MENI! Kakvi mladomuslimani i ideje. Uzmi, zivot je kratak, samo grabi.
pa de prostri jedan, jeba ga ti..MorningStar wrote: ↑30/06/2020 15:17Eno ti lista jedno 50 radova sa univerziteta od oxforda yalea harwarda i tako dalje pa procjeni kakvi su im argumenti za slavenske narode.
al to nije po islamu?nosara wrote: ↑30/06/2020 15:18Jedini san koji je ostao je DAJ MENI! Kakvi mladomuslimani i ideje. Uzmi, zivot je kratak, samo grabi.![]()
Jeli se to da primjetitBloo wrote: ↑30/06/2020 14:46Rimljani, a?The 51st State wrote: ↑30/06/2020 13:49ne znam za te, rimljani rekose lillium bosniacum.sumirprimus wrote: ↑30/06/2020 13:37
![]()
da da fleur de lis. i bas zlatni na plavom stitu![]()
znas li zasto tri ljiljana?pa dvaput![]()
triput mjeri dvaput sjeci![]()
Jarane...zajebavas se jel da.
Sta god treba, nagece se oni, samo ne izmici budzet, na to su naslonjeni, mogu upast.sumirprimus wrote: ↑30/06/2020 15:19al to nije po islamu?
zar nisu bake i ekipa malo hard core i malo prema mb nagnuti?
Boli me ona stvar za alijom, da se ne izrazim drugačije. A što se logike i Bošnjaka tiče, itekako je sve logično.sumirprimus wrote: ↑30/06/2020 15:17kakvi ba cetalji cetalji vam iz pasteta iskkacu...Veigar wrote: ↑30/06/2020 15:13Ne znam što se ikako s četaljima raspravljate oko identiteta, to je toliko patološke mržnje u njima prema Bošnjacima da ti nikad neće priznat ono zašto si se izborio. Da ne govorim kako svaki puta začataju ali svaku jebenu temu sa pitanjem identiteta i to uvijek isključivo Bošnjaka. Ono vidiš kako im mržnja izvire iz dubine duše. Ja dam sam mod banovo bi to al odma. Ono što je interensantno je da se uspješno kriju iza nickova godinama prikrivajući pravi identitet. Čovjek bi pomislio da su plaćeni da to rade, što opet ne bi me čudilo da je istina.![]()
pogledaj sve odluke koje je alija i sda donosila od 90te normalno da ces dovodit u pitanje...mnoge stvari nemaju ni dan danas logike.