Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
typeOnegative wrote: ↑10/05/2020 19:15
Evo ima za nekih 6 7 maraka 1mj trial ( ali radi samo na ms accountima na kojim nikad nije aktiviran jer može samo jednom, ili pravit drugi account )
Ja se evo razmišljam da uzmem 6mjeseci pretplatu za 30e jer je 3mj neisplativo totalno sad, samo da mi je kupit komponente i sklopit pc napokon
Ako misliš na onu brazilsku verziju ako probaš javi kako si prošao. Ja jučer htio kupiti ali neki kažu da su uspjeli a neki da nisu uspjeli pa sam kupio oni standardnu od tri mjeseca za 40 KM.
Djaba im Xbox Game Pass za 1$ kad im je politika ista kao i kod Sony-a tj. nema podrske za Balkan
Preciznije rečeno, bih nije podržana, npr hr ima ps store.
A što se xb pass-a tiče uzimao sam regularno preko bratove hr bankovne kartice bez problema, iako hr nije oficijelno podržana.
A sa bh karticama se ne može platit, sve sam probao.
Djaba im Xbox Game Pass za 1$ kad im je politika ista kao i kod Sony-a tj. nema podrske za Balkan
Preciznije rečeno, bih nije podržana, npr hr ima ps store.
A što se xb pass-a tiče uzimao sam regularno preko bratove hr bankovne kartice bez problema, iako hr nije oficijelno podržana.
A sa bh karticama se ne može platit, sve sam probao.
Imaju gift card.... isto kao za us ps4 acc.
Znam da imaju ali je puno skuplje.
@neću više
Nije brazilska verzija, worldwide je i regularno aktivacija ide. Uzimao sam dva tri puta dok je bilo 12e 3 mjeseca, ali je poskupilo pa se 3mj po meni ne isplati.
Nemojte se samo zajebat kao ja i kupiti 3 mjeseca regularnog game passa misleci da se moze aktivirati i na PC-u. Nije moglo i morao sam ga refundirati. Samo rade oni trial 1 mjesec ili ovaj ultimate sto je kolega postavio.
REDDEVILS wrote: ↑10/05/2020 19:02
Sve ovo sto si nabrojao se može aktivirati kod nas ali xbox Game pass ne može u BiH za 1$
Mislim na Origin i Uplay da nebude zabune
Kako ne može a ja aktivirao?
Ne prolaze naše kartice, a ni Paypal sa BiH adresom.
Gift kartice mogu jer sam imao priliku da isprobam dva mjeseca Xbox Game Pass
Ja regularno platio 1$ karticom unicredit banke da mi 3 mjeseca običnog prebaci u Ultimate, i plus dobio mjesec dodatni džaba jer sam stavio ono recurring payments.
@neću više
Nije brazilska verzija, worldwide je i regularno aktivacija ide. Uzimao sam dva tri puta dok je bilo 12e 3 mjeseca, ali je poskupilo pa se 3mj po meni ne isplati.
A imaš i ultimate verziju game pass a za 23e 3mjeseca na istom mjestu
Nismo se mi skontali prvi put. Ja sam mislio da ti govoriš o 6 mjeseci. Jučer sam ja kupio na cdkeys 3 mjeseca ultimate 17 funti, tj 20,82 eura tako nešto. Skinulo mi 40 KM i kusur feninga.
što se RDR2 tiče, ja sam rješio da istu kupim...uz igru mislim mnogo vremena provesti te ne želim da budem ograničen vremenski. Igra je umjetničko djelo i vrijedna je da je zadržim za sva vremena. Sad se može naći za 30 eura što je prihvatljiva cijena za mene.
Zar se ne može koristiti VPN za kupovinu xbox game pass-a?
Koliko znam, Microsoft je koristio rijec "possibly" za 4k 60fps. Ne sumnjam da ce postojati first party igre koje ce to dostici (nesto tipa Falconeer), ali Ubisoftove igre to nikad nece moci. Poznati su po losoj optimizaciji. Pa cak se i gtx1080 pati sa Odyssey. Valhalla ce biti jos veca.
A budimo realni, znali smo svi kako ce ova prica s konzolama proci. Velika obecanja, da bi se na kraju sve svelo na ono sto se od konzola i moze ocekivati. Nadam se da nisam u pravu, ali sve mi se cini da jesam. Ono sto me zanima i sto cekam je da vidim kako ce konzole utjecati na next gen PC igre. Citam po netu kako ce baseline biti procesori sa 8 jezgara/16threadova za gladak gameplay. Znaci vrijeme je za upgrade
Tabakmalac wrote: ↑12/05/2020 00:20
Ne kontam zašto onda izbacuju novu generaciju Xboxa i toliko jak hardver da će opet ići na 30fps.
Bez obzira kakav hardver ubace u konzole opet ovisi o developerima kako ce svoje igre uraditi. Uvijek ce ih biti mnogo koji ce gledati da svu tu snagu iskoriste u graficke i druge svrhe a igru zakljucati na 30fps. Ipak je bolje da malo smanje na detaljima a rade u 60fps i nadam se da ce biti dovoljno developera koji ce to tako gledati. Bar za sad ima potvrdjeno vec mnogo naslova da ce biti 4K 60fps, a vidjet cemo za sta ce se ostali odluciti vremenom.
Ako nista nek nam daju mogucnost odabira u opcijama, slicno kao sada sto dosta igara ima performance ili graphics mode.
e ovako sam i ja slicno popusio bananu, znaci samo sto sam skinuo neki vinyl ili kupio neka kola koja jos nisu bila dostupna na AH, ne znam na kraju ni sta je od tog 2 bilo nije mi se ni dalo raspravljati sa support
Ko bude htio igrati GTA Online, mogu vam samo reći da vas čekaju sati i sati grindanja da bi imali "za hljeba" u igri jer je Rockstar napravio da su mnoge stvari sada abnormalno skupe.