Doprinosim sigurno više od tebe jebiga, avaj moj porez na platu je ko tvoja čitava plata. Naravno da doprinosim.detroit-mercy wrote: ↑23/06/2020 21:39Kako nije Cosa Nostra, kontrolisu tokove novca, sudije, tuzioce, policiju, hoces business plati, radno mjesto vidi sa Asimom i sa glumcem. U vrijeme pandemije, firma koja klepa poljoprivredne posticaje od stranackog ministra dobija tender za isporuku registratoraPoint. wrote: ↑23/06/2020 07:07Gluposti. Pogledaj broj koji glasa u BiH, da bar 50% od tih spavača izađe na izbore i da glas bilo kom drugom osim SDA, pali bi. Bilo je perioda kad nisu bili na vlasti, kad je SDP dominirao pa je li bilo išta bolje? No, to je pokazalo da narod ima poluge u svojim rukama u vidu izbora, da mogu promijeniti kad hoće. Eh sad, što ljudi danas daju glas SDA treba analizirati. Po mom mišljenju, to je zbog nedostatka kvalitetne opozicije, ko neka četvorka ne znaš ko pije ko plaća tamo a narod hoće jasnog vođu te strane.detroit-mercy wrote: ↑22/06/2020 21:50
Italija se vec decenijama bori protiv mafije, znaci citav drzavni aparat sa svim metodama prisile i nisu joj stali u kraj.
A ti kazes narod treba da se izbori sa mafijaskom drzavom koja u svojim rukama drzi sve metode prsile.
Ugrijalo u Svedskoj![]()
Ta priča kako im se ne može ništa, kako kradu izbore i poređenje sa talijanskom Cosa Nostrom je ništa drugo nego izgovor nesposobnih ljenčuga da ne rade ništa nego da krive 17 godina mrtvog čovjeka za svoje današnje nedaće.
Na kraju krajeva, Alija je ostavio stranku Sulejmanu Tihiću ne svom sinu., i po tebi to nije Cosa Nostra.
A narod ljencuge, eto nek ti doprinosis sveckoj demokratiji i privrendnom prosperitetu, osjeti se razlika, maksuz.
Naravno da je narod ljenčuga, oni biraju ljude na vlasti, oni šute ko zaliveni kad treba dići glas, standardno haj ti nemoj da ja. Pusti me te luzerske demagogije mafija, ne može im niko ništa blabla i veće i krupnije ribe su padale ranije u prošlosti. Treba samo volje.