Nego?sumirprimus wrote: ↑29/06/2020 13:20 ko kaze da u dalmaciji nema angazmana? ima samo ne moze za 40 eura![]()
Kako je krenulo oni će nama plaćati samo da dođemo
Moderator: anex
Nego?sumirprimus wrote: ↑29/06/2020 13:20 ko kaze da u dalmaciji nema angazmana? ima samo ne moze za 40 eura![]()
..a, dolazak na aerodrom.. 2 sata ranije- iz grada dodatni sat(osim--Ilidzanaca) ... pa, cekanje za polijetanje na pisti, bez klime- min pola sata... slijetanje - ganjanje taxi--a- pa voznja okolokere_id=16612553 wrote:29/06/2020 13:15 Iz Sa do Tr 2 sata let, pregledali film u avionu, dok smo se iskrcali i prebacili do hotela jos sat vremena.
ma ne ostaju, dobiju rjesenje da im se ukida mjera samoizolacijeTomahawk11 wrote: ↑29/06/2020 13:30 I kako sad...ovi koji su dok je odluka bila na snazi ušli ostaju u izolaciji 14 dana, a ovi koji tek ulaze, oni jok...![]()
Ma to mozda ako je hotel bas u Antaliji. Ako je Alanja, Kemer, Side..... dva dana uzmu. Let obicno oko 17:00 u 19:00 si u Antaliji. Jos jedno sat, sat i pol pasosi prtljag i smjestanje u buseve. Onda i do 2 sata voznje do hotela. Svako malo se staje i izlaze raja u hotele gdje su uplatili.moonca wrote: ↑29/06/2020 13:45..a, dolazak na aerodrom.. 2 sata ranije- iz grada dodatni sat(osim--Ilidzanaca) ... pa, cekanje za polijetanje na pisti, bez klime- min pola sata... slijetanje - ganjanje taxi--a- pa voznja okolokere_id=16612553 wrote:29/06/2020 13:15 Iz Sa do Tr 2 sata let, pregledali film u avionu, dok smo se iskrcali i prebacili do hotela jos sat vremena.--do hotela/ apartmana-- itd...- no. ima uzitka i u ovome..
![]()
![]()
Voznja avionom uopste nije takva kakvom je se opisuje, a taj komentar je klasican primjer pogresnog opisa voznje avionom. Vozio sam se nekih 10tak puta, od Sarajeva pa do nekih vecih aerodroma u EU sam dolazio nikad vise od sat ranije, da bi bez problema prosao sigurnosne provjere i usao u avion. Gdje ne sjedis nikakvih pola sata ili sta vec, vec poletis prilicno brzo nakon sto se svi ukrcaju.moonca wrote: ↑29/06/2020 13:45..a, dolazak na aerodrom.. 2 sata ranije- iz grada dodatni sat(osim--Ilidzanaca) ... pa, cekanje za polijetanje na pisti, bez klime- min pola sata... slijetanje - ganjanje taxi--a- pa voznja okolokere_id=16612553 wrote:29/06/2020 13:15 Iz Sa do Tr 2 sata let, pregledali film u avionu, dok smo se iskrcali i prebacili do hotela jos sat vremena.--do hotela/ apartmana-- itd...- no. ima uzitka i u ovome..
![]()
![]()
Pa jos veće gužve te mogu potrefiti u putu, kolone i slično.moonca wrote: ↑29/06/2020 13:45..a, dolazak na aerodrom.. 2 sata ranije- iz grada dodatni sat(osim--Ilidzanaca) ... pa, cekanje za polijetanje na pisti, bez klime- min pola sata... slijetanje - ganjanje taxi--a- pa voznja okolokere_id=16612553 wrote:29/06/2020 13:15 Iz Sa do Tr 2 sata let, pregledali film u avionu, dok smo se iskrcali i prebacili do hotela jos sat vremena.--do hotela/ apartmana-- itd...- no. ima uzitka i u ovome..
![]()
![]()
Pa fali....više te izađe da ti sam sve ganjaš, a plus što se ti moraš s tim zajebavati.
. naravno da moze... ali--ali... ali-iz Sarajeva je ipak ugodnije spustiti se do Jadrana --bilo gdje - nego avionom -pogotovo s djecom --alibaba_i_30_godina wrote: ↑29/06/2020 14:05Pa jos veće gužve te mogu potrefiti u putu, kolone i slično.moonca wrote: ↑29/06/2020 13:45..a, dolazak na aerodrom.. 2 sata ranije- iz grada dodatni sat(osim--Ilidzanaca) ... pa, cekanje za polijetanje na pisti, bez klime- min pola sata... slijetanje - ganjanje taxi--a- pa voznja okolokere_id=16612553 wrote:29/06/2020 13:15 Iz Sa do Tr 2 sata let, pregledali film u avionu, dok smo se iskrcali i prebacili do hotela jos sat vremena.--do hotela/ apartmana-- itd...- no. ima uzitka i u ovome..
![]()
![]()
Jos jedno sat, sat i pol pasosi prtljag i smjestanje u buseve. Onda i do 2 sata voznje do hotela.
Moji su sa mnom autom u Grčku išli kada sam imala 4 godine, još mama sa sestrom trudna bila. Jeste vi osjetljivi ccc
Naslovnica wrote: ↑29/06/2020 14:45 Moji su mene i sestru kasnih sedamdesetih u Bubi vozili u Ulcinj, noćna vožnja.
Stave nazad jogi dušek, mi se povaljamo i spavamo do Ulcinja.
Kakve autosjedalice, isofix, qrtzi-palci...
Ako vam kažem da i danas imam sliku u glavi kako se budim negdje, a okolo šuma, pada kiša, ja se samo vratio na spavanjac...
![]()
Al znaš šta je danas problem, išli mi tako jednom sa kolegom, kod njih mala curica....mi krenuli u 4 ujutro radi njega, znam da će biti belaj s djetetom kad ugrije...ronda čovjek što tako rano, moglo se još odspavatiNaslovnica wrote: ↑29/06/2020 14:45 Moji su mene i sestru kasnih sedamdesetih u Bubi vozili u Ulcinj, noćna vožnja.
Stave nazad jogi dušek, mi se povaljamo i spavamo do Ulcinja.
Kakve autosjedalice, isofix, qrtzi-palci...
Ako vam kažem da i danas imam sliku u glavi kako se budim negdje, a okolo šuma, pada kiša, ja se samo vratio na spavanjac...
![]()