Laksa turbina kod brata narkosa za odrzavat nego francuz?radostan dan wrote: ↑19/05/2020 00:24jeftinije ti je brata narkomana u kući da imaš nego francuza...

Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Laksa turbina kod brata narkosa za odrzavat nego francuz?radostan dan wrote: ↑19/05/2020 00:24jeftinije ti je brata narkomana u kući da imaš nego francuza...
svi relevantni tako kažu....vjeshalica wrote: ↑19/05/2020 17:25Laksa turbina kod brata narkosa za odrzavat nego francuz?radostan dan wrote: ↑19/05/2020 00:24jeftinije ti je brata narkomana u kući da imaš nego francuza...![]()
ali mora tako biti...jer vlasnik fau vea vozilo tretira ko bernandinca...i onda svako malo, često i bez potrebe zovne veterinara, da se konsultuje.
Znaci dva komada..
Ja nisam neki fan određene marke vozila. Imao sam i Ford mondeo. Kod njega je bio problem limarija i lijenost, odnosno bio 66 kw. Moraš isključiti klimu kada hoćeš preticati.Industrialyzer wrote: ↑19/05/2020 10:11Forda mozes naci najmladjeg ako su ovo generacije koje gledas.
I ja poznajem par vlasnika ovakve B klase i ne zale se. Ja sam jednu vozio oko 1000km, automatik i fino je isla.
I ja imam ovakvu B klasu benzinku I zadovoljan sam.
Sta ces misliti osim da kurac trosi 5l kombinovaneanimals wrote: ↑19/05/2020 20:23https://www.gebrauchtwagen.at/fahrzeuge ... a4-allroad
Sta mislite o ovom autu..
Sigurno ti je zena ili punica birala autoNaslovnica wrote: ↑19/05/2020 22:21Ima li iko da je nezadovoljan svojim autom (kao ja), ili ste svi zadovoljni?!
![]()
![]()
![]()
Jok bogami, novcanik mi je birao.lavic wrote: ↑19/05/2020 22:24Sigurno ti je zena ili punica birala autoNaslovnica wrote: ↑19/05/2020 22:21Ima li iko da je nezadovoljan svojim autom (kao ja), ili ste svi zadovoljni?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo sjedi i provozaj kakvo gore...Naslovnica wrote: ↑19/05/2020 22:21Ima li iko da je nezadovoljan svojim autom (kao ja), ili ste svi zadovoljni?!
![]()
![]()
![]()
Nisi sam brateNaslovnica wrote: ↑19/05/2020 22:21Ima li iko da je nezadovoljan svojim autom (kao ja), ili ste svi zadovoljni?!
![]()
![]()
![]()
Ja imam Focusa tdci 80kw vec godinu i dana i nikakvih problema. Mislim da su ti najvece sanse sa C max da nadjes ocuvan primjerak, unutrasnjost izgleda najmodernije. B klase vecinom ljudi ne odrzavaju po propisu jer je skupo pa onda belaj nastane. Ne pratim trziste ovih dana pa ne znam cijene, ali za slicne pare mozes dobiti mnogo mladjeg C max u odnosu na B klasu.allem_77 wrote: ↑19/05/2020 21:15Ja nisam neki fan određene marke vozila. Imao sam i Ford mondeo. Kod njega je bio problem limarija i lijenost, odnosno bio 66 kw. Moraš isključiti klimu kada hoćeš preticati.Industrialyzer wrote: ↑19/05/2020 10:11Forda mozes naci najmladjeg ako su ovo generacije koje gledas.
I ja poznajem par vlasnika ovakve B klase i ne zale se. Ja sam jednu vozio oko 1000km, automatik i fino je isla.
Golf plus vozim skoro 4 godine. Većina ulaganja oko trapa. Kočiona kliješta - nazad zamijenio na oba točka. Ležajevi ( prsten na ležaju korozira i upali se ABS, ESP) zamijenio na oba zadnja točka.
Danas mi blokirao na prednjem točku.Ostavio kod majstora auto i reče mi da će pokušati reparirati, ja mu rekao repariraj i drugi koji se nije grijao.
Prešao 80000 km sa njim.
A prije toga vozio golf 4 i nisam ni znao šta su kočiona kliješta. Mislim da sam sa četvorkom prešao preko 120000 kilometara, i za to vremena nisam nikada mijenjao diskove i disk pločice. Samo neka minimalna ulaganja. Redovan servis...
Da li je neko ima iskustva sa Ford C max?
ne lagim, mame mi...baš se nikad nisam ložio na audi. možda ima do priča kojih sam se naslusao da je previse skup za održavanje, da nije za nasih uslova...a ima sigurno i toga da sam se nagledao svakakvih likova koji su ga vozili, kao i onih kojima je bio nedosanjani san - mafija, ovo ono, bruda, tebra, ćelavi i ošišani na keca, itd, itd....sve je to stvorilo odbojnost prema navedenoj firmi. ne kažem da sam u pravu, u pitanju je čist subjektivni doživljaj.