Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Guadalajara

#676 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Guadalajara »

Ko se to jos zeni/udaje iz ljubavi ?

Kuca/Stan, auto, poso, fax...ostalo sve satrologija.... :-)
moonca

#677 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by moonca »

Guadalajara wrote: 08/05/2020 20:26 Ko se to jos zeni/udaje iz ljubavi ?

..............u dvadesetim... i ti si tu.. :oops: :-D
Guadalajara

#678 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Guadalajara »

moonca wrote: 08/05/2020 20:29
Guadalajara wrote: 08/05/2020 20:26 Ko se to jos zeni/udaje iz ljubavi ?

..............u dvadesetim... i ti si tu.. :oops: :-D
Proci CE uskoro i dvadesete... ;-)
moonca

#679 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by moonca »

Guadalajara wrote: 08/05/2020 20:30 Proci CE uskoro i dvadesete...
.. :maca: suchur.. Image
Guadalajara

#680 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Guadalajara »

moonca wrote: 08/05/2020 20:33
Guadalajara wrote: 08/05/2020 20:30 Proci CE uskoro i dvadesete...
.. :maca: suchur.. Image
Da, nek je samo zdravlja :)
Ludzak

#681 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Ludzak »

vjesticanametli wrote: 08/05/2020 20:20 Draga moja otkaci ga na vrijeme....sano zavrni pipu 8) nek ode materi....bjez dok nema i djece :) a ovo gore nasilje sto neko spomenu kako mu nije zao....tim zenama treba pomoc da odu od nasilnika a u bosni pogotovo to nije lako.....kroz posao sam se naslusala svega i vjeruj da mi nekad doDZe da povracam sta su muski u stanju kao najvece pick. raditi :cry:
To što se vi palite na nekulturne seljačine, to je do vas. Dzentlmeni su izumrli, upravo jer nikome nisu zanimljivi.
vjesticanametli

#682 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by vjesticanametli »

Ja nisam u pitanju i ne palim se na to sto ti kazes.
Guadalajara

#683 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Guadalajara »

vjesticanametli wrote: 08/05/2020 20:40 Ja nisam u pitanju i ne palim se na to sto ti kazes.
A oprosti, na sta se palis? :D
vjesticanametli

#684 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Eh o tome necu sigurno s tobom pricati
Guadalajara

#685 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Guadalajara »

vjesticanametli wrote: 08/05/2020 20:43 Eh o tome necu sigurno s tobom pricati
Dobro ako se stidish :)
HowForWhom

#686 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by HowForWhom »

Millie18 wrote: 08/05/2020 19:09
Ludzak wrote: 08/05/2020 16:30 Ne voli ga, a udala se. I na kraju ce vaziti kako su svi muskarci isti. Svinje, etc...

Ccc
Udala sam se baš zato što sam voljela, da znaš.
Nisam gledala auta, poklone, provode, hvala Bogu sposobna sam sebi zaraditi novac... Da ne bude na kraju sve žene sponzoruše.

Samo je gospodin ispao sponzoruša, i oči sam otvorila tek kad nakon pola godine ne želi tražiti posao, jer ja radim vani.
Isto tako otidji jer volis sebe.
Valjda volis
Yenna

#687 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Yenna »

Nisam gledala auta, poklone, provode, hvala Bogu sposobna sam sebi zaraditi novac... Da ne bude na kraju sve žene sponzoruše.

Samo je gospodin ispao sponzoruša, i oči sam otvorila tek kad nakon pola godine ne želi tražiti posao, jer ja radim vani.
Sve češća pojava, maltene više od tzv.zenskih sponzorusa. Jadno.
Žao mi je sto si doživjela to iskustvo.
To je osobina koja se ne koriguje, bolje sto si na vrijeme shvatila. Sretno.
moonca

#688 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by moonca »

Pitar_na_motoru wrote: 09/05/2020 10:41 Samo je gospodin ispao sponzoruša, i oči sam otvorila tek kad nakon pola godine ne želi tražiti posao, jer ja radim vani.
Ima li kakve druge osobine. ? Kako se odnosi prema tebi, pomaze li u kakavim drugim aktivnostima itd?
Da li izlazi s drustvom.. kakve prohtjeve ima?
HowForWhom

#689 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by HowForWhom »

Yenna wrote: 09/05/2020 12:55

Sve češća pojava, maltene više od tzv.zenskih sponzorusa. Jadno.
Žao mi je sto si doživjela to iskustvo.
To je osobina koja se ne koriguje, bolje sto si na vrijeme shvatila. Sretno.
Dzaba ako je shvatila ako ostane u toj vezi
Lalena

#690 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Lalena »

Sa zauzetim.

Ne samo zbog svojih moralnih načela, nego što emotivno usko vežem poštovanje i ljubav/sviđanje... Ako nekoga ne poštujem, a ljude koji petljaju, lažu, varaju, svrstavam u tu skupinu, male su šanse, gotovo nikakve, da ću ga smatrati privlačnim :roll:
Bez obzira na njegov fizički izgled ili neke druge "atribute" :skoljka:

S druge strane, odanost, vjernost, iskrenost, kao i neke druge karakterne osobine, mogu "prosječnu" osobu učiniti veoma atraktivnom...
Millie18

#691 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Millie18 »

moonca wrote: 09/05/2020 13:14
Pitar_na_motoru wrote: 09/05/2020 10:41 Samo je gospodin ispao sponzoruša, i oči sam otvorila tek kad nakon pola godine ne želi tražiti posao, jer ja radim vani.
Ima li kakve druge osobine. ? Kako se odnosi prema tebi, pomaze li u kakavim drugim aktivnostima itd?
Da li izlazi s drustvom.. kakve prohtjeve ima?
A lijepo priča, lijepo obećava... Ma nema, sve će on, i sve je prije braka radio. Počeli smo se zabavljat kad sam bila baš u najranjivijem stanju jer mi se svašta izdešavalo i kao tada mi je bio podrška...
Kad hop-udade se ja, dođe u kuću kod
njegovih gdje je normala svađa i nervoze-ja to organski ne mogu, a kao ni on nije mogao pa hoće da bježi, sve je to samo 'dok ne stanemo na noge' .

Hajde kontam, težak je početak, izvući ćemo se pogotovo jer sam ja tražila posao vani. On kao ne zna jezik, nije magistrirao još pa čeka. Jezik nisam ni ja znala, ali brate, za 8 mjeseci sam vala naučila sve što mi treba da me ljudi razumiju i ja njih.

Evo me u drugoj državi, radim, a on dole spava do 4,5 a nekad i 6 poslijepodne. To po meni nije normalno.
Ne radi, klepi nekad nešto na dnevnicu i samo mene tereti da mu nabijam pritisak.

Mislim da sam sve bliže i bliže odluci da ga napustim, jer sam odlučila da mu ja neću slati nikakve papire za vizu i to-ima lik diplomu kao i ja.

Vrhunac svemu je što je mojoj svekrvi kao pozlilo i svi su se u mene razočarali jer sam rekla ne šaljem papire 😂

A što se tiče jarana-moraju se kafe ispoštovati, babine, klinci i palci... Dok njemu nijedan nije došao otkako se oženio.
Jarani napreduju, kupuju stanove, žene se, djecu dobijaju... A ovo moje-nagraisalo haman.

Pouka svega za žene : ama ne gledaj ga ako nema auto, posao i stan, goni ti ovu neku ljubav kojom se štite novopečeni muškarci sponzoruše.
A muškarcima: oženite vi neku da vam samo sjedi u kući ili spava, pa hajd je volite kad zagusti.
moonca

#692 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by moonca »

Millie18 wrote: 09/05/2020 17:53 A lijepo priča, lijepo obećava... Ma nema, sve će on, i sve je prije braka radio. Počeli smo se zabavljat kad sam bila baš u najranjivijem stanju jer mi se svašta izdešavalo i kao tada mi je bio podrška...
Kad hop-udade se ja, dođe u kuću kod
njegovih gdje je normala svađa i nervoze-ja to organski ne mogu, a kao ni on nije mogao pa hoće da bježi, sve je to samo 'dok ne stanemo na noge' .

Hajde kontam, težak je početak, izvući ćemo se pogotovo jer sam ja tražila posao vani. On kao ne zna jezik, nije magistrirao još pa čeka. Jezik nisam ni ja znala, ali brate, za 8 mjeseci sam vala naučila sve što mi treba da me ljudi razumiju i ja njih.

Evo me u drugoj državi, radim, a on dole spava do 4,5 a nekad i 6 poslijepodne. To po meni nije normalno.
Ne radi, klepi nekad nešto na dnevnicu i samo mene tereti da mu nabijam pritisak.

Mislim da sam sve bliže i bliže odluci da ga napustim, jer sam odlučila da mu ja neću slati nikakve papire za vizu i to-ima lik diplomu kao i ja.

Vrhunac svemu je što je mojoj svekrvi kao pozlilo i svi su se u mene razočarali jer sam rekla ne šaljem papire

A što se tiče jarana-moraju se kafe ispoštovati, babine, klinci i palci... Dok njemu nijedan nije došao otkako se oženio.
Jarani napreduju, kupuju stanove, žene se, djecu dobijaju... A ovo moje-nagraisalo haman.
hm ...Propust je veliki, sto nije mogao s tobom vani, a razlog su viza/ radna dozovola - vjerovatno, ili izgovor da ostane -magistarki... koji ocito nije zavrsio. :-)

Svekrva ne bi trebla da bude razlog -razilazenja... ali, po svemu.. nemas puno opcija.

..Moguce da bi bilo sve drugacije, da ste zajedno od pocetka tu gdje si ti.. Vidjala sam takve bracne parove , na pocetku.. on lijen, spava- no- sada su sasvim ok - sve su stigli...
vjesticanametli

#693 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

:roll: bjezi mala pa DZe naDZe tog kretena :run: ev sud se otvarao dmah mu brakorazvodnu parnicu omlati :mrgreen:
HowForWhom

#694 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by HowForWhom »

Ja se nadam da nas trolas
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#695 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Jimmy McNulty »

Millie18 wrote: 09/05/2020 17:53 Pouka svega za žene : ama ne gledaj ga ako nema auto, posao i stan
Ispunjavam sve uslove.
Posao: pružni radnik (kopam svaki dan)
Auto: Fiat Stilo 1.9 jtd 2003 god.
Stan: sprat kuće, 70 kvadrata, odvojen ulaz

Ne znam koja me ne bi htjela :lol:
No, ipak nijedna neće. :mrgreen:
Polako, smijat ću se ja ženama kad napredujem za manevristu, kupim passata 5+ i sredim sprat da bude visoko potkrovlje :oops:
Ludzak

#696 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Ludzak »

Kupis Poršea pa da vidis kako ce te djevpjke pratiti pogledima. Jos posebno ako ga stisneš na gas. :lol:
moonca

#697 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by moonca »

Takvim treba neki --krkan.. :oops: :lol:
Fuzzy Dunlop

#698 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Fuzzy Dunlop »

vjesticanametli wrote: 08/05/2020 20:20 Draga moja otkaci ga na vrijeme....sano zavrni pipu 8) nek ode materi....bjez dok nema i djece :) a ovo gore nasilje sto neko spomenu kako mu nije zao....tim zenama treba pomoc da odu od nasilnika a u bosni pogotovo to nije lako.....kroz posao sam se naslusala svega i vjeruj da mi nekad doDZe da povracam sta su muski u stanju kao najvece pick. raditi :cry:
Čemu dizanje tenzija? Ja nisam zaključio da je nasilan (možda sam fulio). Kako vidim ona se zna brinuti o sebi. U ostalom, čujemo samo njenu stranu. Možda je čovjek u depresiji. Ako je suditi po nicku, njoj je 20 godina, udala se sa 18? Jbga još jedna žrtva ekonomije a i mentaliteta. A možda i greška u procjeni karaktera. Zato, kako ima brak, tako ima i razvod.

Umjesto da im se preporuči neko bračno savjetovanje, da koristan savjet...
Snake Eyes

#699 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Snake Eyes »

Udala se rano, otišla vani, fino joj sada, skontala da je požurila, nije života iskusila, remote udata, a čuna prahnula, svaka mahana k'o balvan, sad bi se razvela.

Simple as that.
Millie18

#700 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Post by Millie18 »

Snake Eyes wrote: 10/05/2020 01:01 Udala se rano, otišla vani, fino joj sada, skontala da je požurila, nije života iskusila, remote udata, a čuna prahnula, svaka mahana k'o balvan, sad bi se razvela.

Simple as that.
Hah, jarane moj, sad će mi 30 što bi rek'o naš narod. 😂

Prahnulo mi da nemam uhljeba, vjeruj, nije ti kod mene sve na tim primitivnim 'cuna' nivoima.

Peace 😎
Post Reply