Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne mogu, a da ne dodam. Dok drže na snazi nezakonitu i protivustavnu i diskriminitarsku mjeru zabrane izlaska starijim od 65 godina četiri dana u sedmici, istovremeno koriste sedam dana u sedmici da kradu i pljačkaju milione maraka. Tako djubrad lopovska sebi stvaraju uslove da nikad ne budu zatvoreni izmedju četiri zida u dvosobnom ili jednosobnom stanu jer na svojim imanjima i vilama sa betonskim zidivima okolo, nikad neće osjetiti eventualne zabrane kretanja kada ostare. Imaće dovoljno prostora i dovoljno kvadrata da mirno i bez skrleta provedu mjesecima zatvoreni ako ustreba!
Ja se i dalje držim to da idem pjehe na posao i vraćam se. Ne ušao još u tramvaj. Prvo da ispitam situaciju i ponašanje ljudi, ionako ih se dobar dio ne pridžrava socijalnog distanciranja, nečeg osnovnog u ovom vremenu. Znam kako se "krdo" ponaša u javnom prevozu, bit će negodovanja.
Hmmm. Večeras sve načičkano već, raja u Sime Milutinovića jedno na drugome, maskice slabo, mladjarija se u grozdovima kreće i slika... biće opet Wuuuu-haaaaan.
Wuhan plans to conduct coronavirus tests on the Chinese city's entire population after new cases emerged for the first time in weeks in the cradle of the global pandemic, state media reported Tuesday.
The plan comes after Wuhan reported the first cluster of new COVID-19 infections since the city re-opened after a 76-day lockdown on 8 April.
Trafalgar Law wrote: ↑12/05/2020 23:07Ja se i dalje držim to da idem pjehe na posao i vraćam se. Ne ušao još u tramvaj. Prvo da ispitam situaciju i ponašanje ljudi, ionako ih se dobar dio ne pridžrava socijalnog distanciranja, nečeg osnovnog u ovom vremenu. Znam kako se "krdo" ponaša u javnom prevozu, bit će negodovanja.
Isti sam. Bježat ću od tramvaja.
Preporučeno je i da se ne dozvoli pušenje cigareta na terasama i u baštama, jer se na taj način dodiruju lice i usta, a ostavljeni opušci mogu biti kontaminirani koronavirusom, što može predstavljati opasnost za zaposlene.
Ocekuje se 67 val korone iz Wuhana, cuvajte se i ostanite kući....jer ako se ne budete pazili, doci ce 68 val, koji ce biti jos opasniji...
Ovako pojedini forumasi zive i hrane se vijestima od pocetka..
Trafalgar Law wrote: ↑12/05/2020 23:07Ja se i dalje držim to da idem pjehe na posao i vraćam se. Ne ušao još u tramvaj. Prvo da ispitam situaciju i ponašanje ljudi, ionako ih se dobar dio ne pridžrava socijalnog distanciranja, nečeg osnovnog u ovom vremenu. Znam kako se "krdo" ponaša u javnom prevozu, bit će negodovanja.
Preporučeno je i da se ne dozvoli pušenje cigareta na terasama i u baštama, jer se na taj način dodiruju lice i usta, a ostavljeni opušci mogu biti kontaminirani koronavirusom, što može predstavljati opasnost za zaposlene.
Šta je reći pušači?
A kasika , soljica , slamka , omoti od secera , cackalice , maramice i sta vec ne ne moze biti kontaminirano i predstavljati opasnost za zaposlene. Struka struka
Šta je reći pušači?
Neka koriste rukavice i pincetu, dezinficiraju pepeljaru kada zavre sa ritualom.
Javi prevoz je sam po sebi još jedan od velikih potencijalnih izvora zaraze. Treba se nekako ograničiti broj prisutnih u prevozu, ali kako protiv mentaliteta sredine, za to jednostavno ne postoji niti ijedna poznata vakcina.
MorningStar wrote: ↑12/05/2020 23:23
A kasika , soljica , slamka , omoti od secera , cackalice , maramice i sta vec ne ne moze biti kontaminirano i predstavljati opasnost za zaposlene. Struka struka
Donesi svoju kašiku, šoljicu, slamku i ostalo i riješen problem. Kažeš imam ja sve, sve je dezinfikovano, samo naspi.
Last edited by Logovan on 12/05/2020 23:31, edited 1 time in total.
Donesi svoju kašiku, šoljicu, slamku i ostalo i riješen problem. Kažeš imam ja sve, samo naspi.
Trafalgar Law wrote: ↑12/05/2020 23:07
Ja se i dalje držim to da idem pjehe na posao i vraćam se. Ne ušao još u tramvaj. Prvo da ispitam situaciju i ponašanje ljudi, ionako ih se dobar dio ne pridžrava socijalnog distanciranja, nečeg osnovnog u ovom vremenu. Znam kako se "krdo" ponaša u javnom prevozu, bit će negodovanja.
I ja isto. Sada zamisli ideš kupiti mjesečnu na GRAS-ovom šalteru jer je to jedini način. U međugradskom prevozu je drugačije jer postoji ograničen broj sjedišta. Čini mi se da ću morati rezervisati i to sjedište.
Last edited by neko_sa_strane on 12/05/2020 23:37, edited 1 time in total.
konektovan wrote: ↑12/05/2020 23:21
Ocekuje se 67 val korone iz Wuhana, cuvajte se i ostanite kući....jer ako se ne budete pazili, doci ce 68 val, koji ce biti jos opasniji...
Očekuje se drugi, iz sopstvenih redova.
Ocekivala si ti k'o i još neki ovdje, padanje po ulici, pa nita od toga nije bilo....
I cekajte, samo nas ne zatvarajte vise plizzzzz..
Očekuje se drugi, iz sopstvenih redova.
Ocekivala si ti k'o i još neki ovdje, padanje po ulici, pa nita od toga nije bilo....
I cekajte, samo nas ne zatvarajte vise plizzzzz..
Je l'? Baš padanje po ulici? Šta sam još očekivala? Znaš li i koja sam krvna grupa?
Donesi svoju kašiku, šoljicu, slamku i ostalo i riješen problem. Kažeš imam ja sve, sve je dezinfikovano, samo naspi.