Moderator: Benq
Pa da koštaju tri miliona, šta će mi kad mi ne može u ekipu upasti. Svi su za SBC. Eventualno će mi Insigne biti supersub jer mi je drag. Ko će u maju igrati s Albertom pored toliko veznih igrača. Daj ovo je cirkus, Elite pack otišao za 330k. Znači otkako su počeli TOTS-i dobio sam De Jonga od milion i četiri puta najlošije moguće Elite packove. I od igrača Manea koji može upasti u ekipu. Engleze koji su vrijedili milijarde, ja sam dobio golmana, Kovačića i Soyuncua, 200k zaradioPlavo-bijeli wrote: ↑28/05/2020 12:10 Insigne 400k, alberto 350k... teško je moglo gore ...![]()
SVake sedmice plače , DE jong milion uzasno..sto nije messi...
Meni opet mogao odgovarati i Alberto taj napr i Insigne i Martinez i Promes...
Dobijem karinu u obliku ilicica i Smallinga...
Ali hajde navikao sam.
Suarezu opala cijena 300k i to me fino potrefilo...kad me ebes onda me bas ono ...
Izgubio motiv i za sklapanjem i za igrom. SVe cu kartice gurati na francuze i nadat se onom sto se nadam od pocetka igre.

Ma nemaš nikog od ikona do 93 Eusebija. Skupi za TOTS Mbappea, probaj možda Richarlisona, Promesa.Plavo-bijeli wrote: ↑30/05/2020 22:24 Prodao Prime Moments Dalglisha. Dobar jeste, ali da li je 2.5x bolji od baby Dalglisha.. jok.. malkice bolji.
Nekim čudom iako sam ga platio 2.61 prodam za 2.75 i ne zavrsim u minusu...
Imam 2.9 miliona i jebote ja ne znam koga dovesti u napad...![]()
![]()
Neki prijedlog?
shapeshifter richarlison mi nije odg tako da ne vjerujem ni da ce tots...MensurM wrote: ↑30/05/2020 22:37Ma nemaš nikog od ikona do 93 Eusebija. Skupi za TOTS Mbappea, probaj možda Richarlisona, Promesa.Plavo-bijeli wrote: ↑30/05/2020 22:24 Prodao Prime Moments Dalglisha. Dobar jeste, ali da li je 2.5x bolji od baby Dalglisha.. jok.. malkice bolji.
Nekim čudom iako sam ga platio 2.61 prodam za 2.75 i ne zavrsim u minusu...
Imam 2.9 miliona i jebote ja ne znam koga dovesti u napad...![]()
![]()
Neki prijedlog?