Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisu mogli ponistiti. Raspitajte se malo o propozicijama i pravilima takmicenja lupetate danima o necemu o cemu pojma nemate.
Da su ikako mogli sa pravne strane ponistili bi je, ali nisu
Eto, imate 100 svojih novinara i nekoliko portala, sto ne pitate te pravnike zasto je doslo do ovoga?! Mislim rusenje u petercu igraca citya moze promaci kameei ali ovo vam je bas zicer za istraIvanje
Gerro wrote: ↑02/06/2020 19:09
Koliko kmeče. Ljepota ih gledati.
Imam par prijatelja iz suprotne grupe svi su ok s odlukom osim jednog koji dijeli isto misljenje kao LSD da skroz ukinu i ne mozes mu objasniti da mu kazes 10 puta da su igrali svak' sa svakim po 2 puta.
Isto bi se mi osjecali u suštini, al' to je normalno.
omega369 wrote: ↑02/06/2020 19:12
Nisu mogli ponistiti. Raspitajte se malo o propozicijama i pravilima takmicenja lupetate danima o necemu o cemu pojma nemate.
Da su ikako mogli sa pravne strane ponistili bi je, ali nisu
Eto, imate 100 svojih novinara i nekoliko portala, sto ne pitate te pravnike zasto je doslo do ovoga?! Mislim rusenje u petercu igraca citya moze promaci kameei ali ovo vam je bas zicer za istraIvanje
Objasni nam ti tacno zašto nisu mogli s pravne strane ponistiti zbog evrope ili što su svi igrali po 2 puta između sebe?
Kao sto se nekad nije pisalo koje imao vise sansi i lijepotu igre ,vec ko je osvojio titulu tako i ove godine,zabijes dva put al se na kraju pika koga je DOBRO popusio i to se pika
shbc wrote: ↑02/06/2020 16:36
Uopste nemam osjecaj da smo osvojili titulu. Nekako nije to to. Ali gledajuci ove reakcije, posebno iz komsiluka, sve mi je draza. Jebote, ne uradis nista od onog sto je trazeno za nastavak prvenstva i onda lafo glumis moralistu. Ma daj.
A to bi kao imalo neke veze da smo uradili. Pa Sisoje je prije mjesec i po rekao sta ce se desiti. Necemo se praviti budale.
ultima_palabra wrote: ↑02/06/2020 15:24
Ja se recimo sjecam vakta kad su svi "bosnjacki" klubovi stali iza Veleza i bojkotovali plejof jer se Velezu nije dozvoljavalo da igra pod BB. Popusili svi Evropu, ali su imali principe.
A sada su svi podvili rep na ovu destrukciju fudbala, ili nasli kratkorocni interes, ili im je obecana kakva funkcija. Presjek drzave u malom.
I imamo od toga da nas zajebavate za "nepriznatu" titulu. Toliko o tome.
Ne sjeća se on ko je tada uzeo titulu
Ne valja kada se "bošnjački" klubovi udruže pa svi bojkotuju, ne valja kada svi glasaju isto. Kako god obrni, okreni Sarajevo šampion.
Sto ce reci da je samo problem to sto je Sarajevo sampion. Upravo ono sto mi govorimo cijelo vrijeme, samo nismo vise naivni da igramo za druge a nas da jbu...
ultima_palabra wrote: ↑02/06/2020 19:44
Pa pitanje je koliko je to bilo regularno jer je dosta ekipa nije ozbiljno igralo na kraju prvenstva, cekajuci plejof.
To što nisu davali 100% svojih mogućnosti je njihov problem, ne naš
Pitar sa Kariba wrote: ↑02/06/2020 19:38
Sto ce reci da je samo problem to sto je Sarajevo sampion. Upravo ono sto mi govorimo cijelo vrijeme, samo nismo vise naivni da igramo za druge a nas da jbu...
Najveći problem je što nećemo igrati fudbal 5 mjeseci.
A poznavajuci igrace i njihovo treniranje u slobodnom vremenu bice povreda ko u prici.
8 mjeseci, ne mozes one tri utakmice racunati ni u sta.
LSD wrote: ↑02/06/2020 18:49
Još par dana cete slaviti , nezrelo pokušavati provocirati željovce po forumima, i onda ce se zaboraviti ova sramna sezona i titula, otici sve u zaborav ko da se nikad ništa nije ni desilo...pravi navijaci sarajeva se stide ove titule crvene se.
Neka sram i stid bude svakoga ko pomene ovu bruku od sezone
Fora je sto ono malo pametnih medju njima znaju da je odmak napravljen i da im jje svaka naredna sezona jos veca katastrofa.
I tako sve dok ne izdaju samoproklamovane principe radnicke klase.
A poznavajuci igrace i njihovo treniranje u slobodnom vremenu bice povreda ko u prici.
Pogotovo kod ekipa koje sezonu otvore europom. Jači ritam, početak sezone.
8 mjeseci, ne mozes one tri utakmice racunati ni u sta.
Ne znam, možda ali, ozbiljni stručnjaci i bivši selektori su na osnovu prve tri tekme ipak uspjeli zaključiti da bi F.K. Sarajevo i do kraja ostao na vrhu, pa je kažu konačno rješenje logično i pravedno.
najveci problem je sto ce raspasti pola klubova koji su svakako bili na izdisaju… sto ce oslonac ekipa biti igraci koji su danas rezerve u najboljem slucaju, a pitanje je hoce li i takvi dobijati plate i ko i odakle ce te plate da dijeli… sto umjesto da napredujemo ovim smo otisli nazad 10 godina…
ma u stvari, kad malo bolje razmislim, meni je najveci problem sto ce kromolj igrati grupe lige prvaka a mene pojede ljubumora zbog toga i zbog ove titule sa fusnotom