Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑29/06/2020 14:45
Moji su mene i sestru kasnih sedamdesetih u Bubi vozili u Ulcinj, noćna vožnja.
Stave nazad jogi dušek, mi se povaljamo i spavamo do Ulcinja.
Kakve autosjedalice, isofix, qrtzi-palci...
Ako vam kažem da i danas imam sliku u glavi kako se budim negdje, a okolo šuma, pada kiša, ja se samo vratio na spavanjac...
Al znaš šta je danas problem, išli mi tako jednom sa kolegom, kod njih mala curica....mi krenuli u 4 ujutro radi njega, znam da će biti belaj s djetetom kad ugrije...ronda čovjek što tako rano, moglo se još odspavati svejedno nas zakači da je ugrijalo, kad stao...šta je reć...mala povraća
I dođe s djetetom krenuo na plažu u podne...e pa ne može tako, ljudino
Joj, kada vidim DEBILE sa malim djetetom, odoše na plažu u 12, tačno bi im ga oduzeo.
Bolje svake druge godine otici u npr Dubai, Egipat, Spaniju itd nego svake godine u Hrvatsku. Jedino ne daj Boze nuzde kao ove godine kad nemas izbora..
Naslovnica wrote: ↑29/06/2020 14:57
Joj, kada vidim DEBILE sa malim djetetom, odoše na plažu u 12, tačno bi im ga oduzeo.
Pa pola Sarajeva dodje tako na skijanje recimo na Bjelasnicu... Ja sa djecom u Sarajevo oko 12:30, sit se naskijao, ljudi tek idu prema gore, kolona se otegla.
Malo je to cinično destinacija iz snova...to je jedna od destinacija gdje omjer uloženo-dobijeno ima dobar štimung.
Destinacija iz snova je neko pusto ostrvo vjerovatno tamo reon Balija, Bora-Bora i ti fazoni...sad ne znam ima li koje slobodno i da li je na prodaju....i koliko košta, jel
Tomahawk11 wrote: ↑29/06/2020 15:25
Malo je to cinično destinacija iz snova...to je jedna od destinacija gdje omjer uloženo-dobijeno ima dobar štimung.
Destinacija iz snova je neko pusto ostrvo vjerovatno tamo reon Balija, Bora-Bora i ti fazoni...sad ne znam ima li koje slobodno i da li je na prodaju....i koliko košta, jel
beni-bu-man wrote: ↑29/06/2020 15:26
Ma kakva turska i snovi, jednom dvaput otici al dosadi, barem meni je dosadila nakon 5 dana varijanta ultra all inclusive.
meni bi dosadilo nakon pola dana, ja volim i malo divljine i avanture
i da nisam vezana ničim, i da me ne raspoređuju po ležaljkama na zvizdanu ispod suncobrana u p'o pustahije
beni-bu-man wrote: ↑29/06/2020 15:26
Ma kakva turska i snovi, jednom dvaput otici al dosadi, barem meni je dosadila nakon 5 dana varijanta ultra all inclusive.
meni bi dosadilo nakon pola dana, ja volim i malo divljine i avanture
i da nisam vezana ničim, i da me ne raspoređuju po ležaljkama na zvizdanu ispod suncobrana u p'o pustahije
moonca wrote: ↑29/06/2020 14:20
. naravno da moze... ali--ali... ali-iz Sarajeva je ipak ugodnije spustiti se do Jadrana --bilo gdje - nego avionom -pogotovo s djecom --
.. eto..
jos i ovo ..
Jašta je.
Što je ugodnije?
..Hm, kako za koga- uglavnom...( gore je opisano zasto ) imash auto gdje ti je destinacija- obilazak.. susjednih mjesta, shoping..
... samo putovanje- je - rizik- bilo avionom ili autom
..
.. biti u avionu s maskom- - ako ne moram. ne bih..