večeras
Moderator: Benq

Za sada mi igra nije nudila nikakav nacin kraftanja niti otvaranja ruksaka. Niti sam gdje nasao resurse niti vidio taj stol.DonieBrasco wrote: ↑17/06/2020 17:43 Mozes sam da pravis municiju ako imas resursa, otvoris ruksak ili nađes onaj stol gdje se oruzije cisti, nadograđujes,...itd.
U onom sam snjeznom dijelu, prva stanica s vozom od moskve, vjeruj nigdje do sad nisam nasao nista korisno, okolo samo mocvare i cudovista... nemam nikakvo oruzje osim nekog pistolja i 2 puske a sve prazno.DonieBrasco wrote: ↑17/06/2020 18:00 Provijeri u kontrolama koje je dugme na tastaturi da otvoris ruskak, a sto se tice ovog stola, vidjet ces obicno je osvjetljen stolnom lampom i kad mu priđes nudi ti opcije. Ne sjecam se da li ti igra od starta nudi ruksak/stol za sređivanje oruzija. A imas li neko hladno oruzije, ako nista da se time branis dok ne nađes municije.

Jarane pomozi se guglom, imas u napustenom cargo vozicu ko neki safe house tu imas prvi craft table...arnes_king wrote: ↑17/06/2020 18:21U onom sam snjeznom dijelu, prva stanica s vozom od moskve, vjeruj nigdje do sad nisam nasao nista korisno, okolo samo mocvare i cudovista... nemam nikakvo oruzje osim nekog pistolja i 2 puske a sve prazno.DonieBrasco wrote: ↑17/06/2020 18:00 Provijeri u kontrolama koje je dugme na tastaturi da otvoris ruskak, a sto se tice ovog stola, vidjet ces obicno je osvjetljen stolnom lampom i kad mu priđes nudi ti opcije. Ne sjecam se da li ti igra od starta nudi ruksak/stol za sređivanje oruzija. A imas li neko hladno oruzije, ako nista da se time branis dok ne nađes municije.
Hvala ti svakako, pogledat cu na yt moze li se sta uraditi i gdje mogu sta naci. Ako ne rijesim onda ide na brisanje i nikad vise ne nabavit neku njihovu igru.

To je bilo za očekivati, pomjerit će je taman toliko da se može kupiti kao poklon za božić. Provjerena taktika.
Znaci nije samo do mene... Upravo sam odradio tu zensku sa screenshota i prije toga onog lika sto jase bika, ali za sada skroz prelagano (na normal difficulty). Kontam da jos uvijek ima elemente tutoriala pa je mozda zato, a mozda su i nebrojeni sati izmedju commandosa, starog desperadosa i shadow tactics ucinili svoje.ferratilis wrote: ↑17/06/2020 16:07 Odlican su posao odradili, nema sta. Tek sam zavrsio cetvrtu misiju i zasad je sve super. Produkcija je na visem nivou nego Shadow Tactics, ali zato je i igra dosta laksa, vjerovatno zbog konzola. Vidjecemo kako ce u kasnijim misijama biti, nadam se izazovu.
Odlicna novina je sto ima vise interijera, Shadow Tactics nije imao nijedan. Commandos 2 ih je imao previse, tako da su ovi potrefili dobar balans.
![]()
Odradio sam osam misija dosad, ove kasnije su teze naravno od ove, ali nije to i dalje nivo Commandosa. Budimo realni, u cijeloj igri postoje samo tri vrste neprijatelja: obicni prasinari, oni koje ne mozes omesti i long coats koje samo Hektor moze ubit. Isto je bilo u Shadow Tactics, samo sto u ovom Desperadosu sad imaju psi koji mogu nanjusit kad se jedan od likova prerusi. Ako se sjecas, u Commandosu se morala koristit skoro cijela tastatura, i neprijatelji su bili postavljeni tako da sve moras unaprijed isplanirat. Posto je ova igra i na konzolama, vjerovatno su ogranicili gameplay da bude lakse konzolasima. Ne znaci ovo da je losa igra, ali nije sigurno Commandos.sarayewo wrote: ↑18/06/2020 19:38 Znaci nije samo do mene... Upravo sam odradio tu zensku sa screenshota i prije toga onog lika sto jase bika, ali za sada skroz prelagano (na normal difficulty). Kontam da jos uvijek ima elemente tutoriala pa je mozda zato, a mozda su i nebrojeni sati izmedju commandosa, starog desperadosa i shadow tactics ucinili svoje.![]()