MUNAFIK wrote: ↑29/05/2020 02:06
Dok Mile javno prijeti i tvrdi da presluskuje opoziciju i hvale se kako kupuju PAPKEA, SIPA ko fol hapsi Fadila... I to sve u borbi protiv korupcije i to sve sa HDZ tuzilastvom...
E moj Bake na sta si spao...
Za chetalje i ustashe me zaboli hašim.. sa njima sam raskrstio. Sutra što se mene tiče neka se odcijepe i idu pm.
Meni su gori ovi "moji", sve him ebem prokleto. Samo kradu, uzimaju, klepaju, zavrću, tenderi, računi, kurave, selame se, ljigavci ljigavi. Šta me bolan briga za Dodika i Čovića. Mi možemo ovdje biti ko Kuvajt, al smo Etiopija zbog Fadila, Solaka, fikreta, Radeljaša, Budnja, Imamovića.............
Ovo goFno od Fadila je inače sa TK a neki dan na Kapiji, na komemoraciji veli da je primio udruženje žrtava 25.maj iz Tuzle koji su mu iznijeli svoje probleme a moš mislit on nije znao ko da je eto on iz Šangaja.
Ebo ti sve svo'e. Hajd što ne zna onaj iz Sa ili iz Bihaća ali smrad iz Gradačca, u Sarajevu prima delegaciju iz Tuzle i 25 godina poslije masakra on njih u kancelariji u Sa da ih sasluša?!
I nije samo Fadil sa TK, masa ih je koji preko Karaule pređu i zaborave za TK.
Znam ja da od ove sapunice nema ništa ali biće, mora ba jednom doći kraj svemu pa i ovom ološu.