Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@avetinja Mozda je bilo iza stadiona gore na tranzitu negdje i sl. Iz auta se u voznji nije bas najbolje moglo procijeniti odakle dolazi. Vjerovatno nema veze s klubom i navijacima, ko zna...
Ricken wrote: ↑07/06/2020 20:22
Malo vam je kisela ta zajebancija.
Radenska
Moramo vas malo ali snazni ste, odlicno podnosite sve. Ti, Sime i jos par vas. Avetinju ne racunam, on je realan momak i na njega se ne odnosi nijedna zajebancija
Hrasno svako malo izgubi kontrolu pa ga banuju al stas jbg... Ali dragi ste mi majke mi, svi
Ne bismo mi vas ovoliko da ne znamo koliko ste snazni. Nemojte se sekirati, bit ce titula kad tad, opet. Mozda ne tako brzo ali strpljivost je vrlina jako zapostavljena u danasnji vakat.
Ove godine Evropa, prosle ni to. Polako, korak po korak. Sljedece sezone mozda bude Evropa i samo dva boda manje od sampiona. I to ce biti napredak, zar ne?
Pazi ti si generalno ok momak, i tvoje je pisanje osvježenje, i meni je drago da si dobrog raspoloženja i da si sretan u vrijeme kada nije lako biti sretan zbog virusa i ekonomske krize koja nam je došla. Podsjeća to naivno, dječačko raspoloženje, na rat u Sarajevu, kada je budalama pod opsadom trebalo malo da ih uhvati optimizam i euforija.
Ali ovde ne pričamo o tome, tko je šampion, tko je najbolji i slično, pričamo o tome da je NSBiH trenutno "institucija" u kojoj sjede korumpirani nesposobnjakovići čije gubljenje u vlastitim procedurama će nas fudbal uništiti u svakom smislu.
Ali meni je i dalje drago da si ti dječački sretan i dobrog raspoloženja.
A do sad je inače bilo kolo sestara milosrdnica u savezu ali eto osvajali ste ponekad nešto pa vam nije smetala ta zločinačka organizacija u NS....
Jao ko vas ne zna tačno bi vam i povjerovao
sime_cipol wrote: ↑08/06/2020 10:47
Garant su vecina kamate.
Vjerujem da je glavnica oko 6mil, mozda i manje.
Opet, 6 miliona je ogroman iznos i za klubove koji manje više imaju osiguran europski nastup gotovo svake godine(Sarajevo, Željo, Zrinjski i Široki), a ne za klub koji je ispao iz Premijer lige