Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- Banksy
#6026 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Bakir mu iskeširao proteste, uložio u njega, a on se u studiju zagrlio s opozicijom koja mu sad svojata proteste,
Naravno da je šef bijesan, a "profesor" se mora čupati i vaditi kako zna.
Ispade ovo bolje nego što se očekivalo. Urnebes i komedija.
Naravno da je šef bijesan, a "profesor" se mora čupati i vaditi kako zna.
Ispade ovo bolje nego što se očekivalo. Urnebes i komedija.
- sinuhe
#6027 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Dobro je. Sad mozete glasati za nastavnika fizickog i traziti Sutorinu od Crne Gore.
- Kamper
- Kamper
#6029 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jos kaze i vladajuce stranke pozvao na proteste. WTF?! Zamisljam Bakira s njim na celu kako drzi onaj transparent.shiljak wrote: ↑01/06/2020 21:25 Nema smisla ako sam zakažeš protest da ti drugi dođu eto zato što si sve pozvaoNajviše bi hadžikadić profitirao da su i druge stranke došle zato što je on usmeno pozvao da dođe ko hoće
Da se dogovorio zajedno sa drugim strankama pa da zajedno izađu i zajedno onda i kažu nešto onda bi imalo smisla. Realno ni ljevica ne želi hadžikadića dok ne vide kako će proći na izborima, a ni on ne želi sa njima dok ne vidi kako će proći
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
orbita12
#6031 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
kad je sestorka preuzela vlast u sarajevu, profesor je gostovao u N1 i kad ga je voditeljica pitala sta misli o takvoj opoziciji, on je u vrlo negativnom tonu odgovorio da nema sanse da prezive, da im ne daje sansu, izgleda da on zeli sa bude sa sto manje stranaka u vlasti a to je jedino moguce sa sda, jer nijedna opoziciona stranka nema snagu da ona sama ili eventulano jos jednim partnerom napravi vecinu
ps; vec pojava ovoliko sda botova na ovoj temi iznenada, pametnom sve govori
ps; vec pojava ovoliko sda botova na ovoj temi iznenada, pametnom sve govori
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6032 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
sve jasno... allajhmanet profo...Mirsad Hadžikadić: Zaboljelo me svojatanje protesta, sada je jasno da idemo sami

-
finansijska kriza
#6033 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Odeeeeee profa...cao cao vozdrica
- drag_gost
#6034 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Potrudi se jos malo.
- Ja_Ja
#6035 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
PZP se jos uvijek pronalazi. Ovdje mozemo procitati o tim djecijim problemima organizacije tamo gdje je najbitnije (lokalni nivo), tako da je pred njim dug put. Malo je razocaravajuce sto nema tvrdji stav o trenutnoj vlasti kao ni bolju postavku prema opoziciji. Mislim da je to jedan od razloga zasto nije bio u ozbiljnim kombinacijama sa NS, NiP, i SDP-om. I SDP je u ovoj grupi zato sto nema druge opcije. Da ne idu u izbore sa NS i NiP postali bi statisticka greska jer su isprani ko stari tepih. Iz godstovanja na FACE-u se vidi da Pedja i Dino imaju odlicnu sinergiju i povjerenje. Mislim da imaju dobar potencijal da naprave odlican rezultat. Nadam se da ce malo maketi iz Sarajeva i na druge opstine.
- Prpa.ba
#6036 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Kifla i Pedja prekucavaju SDA i njihove projekte.
- Kikibombona
#6037 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Platforma se diskvalifikovala. Njihov samostalan izlazak na izbore je direktna pomoc za SDA.Ja_Ja wrote: ↑01/06/2020 21:49 PZP se jos uvijek pronalazi. Ovdje mozemo procitati o tim djecijim problemima organizacije tamo gdje je najbitnije (lokalni nivo), tako da je pred njim dug put. Malo je razocaravajuce sto nema tvrdji stav o trenutnoj vlasti kao ni bolju postavku prema opoziciji. Mislim da je to jedan od razloga zasto nije bio u ozbiljnim kombinacijama sa NS, NiP, i SDP-om. I SDP je u ovoj grupi zato sto nema druge opcije. Da ne idu u izbore sa NS i NiP postali bi statisticka greska jer su isprani ko stari tepih. Iz godstovanja na FACE-u se vidi da Pedja i Dino imaju odlicnu sinergiju i povjerenje. Mislim da imaju dobar potencijal da naprave odlican rezultat. Nadam se da ce malo maketi iz Sarajeva i na druge opstine.
Ja sam do sada agitovao za profu - od sada vise ne. Njegova odluka je totalno razocarenje.
-
last mohicans
#6038 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ode profa, a sarme nije prob'o. Ne treba trositi ni tipkovnicu na ovoj temi. Lik uopce ne zavređuje paznju. Poplava botova i sendvicara.
-
neon-x
#6039 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Iskre, posto citate ovu temu apelujem da se ozbiljno pozabavite ovim problemom Mirsine opsjednutosti sobom jer nije slucajnost da je to nesto sto vecina primjecuje. Nedajte mu da previse cita pjesme i hvalospjeve koje mu upucuju penzionerke i domacice, jer izgleda da misli da mu tako trebaju odjednom pjevati i opozicioni lideri koji imaju ozbiljnih bitaka u svojim nogama. Recite profesoru da se malo spusti na zemlju i da se dobro preispita gdje udara.
Ja sam neko ko razumije i potpuno se slaze sa njegovom filozofijom, vidjenjem i pristupom rjesavanju problema u BiH i zato sam ga i podrzavao. To jeste ogromno osvjezenje u odnosu na nase lidere koji su navikli na populizam i okostale ideologiju i politicke teorije, ali ce sve to pasti u vodi i sam ce sebe sabotirati ako neiskontrolise svoju narcisoidnost.
Ja sam neko ko razumije i potpuno se slaze sa njegovom filozofijom, vidjenjem i pristupom rjesavanju problema u BiH i zato sam ga i podrzavao. To jeste ogromno osvjezenje u odnosu na nase lidere koji su navikli na populizam i okostale ideologiju i politicke teorije, ali ce sve to pasti u vodi i sam ce sebe sabotirati ako neiskontrolise svoju narcisoidnost.
- MaksprotivMarksa
#6040 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Opaneon-x wrote: ↑01/06/2020 22:10 Iskre, posto citate ovu temu apelujem da se ozbiljno pozabavite ovim problemom Mirsine opsjednutosti sobom jer nije slucajnost da je to nesto sto vecina primjecuje. Nedajte mu da previse cita pjesme i hvalospjeve koje mu upucuju penzionerke i domacice, jer izgleda da misli da mu tako trebaju odjednom pjevati i opozicioni lideri koji imaju ozbiljnih bitaka u svojim nogama. Recite profesoru da se malo spusti na zemlju i da se dobro preispita gdje udara.
-
kritikos
#6041 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Je li on ovo fakat izjavio?
Ako jeste, treba skinuti, isjeći taj dio, nalijepiti i ponavljati svako malo.
Pa dokle više ovih bolida po Bosni?
Tačno ga vidim kako odlazi i sjeda za stol sa vladajućim da im prezentira program i pomogne im da se očiste, i njihova reakcija na njegovu viziju

-
orbita12
#6042 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jos jedna stvar koja mi je zapala za oko, na protestima vecina parola pzp ili svi koliko sam skontao su bili i na latinici i cirlilici, sto bi neko rekao nista cudno jer ganja da bude vazan on i stranka mu u citavoj drzavi. Ali nakon ovih zadnjih nastupa , sve vise mislim da mu je proteste financirala sda jer , sdaovcima je to doslo ko naruceno, okupili se svi opozicionari pod cirlicom, i eto sdaovcima prilike da kazu da je samo sda na braniku drzave dok su drugi svi cetnici i izdajnici vlastitog naroda.
A evo sad procitajte komentare ispod clanka na klixu , i samo obratite pozornost na one koji daju podrsku mirsi, toliko su neprirodni da bi zlonamjeran covjek rekao da su iz sda kuhinje.
Evo samo jedan od njih;Ako ovaj covjek stvarno ne zeli nikakvu koaliciju ni sa jednom strankom od ovih sadasnjih ,onda bi mu morali dati podrsku , prema ovome sto obrazlaze a kasnije kad vidimo program ovog covjeka i njegove stranke , pa zasto ne dati mu priliku. Od ovih dosadasnjih smo svasta dozivjeli. Jedini uslov da ne uzima nikoga za koaliciju iz dosadasnjih stranaka. PA SRETNO ZA PZP.
Pa ni sda ne moze bez satelita sama, a kamoli Mirso, ovo moze napisati samo totalno politicki neobrazovan covjek ili sda bot, treceg nema.
A evo sad procitajte komentare ispod clanka na klixu , i samo obratite pozornost na one koji daju podrsku mirsi, toliko su neprirodni da bi zlonamjeran covjek rekao da su iz sda kuhinje.
Evo samo jedan od njih;Ako ovaj covjek stvarno ne zeli nikakvu koaliciju ni sa jednom strankom od ovih sadasnjih ,onda bi mu morali dati podrsku , prema ovome sto obrazlaze a kasnije kad vidimo program ovog covjeka i njegove stranke , pa zasto ne dati mu priliku. Od ovih dosadasnjih smo svasta dozivjeli. Jedini uslov da ne uzima nikoga za koaliciju iz dosadasnjih stranaka. PA SRETNO ZA PZP.
Pa ni sda ne moze bez satelita sama, a kamoli Mirso, ovo moze napisati samo totalno politicki neobrazovan covjek ili sda bot, treceg nema.
- MaksprotivMarksa
#6043 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
NEMA COVJEK PROGRAM, HALOOO, NEMA IM STA NI PONUDITIkritikos wrote: ↑01/06/2020 22:20Je li on ovo fakat izjavio?
Ako jeste, treba skinuti, isjeći taj dio, nalijepiti i ponavljati svako malo.
Pa dokle više ovih bolida po Bosni?
Tačno ga vidim kako odlazi i sjeda za stol sa vladajućim da im prezentira program i pomogne im da se očiste, i njihova reakcija na njegovu viziju![]()
![]()
- Ja_Ja
#6044 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ja nemam toliki problem sa samostalnim izlaskom bilo koje stranke koliko imam problem sa koketiranjem sa SDA. Da se razumijemo, za mene je NiP ideoloski u istoj ravni, ako ne i konzervativniji i ekstremniji od SDA, jer se Dino ne boji da kaze (pa i Pedji) da na njega ne racuna kad dodje do parada, ili da kaze da ukoliko pomjere izbore da ce izaci na ulice i da nece samo gledati na svrgavanje mirnim putem. Za mene je to pozitivna konzervativna i ekstremna strana koja hajde da tako kazem drzi do svojih vrijednosti (postujuci ljudska prava - sto su obojica kod Senada nagovjestili). I mislim da Bosnjacima treba jedna takva snaga koja bi bila dovoljno blentava da uzvrati na napade jacom retorikom od ove dosadasnje. Pun mi vise krc ovog gazenja po nama, ili daj da smirimo politicki neprijatelje drzave ili da se posaketamo. Ono sto mi smeta je SDA. SDA koja je za mene olicenje kriminala, kradje i potkradanja vlastitog naroda, a sve u celofanu nacije, i vjere. Ovaj vjerski dio me narucito bode jer se i sam izjasnjavam muslimanom i nastojim da prakticiram pa mi smeta kada se uz lopovluke koristi ako bog da, insallah, masallah, i kad se sastaju i rastaju sa selamom a istovremeno ogolise narod i drzavu. Tu sam ekstreman i tu bi glave sjeko ko ovcama. E zbog toga ne mogu da predjem preko tog koketiranja bilo koje stranke sa SDA. Zbog toga (mada i prije toga) su za mene gotove i SBB i DF. Zbog toga godinama ne glasam za SDP, i zbog toga cu otpisivati i u buduce sve one koji se o SDA ocesu a kamoli sta vise.Kikibombona wrote: ↑01/06/2020 22:09Platforma se diskvalifikovala. Njihov samostalan izlazak na izbore je direktna pomoc za SDA.Ja_Ja wrote: ↑01/06/2020 21:49 PZP se jos uvijek pronalazi. Ovdje mozemo procitati o tim djecijim problemima organizacije tamo gdje je najbitnije (lokalni nivo), tako da je pred njim dug put. Malo je razocaravajuce sto nema tvrdji stav o trenutnoj vlasti kao ni bolju postavku prema opoziciji. Mislim da je to jedan od razloga zasto nije bio u ozbiljnim kombinacijama sa NS, NiP, i SDP-om. I SDP je u ovoj grupi zato sto nema druge opcije. Da ne idu u izbore sa NS i NiP postali bi statisticka greska jer su isprani ko stari tepih. Iz godstovanja na FACE-u se vidi da Pedja i Dino imaju odlicnu sinergiju i povjerenje. Mislim da imaju dobar potencijal da naprave odlican rezultat. Nadam se da ce malo maketi iz Sarajeva i na druge opstine.
Ja sam do sada agitovao za profu - od sada vise ne. Njegova odluka je totalno razocarenje.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6045 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
vratimo se na 2014 i smuČkov program koji kao moraju da potpisu bOkir i Ćirilo... i potpisase ga, napravise vlast a smuČka nabise ko istrosen kurton... udje šČepa sav sretan eno ih i danaske drmaju pederacijom sa istim ministrima i pozicijama... Deja Vu ocekuju od profe i samo maloumnik il onaj sa pileĆim mozgom moze zaboraviti ovo sto konstantno rade... nadji podobnog opozicionara, daj mu malo da osladi vlasti a onda otresi ga ko seljak slinu... profo... de se vrati u Hameriku i nek ti montiraju retrovizor da se mozes gledati non stop... prevari me al samo jedan dan, dosta vas je vise sdO poltroni.
-
1Dante1
#6046 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Sve je ovo šahovska partija a Bake je Gasparov 
- Kamper
#6047 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ima li neko iz Zenice da zna sta je to bilo sa izbornom skupstinom za zenicki odbor?
- Banksy
#6048 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
-
statixx
#6049 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Mudro su se pozicionirali, svjesni su da se glasovi DFa i SBBa mogu prepoloviti, a ukoliko ih pokupe i namame dio apstinenata, mogu u vlast sa SDA. S druge strane u cetvorci bi se morali dokazivati i boriti za bolju poziciju, no lakse je izigravati korektivni faktor i glumiti postenjacine medju kriminalcima. Fahro je to specijalizirao.
-
elk
#6050 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Dobar je ovaj marjanovic, pardon hadzikadic