Hoćeš li ga ti našamarati?Mladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 16:29Joj tog lika treba našamarati isto kao i onog papka predsjednika spusa iz kaknjaTrafalgar Law wrote: ↑30/05/2020 16:24 Teleća glava u službi raširenog lanca SDA propagande.
https://www.facebook.com/TEUFIK
Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
-
aldinjo
#451 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
- Mladi Vezir
#452 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
pljujem ja sve hahhaTempo wrote: ↑30/05/2020 17:24Mladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 17:19Mi si nešto pljujemo na desnicu kako su zatucani a 10x ljevica tradicionalnija i to u cijeloj Europi ahahha
ti si pljunes desnicu pa ga lagano...
-
deny_s
#453 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Mladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 17:19 Mi si nešto pljujemo na desnicu kako su zatucani a 10x ljevica tradicionalnija i to u cijeloj Europi ahahha
A da malo zaboravimo na desnicu i ljevicu..ljudi su željni normalnog života ili kako jedan forumaš reče gladni pristojnosti,ljubaznosti
- Mladi Vezir
#454 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Narod je glup,a kakav narod takva i vlast jarane.Ne mogu intelektualci biti na čelu nepismene nacijedeny_s wrote: ↑30/05/2020 17:33Mladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 17:19 Mi si nešto pljujemo na desnicu kako su zatucani a 10x ljevica tradicionalnija i to u cijeloj Europi ahahha
A da malo zaboravimo na desnicu i ljevicu..ljudi su željni normalnog života ili kako jedan forumaš reče gladni pristojnosti,ljubaznosti
-
laik1981
#455 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Svi su manje zlo od SDA.. Ne gotivim ni ja SDP, a NiP jos manje, ali imaju svi moju punu podrsku u svrgavanju SDA.. Ja bih najsretniji bio da NS i ovaj Hadzikadic mogu uzeti dovoljno glasova da formiraju vlast na svim nivoima, ali na zalost to je, sad za sad, sf..
- Mladi Vezir
#456 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
NS? Komunjarski odpadci SDP-a Dino Mustafić režiser komentariše politiku sve može u ovoj državi.za 10 godina ništa postigli nisu par mandata i to je to
-
laik1981
#457 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Haj se malo opismeni pa dodji da diskutujemo..
-
deny_s
#458 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Nije ovdje narod glup nego sebičan,bezobrazan,bahat,nepristojan,neljubazan,nekulturan,itd itdMladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 17:35Narod je glup,a kakav narod takva i vlast jarane.Ne mogu intelektualci biti na čelu nepismene nacijedeny_s wrote: ↑30/05/2020 17:33Mladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 17:19 Mi si nešto pljujemo na desnicu kako su zatucani a 10x ljevica tradicionalnija i to u cijeloj Europi ahahha
hajde probaj prevariti bilo koga iz tog glupog naroda pa ćeš vidjeti kako ćeš proći..
- dumpa
-
deny_s
-
black64
#461 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Za koga da glasamo reci nam molim teMladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 17:43NS? Komunjarski odpadci SDP-a Dino Mustafić režiser komentariše politiku sve može u ovoj državi.za 10 godina ništa postigli nisu par mandata i to je to
- Kikibombona
#462 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
black64 wrote: ↑30/05/2020 18:14Za koga da glasamo reci nam molim teMladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 17:43NS? Komunjarski odpadci SDP-a Dino Mustafić režiser komentariše politiku sve može u ovoj državi.za 10 godina ništa postigli nisu par mandata i to je to

- Banksy
#463 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Prije ovog nije imao dva procenta, ne znam ima li i ured u Bosni,
A onda mu opozicija, ničim izazvana, zapravo izazvana sopstvenom ljenošću i neinventivnošću, namakne bar pet procenata, nako
Umjesto da grade svoj priču, jaku i sad već stabilnu, da povedu proteste, oni grade SDA pajaca, postavljajući ga na čelo kolone, a da metka nije ispalio dvije godine
SDA koja ima ovakvu opoziciju, ne treba da brine za svoju budućnost
-
Tromblon
#464 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Svaka čast na prvom koraku. Očekujem da će biti sve masovnije i masovnije. Profesor ima podršku za sada.
Al, kad pročitah SBB nacionalna stranka
još suze brišem od smjeha. Frajer opterećen porivom da ima pare, vlast i moć. Egocentrik jednom rječi. Cibra potrčko i poltron izbačen iz tala i počeo knjige da piše
. Smjehotresna olimpijada majke mi.
Al, kad pročitah SBB nacionalna stranka
- Kikibombona
#465 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Na nasu veliku zalost, vec 30 godina opozicija je SDP. Ako se budemo na njih oslanjali, SDA ce vladati vise nego Rimsko carstvo. Skup jebenih ljigavaca i poltrona na celu sa Becirovicem (suti kao qurva na SDA kriminal) i Damirom Masicem. Njima je bitno da se natovare na budzet... i nista vise.Banksy wrote: ↑30/05/2020 18:33![]()
![]()
Prije ovog nije imao dva procenta, ne znam ima li i ured u Bosni,
A onda mu opozicija, ničim izazvana, zapravo izazvana sopstvenom ljenošću i neinventivnošću, namakne bar pet procenata, nako![]()
Umjesto da grade svoj priču, jaku i sad već stabilnu, da povedu proteste, oni grade SDA pajaca, postavljajući ga na čelo kolone, a da metka nije ispalio dvije godine
SDA koja ima ovakvu opoziciju, ne treba da brine za svoju budućnost![]()
...
SDP je teg oko vrata opoziciji koju vode NS i NiP.
- MarlboroGold
#466 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Opozicija je generalno teški krš... nije isključivo kriv SDP, ali jeste najviše.
- SmokingMan
#467 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Često viđam Lagumdžiju u zadnje vrijeme, zamilšljenog. 
- MarlboroGold
#468 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Volio bih da se Zlatko nekako opet vrati u SDP i da tu stranku i konačno sahrani. Nikšiću to ne ide od ruke baš toliko 
- piupiu
#469 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
kamberovica polje wrote: ↑30/05/2020 17:08Mladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 16:35 Boli me ba kurac šta ti misliš,ja te stranke više ne podržavam kao ni jugo-balijski SDP i NS.Sve ista govna,zapamti vrana vrani oči ne vadi.Meni su bolesnije ove komunjare što misle da će tito vaskrsnuti a juga čitaj srboslavija se ponovo vratiti.A jeli zanemaruješ što je lopov i diler jer je "političarčina".Ne kažem poštujem Mila ima muda.I kada se tek pojavio Fahro na sceni bio je roDŽenim Sarajlijaama problem što je sandžaklija.Ne branim ja njega ali ti iznosim činjenice![]()
Mlad vezire je mladunče, al' izgleda vrlo upućen u politiku, u Fahra, u jugo-komunjare, srboslaviju, u roDŽene Sarajlije i u feminizam
Sve mi to malo liči na Priče iz šišahane.
- Mladi Vezir
#470 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Nije ovo politička platforma nego mjesto za zajebanciju neću ovdje kulturno i formalno pričati hahapiupiu wrote: ↑30/05/2020 19:01
kamberovica polje wrote: ↑30/05/2020 17:08Mladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 16:35 Boli me ba kurac šta ti misliš,ja te stranke više ne podržavam kao ni jugo-balijski SDP i NS.Sve ista govna,zapamti vrana vrani oči ne vadi.Meni su bolesnije ove komunjare što misle da će tito vaskrsnuti a juga čitaj srboslavija se ponovo vratiti.A jeli zanemaruješ što je lopov i diler jer je "političarčina".Ne kažem poštujem Mila ima muda.I kada se tek pojavio Fahro na sceni bio je roDŽenim Sarajlijaama problem što je sandžaklija.Ne branim ja njega ali ti iznosim činjenice![]()
![]()
![]()
![]()
Mlad vezire je mladunče, al' izgleda vrlo upućen u politiku, u Fahra, u jugo-komunjare, srboslaviju, u roDŽene Sarajlije i u feminizam. Vidiš ti kako on to autoritativno priča o Fahrinom dolasku u Sarajevo, a nije bio ni u planu kad se Fahro pojavio na sceni.
![]()
![]()
Sve mi to malo liči na Priče iz šišahane.![]()
-
zippoo87
#471 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
nije da neces,nego ne znas
inace ne bi bio bot koji kopira poruke po online portalima
inace ne bi bio bot koji kopira poruke po online portalima
- Mladi Vezir
#472 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Meni ste vi svi na forumu debili iskreno,svađate se sa ljudima sa kojima se nikada u životu niste vidjeli,ti nemaš pojma niti ko sam ja niti da li sam iz Sarajeva ili Bosne.Ali džaba lezilebovići nemaju druga posla.Ja svakako ubijam vrijeme do ponedeljka-Internet mudonje i ratnici a u stvarnosti karne haha
- salik79
#473 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Pa, ti si se svakako prije dva dana registrovao na forumuMladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 19:28Meni ste vi svi na forumu debili iskreno,svađate se sa ljudima sa kojima se nikada u životu niste vidjeli,ti nemaš pojma niti ko sam ja niti da li sam iz Sarajeva ili Bosne.Ali džaba lezilebovići nemaju druga posla.Ja svakako ubijam vrijeme do ponedeljka
- zforumas
#474 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
Buraz, ne treba nam nista vise od ovoga tvoga "haha" na kraju svakog upisa.
Jos si ti pupoljak...
Jos si ti pupoljak...
- freelancerusk
#475 Re: Prof. Hadzikadic - Poziv na masovne proteste 30.05.!
To ona priča, ako nisi SDA glasač, odmah si; crveni kmer, četnik, ustaša, rušitelj Bosne i Hercegovine, peder, alkoholičar, pionir, jugonostalgičar, komunista, Titoista...
SDA sendvičari ne mogu razmišljati van partijskih okvira, ako nisi za njihovu partiju, onda si za neku drugu, koja isto ima samo jedan cilj, da se obogati kroz politiku i uvali svoje papke u sve pore društva. To po onoj staroj, "lopov misli da su svi lopovi", tako i SDA članovi misle da su i članovi drugih stranaka ili njihovi simpatizeri isti kao oni, da samo gledaju svoj vlastiti interes, po paroli "stranka ispred naroda". Tako isto zamišljaju sve nas, koji pišemo po forumu loše o SDA a dobro/bolje o drugim strankama, da smo neka verzija "SDA Jugend" u toj drugoj stranci, da isto čekamo sendvič za danas i da se nadamo nekom zaposljenju ili pripravničkom, da nas stranka negdje uvali, ako budemo dovoljno dobri poslušni poltroni. Od njih su samo još gori oni, koji nemaju ama baš nikakvu korist od SDA, ali glasaju za SDA, jer misle, da kada neki liberali budu pozicija, da će četnici odmah sići u Sarajevo i osvojiti Bosnu, da čekaju već u rovovima i nategnutim puškama, samo još SDA mora izgubiti vlast, i eto Velike Srbije.
Produkti takve SDA i jeste kompleksaš Fikret, "trudite se, radite se", koji se kiti ljiljanima, voza se po Podrinju u Jaguaru, a uz pomoć stranke rastura budžete... ili onaj Haris Zahiragić, gdje je svaka riječ i misao suvišna...

Bosna i Bošnjaci će tek prodisati, kada zbace sa vlast SDA i kada se svi papci te kriminalne hobotnice osuše i prerežu u svim porama i sferama društva. Jer ista ta SDA dovodi Bošnjake preko ruba propasti, raseljava po čitavom svijetu, dovodi državu Bosnu u Hercegovinu da ne bude ništa više nego neki feudalni posjed, nad kojim će vedriti i oblačiti par porodica i njihovih poltrona, doslovno nas vraćaju u period kada je Bosna bila neki zaboravljeni dio Osmanskog carstva.
SDA sendvičari ne mogu razmišljati van partijskih okvira, ako nisi za njihovu partiju, onda si za neku drugu, koja isto ima samo jedan cilj, da se obogati kroz politiku i uvali svoje papke u sve pore društva. To po onoj staroj, "lopov misli da su svi lopovi", tako i SDA članovi misle da su i članovi drugih stranaka ili njihovi simpatizeri isti kao oni, da samo gledaju svoj vlastiti interes, po paroli "stranka ispred naroda". Tako isto zamišljaju sve nas, koji pišemo po forumu loše o SDA a dobro/bolje o drugim strankama, da smo neka verzija "SDA Jugend" u toj drugoj stranci, da isto čekamo sendvič za danas i da se nadamo nekom zaposljenju ili pripravničkom, da nas stranka negdje uvali, ako budemo dovoljno dobri poslušni poltroni. Od njih su samo još gori oni, koji nemaju ama baš nikakvu korist od SDA, ali glasaju za SDA, jer misle, da kada neki liberali budu pozicija, da će četnici odmah sići u Sarajevo i osvojiti Bosnu, da čekaju već u rovovima i nategnutim puškama, samo još SDA mora izgubiti vlast, i eto Velike Srbije.
Produkti takve SDA i jeste kompleksaš Fikret, "trudite se, radite se", koji se kiti ljiljanima, voza se po Podrinju u Jaguaru, a uz pomoć stranke rastura budžete... ili onaj Haris Zahiragić, gdje je svaka riječ i misao suvišna...

Bosna i Bošnjaci će tek prodisati, kada zbace sa vlast SDA i kada se svi papci te kriminalne hobotnice osuše i prerežu u svim porama i sferama društva. Jer ista ta SDA dovodi Bošnjake preko ruba propasti, raseljava po čitavom svijetu, dovodi državu Bosnu u Hercegovinu da ne bude ništa više nego neki feudalni posjed, nad kojim će vedriti i oblačiti par porodica i njihovih poltrona, doslovno nas vraćaju u period kada je Bosna bila neki zaboravljeni dio Osmanskog carstva.