Rothmans wrote: ↑07/06/2020 10:21
Connaisseur Karlin wrote: ↑07/06/2020 09:47
pa kazem, muske drolje i muse pesinjace vole zenske drolje i zenske pesinjace
inace, za mene ne postoje takve osobe ( nemam u rijecniku drolje oba spola, to za mene ne postoji) , ali postoje promiskuitetne osobe oba spola , i neka uzivaju , Bog im dao, a ni On neda svakome , nemojte biti ljubomorni
jah, promiskuitetne osobe oba spola

koji fensi izrazi

nego, sacu ja to tebi fino rastabirit :
1. promiskuitena osoba zenskog spola jest jednako drolja i uvijek ce to bit .to zvono kad joj se objesi nikad ga se nece rijesit. sto je jos gore ,danas sutra kad imade zenske potomke bice "garant je mala ista ko sto joj je i materesina bila" i odmah ce joj se pristupat s manje postovanja nego nekoj cija je mati cuvala obraz.
2. promiskuitetna osoba muskoga spola = just an ordinary fu**in guy !
Ovo je napisano tako ruzno, da svaki komentar (daljnji), vodio bi direktno diskusiju u figurativno rečeno s““““ jamu.
Ja takodjer nisam pristalica usputnih veza, sexa za jednu noć i prečestog mijenjanja partnera.
No ne iz razloga koje si ti naveo, nego zbog prvenstveno zdravatvene komponente, pa onda ostalog.
Rizik od spolnih bolesti,nezeljena trudnoća i pored svih čuda kontracepcije je moguć.
I prilikom upuštanja u te veze za zadovoljenje nagona, uvjek bi prvo mislila o tome, nego što će mahala reći.
Mahali se nije rodio, ko je ugodio. Niti će. Pa tako, ako odluči zenu nositi po jeziku, nosice je i da je svetica.
Ali ja nikad sebi, a ni drugim zenama, ne bi pozeljela rizike koje usputne veze nose.
Zašto biti prisiljena na abortus (nedaj boze), radi 15 min pozude s nekim?