ja sam rekao da je bio u saobracaju a ti si rekao da nije bio u saobracaju.jeza u ledja wrote: ↑16/06/2020 15:18Zasto lazes?karanana wrote: ↑16/06/2020 14:39 Prosjek smrti od tejzera u zadnjih 20 godina je 50 godisnje. I evo jos jedan primjer spinovanja medija koji i jez promice ovde: covjek zaspo na parkingu da dodje sebi i time bio odgovoran da ne vozi i ne ugrozi druge. Netacno. Covjek zaspo u redu za drive trough. Nije maksuz skreno na parking wendysa da odmori nego je kreno narucit da jede i cekajuci u redu zaspo i blokiro autom red. Dosla uposlenica wendysa (crna ako je to bitno) da ga probudi, on se na sekund probudio i opet zaspo. Onda uposlenica zovnula policiju da ga maknu. I rulja spalila restoran.
Ja nisam to rekao niti implicirao. Ja sam rekao da je zaspao u parkiranom autu - tj. nije bio u saobracaju. Blokiranjem reda u drive-thru se ne ugrozava sigurnost drugih (cak naprotiv).
ko laze? you my friend.
dze ti ba zivis? u kojem dijelu amerike dui nije predmet hapsenja nego te puste kuci? i ocigledno tu gdje zivis nemate drive through jer ne znas sta je to, samo ime te usluge ti govori o cemu se radi. progooglaj.