Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- AmiĐa_Idriz
#5976 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Samo šta njemu daje za pravo da misli da je toliko bitan lik? 
- Pryda
#5977 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Taman se čovjek ponada biće bolje i evo sad odlučio da ide sam. A neće dobit nijedan SDA glas nego opet glasove opozicije i nikom ništa. Mada je cini mi se vec računao na to on je njihova buduća koalicija sa glasovima ljudi koji mrze SDA. Samo ide stopama DFa i SBBa utabani putevi prema foteljama fuj fuj i jos jednom fuj
- geralt
#5978 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Znaci da je glas za Hadzikadica i definitivno glas za SDA. Nemojte poslije da govorite "curse your sudden but inevitable betrayal".
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5979 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Joj profesore vi majkemi ko da ste ucenik a ne profesor....sto prije shvati da njemu Cetvorka vise treba nego on njoj, to bolje po njega.
-
Dzematlija
-
mali_balon
#5981 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Profa ili je mudar ili naivan....ugl...nidze ga nece biti....nek mu je sa srecom.....
- Artest
#5982 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ugasit ce se kano krijesnica.Bosanski_kralj wrote: ↑01/06/2020 15:15 Debelo se precjenjuje Platforma. Poslije lokalnih izbora, ugasit će se.
Profa je jutros odabrao stranu. Nisam znao da je onako sujetan.
-
kritikos
#5983 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Nije vrijeme eksperimenata i trećih neutralnih puteva. Podvući crtu i sagledati čije glasove uzima, odgovori se sami nameću. Svako parčanje glasova opozociji, slabi je ma kakva god ona bila. Opozicija je se odlučila na marisanu sa SDA, i svaka šaka je važna u toj makljaži. Ovi folovi uvrijeđene mlade su klasične izvlakuše. Gleda se u fildžan i kafeno zrno potencijalnih partnera.
Neko je dobro love iskeširao za onaj skup, parole i organizaciju. Onakva predizborna šetnja sa parolama, materijalom se ne može organizovati od članarina. Vidjećemo sad u Tuzli kako će proći. Doći će i naredni mjesec za šetnju, vidjećemo odziv bez poziva i podrške četvorke. Dobro ga je ponijelo ovo.
Neko je dobro love iskeširao za onaj skup, parole i organizaciju. Onakva predizborna šetnja sa parolama, materijalom se ne može organizovati od članarina. Vidjećemo sad u Tuzli kako će proći. Doći će i naredni mjesec za šetnju, vidjećemo odziv bez poziva i podrške četvorke. Dobro ga je ponijelo ovo.
- joint union
#5984 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ukinuse vanredno stanje i profesor odmah skinu masku. Šteta, činilo se da nije los cova, no malo vjetra u ledja i iskoči prepotentnost. Ili ga neko bas loše savjetuje. Kaze da ima listu sa 200 imena, ima li to negdje da se pogleda?
-
jefff
#5985 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ima pravo Mirso, populisti a la Masic nanose stete ko Fooodil i Scepo zajedno....
- Matzan
#5986 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Podrška za profesora!
Jajare iz SDP-a mislile da se prišlepaju.

Jajare iz SDP-a mislile da se prišlepaju.
- kamberovica polje
#5987 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
I tako još jedan SDA proxy pokaza svoje lice.
- tvojkomsija
#5988 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ima pravo? Je li on razumije princip lokalnih izbora?
Da pored SDA i opozicionog bloka od 3/4 partije on moze nesto izvuci? Nema teorije. On zeli da ne bira jos uvijek stranu, vec poslije izbora ode s onim ko vise ponudi. Zeli da bude nesto kao SBB, slaba stranka ali dovoljno jaka da odlucuje vlast.
Bas bih volio da ga u KS nakon izbora Dino i Pedja odyebu, ako nastavi ovako pametovat.
Da pored SDA i opozicionog bloka od 3/4 partije on moze nesto izvuci? Nema teorije. On zeli da ne bira jos uvijek stranu, vec poslije izbora ode s onim ko vise ponudi. Zeli da bude nesto kao SBB, slaba stranka ali dovoljno jaka da odlucuje vlast.
Bas bih volio da ga u KS nakon izbora Dino i Pedja odyebu, ako nastavi ovako pametovat.
- iPod
#5989 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ovo mu je totalni promašaj, stvarno je umislio da su preko noci on i PzP pobrali tolike simpatije, i da podrska opozicije nije uticala na konacan broj ucesnika u mirnoj setnji/protestu.
Mislim da je Banksy najbolje objasnila o kakvom projektu se ovdje radi.
Mislim da je Banksy najbolje objasnila o kakvom projektu se ovdje radi.
Last edited by iPod on 01/06/2020 20:57, edited 1 time in total.
-
jefff
#5990 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ni takva racunica u politici nije svetogrdje. Covjek jednostavno ima pravo, sa populistima se ne ide ni na svadbu.tvojkomsija wrote: ↑01/06/2020 20:13 Ima pravo? Je li on razumije princip lokalnih izbora?
- tvojkomsija
#5991 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Sve ja to razumijem, ali je on daleko precijenio podrsku ljudi za PZP. Na jesen ce se glasati za vijecnike i nacelnike, a ne za Mirsu, Dinu, Pedju i ostale ...
To mora da mu bude jasno.
To mora da mu bude jasno.
- MaksprotivMarksa
#5992 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ja trubim evo mjesecima o cemu se radi, Mirsad vam redovno skoro pa otvoreno stavlja do znanja o cemu se radi, a vi zelite cuti i zakljuciti nesto drugo i drugacije od istine.
Drago mi je da je Platforma u momentu kada je mogla postati treca najjaca stranka u eventualnoj petorci odabrala da nastavi sama svoj projekat, narcisoidno, kao i obicno, vjerujuci u snagu koju nema, od racunice o sigurnih 60k glasova su dosli do brojeva da je bilo 30k na protestima
i izmedju 100 i 150k glasova.
I na kraju, da je profa najbolji covjek u historiji ove planete, sta mislite sa kim ce SDA omladinci iz parlamenta, DF nastavnici, BPS lopine, ASDA lopine i drugi preletaci, u koaliciju nakon izbora kada su mnogi od njih to vec uradili ? Sa Dinom, sa Pedjom ?
Rasloga za brigu nema, novi Pleho (mozda 2) ce biti tu, ali ce trajati jedan ciklus, Iskre ce opravfati lokalce i govoriti da se nije moglo uticati, mnogi ce tek shvatiti sve o cemu se radi 2022. godine kada im Zeleni opet zavladaju, tada ce biti kasno.
Mirsad akp ovo cita, a znamo da cita, ako je dobronamjeran, onda treba da se otvori Cetvorci, a zauzvrat da bude zajednicki kandidat za Predsjednistvo, NiP nema kandidata, nema ga ni NS, SDP neka preskoci jedne izbore (da Hrvata) i to je to, sve drugo je baljezgarija i pravljenje idiota od naroda.
Drago mi je da je Platforma u momentu kada je mogla postati treca najjaca stranka u eventualnoj petorci odabrala da nastavi sama svoj projekat, narcisoidno, kao i obicno, vjerujuci u snagu koju nema, od racunice o sigurnih 60k glasova su dosli do brojeva da je bilo 30k na protestima
I na kraju, da je profa najbolji covjek u historiji ove planete, sta mislite sa kim ce SDA omladinci iz parlamenta, DF nastavnici, BPS lopine, ASDA lopine i drugi preletaci, u koaliciju nakon izbora kada su mnogi od njih to vec uradili ? Sa Dinom, sa Pedjom ?
Rasloga za brigu nema, novi Pleho (mozda 2) ce biti tu, ali ce trajati jedan ciklus, Iskre ce opravfati lokalce i govoriti da se nije moglo uticati, mnogi ce tek shvatiti sve o cemu se radi 2022. godine kada im Zeleni opet zavladaju, tada ce biti kasno.
Mirsad akp ovo cita, a znamo da cita, ako je dobronamjeran, onda treba da se otvori Cetvorci, a zauzvrat da bude zajednicki kandidat za Predsjednistvo, NiP nema kandidata, nema ga ni NS, SDP neka preskoci jedne izbore (da Hrvata) i to je to, sve drugo je baljezgarija i pravljenje idiota od naroda.
- RunnerX
#5993 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Odlično je da se ovo sad desilo, a ne 2022.
- Kikibombona
#5994 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jebes SDP jarane. Meni se prvom gade. Nikad za njih nisam glasao.
Ovdje je kljucno pitanje hoce li SDA nastaviti tridesetogodisnju vladavinu. Ako opozicija bude razjedinjena, sigurno hoce.
Ja ovu SDA gamad vise ne mogu podnijeti. Cijeli zivot provedoh pod njihovom vlascu. Ako opet pobijede jedina opcija za mene je odlazak iz drzave.
- Kikibombona
#5995 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Svaka cast Mirsadu na postenju. Lijepo je rekao kakve ima planove... a ne kao lazov i gnjida Zeljko Komsic.
...
Vise me Platforma ne zanima. Kraj price.
...
Zanima me kada ce oppzicija dici guzove i poceti raditi na terenu. Trebali su poceti juce. Nije dovoljan pokoji miting u predizbornoj i poneko otvoreno pismo.
- madner
#5996 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Sad pzp protesti a juce bili protesti gradjana.
Ljepo od covjeka da je rekao sta je i sta planira, ko se upeca sam je kriv.
Ljepo od covjeka da je rekao sta je i sta planira, ko se upeca sam je kriv.
- tvojkomsija
#5997 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Pogledaj i komentare na Facebooku, negovih pristalica, i sve ce ti se reci, otkud mu taj stav.
"Niposto u koaliciju s Konakovicem, niposto sa NS", "Nemoj sa SDP oni su mafija", "Ne vjeruj nikome"
Daleko ce dogurati, nema sta
"Niposto u koaliciju s Konakovicem, niposto sa NS", "Nemoj sa SDP oni su mafija", "Ne vjeruj nikome"
Daleko ce dogurati, nema sta
- MaksprotivMarksa
#5998 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Nemoj pasti na fol kada u 90 posto opstina ne bude imao kandidata za nacelnika jer je to isto dio plana, ne moras mi se izvinjavati, ali samo nemoj baciti glas, a spin ce da bude da nece nikoga da podrze, negdje opoziciju proklamativno, a u nekim opstinama ove iz vladajuce strukture (obrati pozornost na TK).Kikibombona wrote: ↑01/06/2020 20:44Svaka cast Mirsadu na postenju. Lijepo je rekao kakve ima planove... a ne kao lazov i gnjida Zeljko Komsic.
...
Vise me Platforma ne zanima. Kraj price.
...
Zanima me kada ce oppzicija dici guzove i poceti raditi na terenu. Trebali su poceti juce. Nije dovoljan pokoji miting u predizbornoj i poneko otvoreno pismo.
- Kamper
#5999 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Koliko ova recenica smrdi na vec planiran i pripremljen alibi.
Jedinstvenu sansu, da ne kazem istorijsku, ce nam sjebati sujetni Amerikanac.
Od te recenica ne treba veci dokaz da je profa svjestan sta radi.Ubuduće, nikada i niko neće imati pravo da kaže PZP-u da dijele probosansku, građansku ili bošnjačku politiku.
Jedinstvenu sansu, da ne kazem istorijsku, ce nam sjebati sujetni Amerikanac.
- MaksprotivMarksa
#6000 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Konakovica u Platformi mrze vise od SDA, a clanstvo je uglavnom konzervativno i prezire NS po svakom osnovu, sigurno je 40 posto clanstva ovog raspolozenja.tvojkomsija wrote: ↑01/06/2020 20:48 Pogledaj i komentare na Facebooku, negovih pristalica, i sve ce ti se reci, otkud mu taj stav.
Daleko ce dogurati, nema sta![]()
Platformu samo treba pustiti da bide najpametnija, par vijecnika ima i stranka penzionera, a sa vrtoglavih 6 posto ce ovakvom pricom brzo da padnu na nivo ono sto jesu, samo jos jedan BOSS, prezalosno za covjeka renomea profesora, ali tako je kako je.