Dobro...ove nosim kad niko ne gleda
Jesu mi male, al šta sad
Moderator: anex
Dobro...ove nosim kad niko ne gleda
Ma divne su ti
meni se čini, nisam 100 posto sigurna, neki dan prošla kroz radnju i da vidjela gazelle baš u tim parama... mislim pisalo je gore gazelle na njimaLajavikrelac wrote: ↑01/06/2020 15:42Nisu. To je Court model.zlo zlo wrote: ↑01/06/2020 14:18mislim da su u juventi 130kmLajavikrelac wrote: ↑01/06/2020 13:52 Adidas Gazelle u Buzz-u 189 KMda li su normalni??? Plus što ih nema nigdje više za uzeti jer sve te radnje su pod jednom kapom...
![]()
https://juventasport.com/product/51605Lajavikrelac wrote: ↑01/06/2020 13:52 Adidas Gazelle u Buzz-u 189 KMda li su normalni??? Plus što ih nema nigdje više za uzeti jer sve te radnje su pod jednom kapom...
![]()
I žena ti forumaš...nisam znaoTomahawk11 wrote: ↑01/06/2020 15:15Pa jesam![]()
hanumine ba![]()
Nije tacno da je povoljnija. Znaju imati neke akcije, ali nista posebno. Vise puta kupio u sportvisionu, posebno preko online shopa, jer su bili ubjedljivo jeftiniji.vjeshalica wrote: ↑01/06/2020 22:08 ABA i INN preko njih Sportvision tuse patike
Uvijek bolja i povoljnija ponuda
Imaju sad snizenje 20%
Ima finih modela za super cijenu
SV vise nikad,outlet madafaka pogotovo
Nisam, normalne obične a eto meni svake ali baš svake su se zalijepile, nisam nikako mogao da ih skinem osim da istružem koliko mogu, ili da ih ostavim dok se do kraja ne izližu skupa sa patikama pa da bacim i jedno i drugo.hadzinicasa wrote: ↑31/05/2020 13:31Nikad mi se to nije desilo a koristim ih godinama. Jedino ako si uzeo one termo ovakve s folijom dole, ona se folija zalijepi i tesko ju je skinuti poslije. Sva se struni. Ti ne valjaju.pitam_ja_vas wrote: ↑31/05/2020 13:26Ovo je sranje od uložaka, svaki put kad sam ih uzeo zalijepile su mi se za patike, pa onda mora čovjek da ih struže da bi zamijenio.hadzinicasa wrote: ↑31/05/2020 11:49
ima fol kad se obuca cuje (ne samo tene):
naspes obicne sode bikarbone u tene, rasporedis dobro po unustrasnjosti, ostavis preko noci, ujutro samo istreses i problem rijesen. A dobra su stvar i oni ulosci iz DM-a tanki - njih stavljam u sve cipele i nakon nekog vremena promijenim i bacim. tanki su pa se uopce ne osjete, dodju u raznim velicinama pa se ne moraju rezati, a nije skupa investicija jer ih dodje dosta u kutiji, a cuvaju untrasnjost obuce (ne samo tena) od toga da upiju znoj pa se cuju. sad cu naci sliku. (dodje 6 pari)
https://www.akcijeikatalozi.ba/balea-1k ... bucu-6lgfv
btw - i ja perem tene u masini redovno i bez problema.

Nisam u Office isla uopce da se razumjemo ali sto se tice SV ne kupujem jer i u outletu im cijene ko u regularnoj radnji,nisam kupovala onlinekonektovan wrote: ↑01/06/2020 22:57Nije tacno da je povoljnija. Znaju imati neke akcije, ali nista posebno. Vise puta kupio u sportvisionu, posebno preko online shopa, jer su bili ubjedljivo jeftiniji.vjeshalica wrote: ↑01/06/2020 22:08 ABA i INN preko njih Sportvision tuse patike
Uvijek bolja i povoljnija ponuda
Imaju sad snizenje 20%
Ima finih modela za super cijenu
SV vise nikad,outlet madafaka pogotovo
U office shoes kupio u februaru new balance za 86 KM, a u INN-u bile 119 KM......
Imaju i oni dobru ponudu, ali nisu jeftiniji.
dunno, bas mi to cudno jer imaju kao onaj svijetlo-plavi dio dole koji jeste mrvicu ljepljiv da ti ne isklize ulozak iz cipele, da prione uz unutrasnjost cipele/tene ali mi se nije desilo da se bas zalijepi da ge ne mogu skinuti cak niti da treba napor da se skine. koliko cesto ih mijenjas?pitam_ja_vas wrote: ↑01/06/2020 23:55Nisam, normalne obične a eto meni svake ali baš svake su se zalijepile, nisam nikako mogao da ih skinem osim da istružem koliko mogu, ili da ih ostavim dok se do kraja ne izližu skupa sa patikama pa da bacim i jedno i drugo.hadzinicasa wrote: ↑31/05/2020 13:31Nikad mi se to nije desilo a koristim ih godinama. Jedino ako si uzeo one termo ovakve s folijom dole, ona se folija zalijepi i tesko ju je skinuti poslije. Sva se struni. Ti ne valjaju.pitam_ja_vas wrote: ↑31/05/2020 13:26
Ovo je sranje od uložaka, svaki put kad sam ih uzeo zalijepile su mi se za patike, pa onda mora čovjek da ih struže da bi zamijenio.
znaš kako ide. ono kad tražiš nešto, e to što tražiš je obično u posljednoj kutijimali_balon wrote: ↑02/06/2020 07:35U jebo te....ja imam jedne tene i jedne bajramske cipele (ima im 15godin najmanje)