Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑06/06/2020 17:26
Na Grenlandu se vise osjecam ko kod kuce, nego u Neumu...
De i nama reci što? Više ljudi na Grenlandu govori naš jezik? Ili možda imaju Bingo ili Konzum sa boljim cijenama?
Vidiš, ja sam poslije rata samo u Neumu dozivio neprijatnost, i meni dovoljno....a o samom ambijentu da ne govorim, jednostavno to nije to....
Sto se mene tice, nek bude Monte carlo BiH ako moze, i sretno im!!!
shheff wrote: ↑06/06/2020 22:12
Samo Istra, pojam za kulturu, prijatnost, rahatluk i antifasizam.
I ja volim Istru samo mi je predaleko. I mora se bas maksuz otici, zato mi je Dalmacija zgodija za produzene vikende i izlete. Da sam malo sjevernije, uvijek bih isao u Istru.
P.S. je li isao ko u HR ovih dana? Trebam poslovno do Splita za 2 sedmice a pojma nemam o rezimu prelaska
parappa wrote: ↑06/06/2020 17:10
Imate pozdrav iz Podgore
Najdraze mi mjesto u Dalmaciji,kafa u Barakudi za pocetak dana ...
Ove godine izgleda da nema moreta barem za mene..mozda produzeni vikend u Crikvenici..ako bude nafake
Imate pozdrav iz Podgore
Ove godine izgleda da nema moreta barem za mene..mozda produzeni vikend u Crikvenici..ako bude nafake
Barakuda još ne radi... Radi Banane Bar i Monkeys do njega kao neki restorani tamo kod marine
Imate pozdrav iz Podgore
Barakuda još ne radi... Radi Banane Bar i Monkeys do njega kao neki restorani tamo kod marine
Uf,u pravu si i mislio sam na Banana bar.
Podgora mi je kao drugo rodno mjesto.
One plaze ispred sad Medore pa tamo Salines i prema Cakljama...
bunk wrote: ↑07/06/2020 15:33
Uf,u pravu si i mislio sam na Banana bar.
Podgora mi je kao drugo rodno mjesto.
One plaze ispred sad Medore pa tamo Salines i prema Cakljama...
Ako možeš dođi na pivu ili kafu... Trenutno je tako mirno kao da je zima a evo upravo 25 stepeni (mada Jugo puše)
Imaju mobilne kuće i mašta o njima... Ima neki dio koji je tek prošle godine završen.
Jeste da je malo daleko ali vrijedi probati
Ovo je pravo skupo (173 EUR dnevno za kucicu 4+osoba). Mozes gdje hoces u Dalmaciji, pa sad i u Dubrovniku za znacajno nizu cijenu imati normalnu kucu za sebe.
Pogledajte po Peljescu, ima nase raje izdavali su uce za 50-100 EuR dnevno, to je sad vjerovatno u pola cijene.
pringless wrote: ↑11/06/2020 08:11
Je li neko isao u HR ovih dana, kakva je situacija sa prelaskom granice ako se ide turisticki sa bh pasosem?
Moji s e-mailom potvrde rezervacije i formularom koji ima online otišli u Damaciju bez problema prije deset dana. Opet, to je bilo prije ovog porasta broja zaraženih, možda najbolje kontaktirati granični prelaz.
Imaju mobilne kuće i mašta o njima... Ima neki dio koji je tek prošle godine završen.
Jeste da je malo daleko ali vrijedi probati
Ovo je pravo skupo (173 EUR dnevno za kucicu 4+osoba). Mozes gdje hoces u Dalmaciji, pa sad i u Dubrovniku za znacajno nizu cijenu imati normalnu kucu za sebe.
Pogledajte po Peljescu, ima nase raje izdavali su uce za 50-100 EuR dnevno, to je sad vjerovatno u pola cijene.
Slazem se. Na Peljescu prije dvije godine nasao vrlo dobar apartman za 40 eura po danu u Sreseru. Ovih dana je sigurno jos jeftinije.
Porodice Foht wrote: ↑11/06/2020 08:46
Slazem se. Na Peljescu prije dvije godine nasao vrlo dobar apartman za 40 eura po danu u Sreseru. Ovih dana je sigurno jos jeftinije.
Poznanici su trenutno na moru, u Dalmaciji, kažu da su cijene iste kao i prije korone. Nigdje nikoga, ali domaći kažu da ne spuštaju cijene.
U Dalmaciji sve zjapi prazno, ima kafana i restorana koji nisu otvoreni, apartmana koji se ne izdaju, ali su cijene zato kao u po' sezone.
Neću ići namjerno, iako mi nema ničeg dražeg od puste plaže.
Vala ja ne odustajem od mora ove godine. Ako ne bude gore oko ove korone i ako se ne zatvore granice ja cu pocetkom iduceg mjeseca put Makarske rivijere.
Meni nema godisnjeg odmora bez mora, ostanem li u Sarajevu jebes i odmor i sve.