Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
kluz franjo

#45326 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

bunk wrote: 06/05/2020 20:49
kluz franjo wrote: 06/05/2020 20:47
bunk wrote: 06/05/2020 20:38 Njofra druze ,u ovom tvom postu gore gomila gluposti.
Eto gore procitaj sta je forumas@high_volume napisao ispod mog komentara na idiotski poziv na smjenu Stase..
Samo prilagođavam svoj način pisanja ciljnoj grupi.

Zar ne bi bio presretan, da je Košarac došao Mašiću na roćkas žurku u sred zabrane okupljanja?
Ne bi se od sreće skidao sa foruma jedno mjesec dana, priznaj bunki?
Evo ga jedan... sa maskom :zaraza: , a jedan 'nako :mrgreen:
Odo aloa veru izvadit iz ladice :lol: :lol:
Ma ne moraš, biću nježan...

Nego pitam se, (t)ko je usvojio
ODLUKU O PROGLAŠENJU NASTANKA STANJA PRIRODNE ILI DRUGE NESREĆE NA TERITORIJI BOSNE I HERCEGOVINE
objavljenu u Službenom glasniku BiH, broj 18/20, u kojoj između ostalog stoji
(2) Sprječavanje i suzbijanje širenja zarazne bolesti prouzrokovane novim korona virusom (COVID-19) je od opšteg interesa za Bosnu i Hercegovinu.
Molim bunka i ekipicu da ulože amandman, koji glasi:

U članu 1. dodaje se novi stav 3

(3) Izuzeto od stava 2, člana 1. ove odluke su rođendanske zabave sa gostima međuentitetskog i međuetničkog karaktera.
Kikibombona

#45327 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

bunk wrote: 06/05/2020 20:08
Prpa.ba wrote: 06/05/2020 19:59 Dakle, Sebija je poslala opasnu poruku jer je sefa odjela KCUS-a smijenila jer je bio sa prijateljima Srbima na zabavi u vremenu propisane izolacije.

Ako dobro pratim logiku. :lol:
Po tvojoj logici za suzivot u Bosni i Hercegovini isti uticaj ima smjena ministra u Drzavnoj vladi,bajdvej Srbina zato sto je prekrsio pravilo o neokupljanju jer je dosao kod svog dobrog prijatelja Bosnjaka i smjena tog njegovog prijatelja Bosnjaka sa mjesta sefa odjela u nekoj bolnici..
Drzava Sarajevo vas je toliko zaslijepila da od sume ne vidite drvo..
Vi iz SDA bi podnijeli ostavku samo kada bi... ne znam ni ja sta, ne znam koliko nisko mozete ici. :roll:

Nabijem na qrac Klosarca i slicne. Bicemo normalna drzava kada ovakvih majmuna nikako ne bude na sceni, a kada drugi politicari za onakve besramne tulume budu sami podnosili ostavke.
bunk

#45328 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

Druze franjo i ti i ja i dinamic duo znamo da su se zayebali sa inicijativom "smijenimo Stasu". Tacno znas na sta se misli "od sume ne vidi drvo" ..
MorningStar

#45329 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MorningStar »

bunk wrote: 06/05/2020 20:49
kluz franjo wrote: 06/05/2020 20:47
bunk wrote: 06/05/2020 20:38

Njofra druze ,u ovom tvom postu gore gomila gluposti.
Eto gore procitaj sta je forumas@high_volume napisao ispod mog komentara na idiotski poziv na smjenu Stase..
Samo prilagođavam svoj način pisanja ciljnoj grupi.

Zar ne bi bio presretan, da je Košarac došao Mašiću na roćkas žurku u sred zabrane okupljanja?
Ne bi se od sreće skidao sa foruma jedno mjesec dana, priznaj bunki?
Evo ga jedan... sa maskom :zaraza: , a jedan 'nako :mrgreen:
Odo aloa veru izvadit iz ladice :lol: :lol:
Evo sucur alahu dobar si zasluzio si:

Image
Kikibombona

#45330 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Prpa.ba wrote: 06/05/2020 20:34
bunk wrote: 06/05/2020 20:08 Po tvojoj logici za suzivot u Bosni i Hercegovini isti uticaj ima smjena ministra u Drzavnoj vladi,bajdvej Srbina zato sto je prekrsio pravilo o neokupljanju jer je dosao kod svog dobrog prijatelja Bosnjaka i smjena tog njegovog prijatelja Bosnjaka sa mjesta sefa odjela u nekoj bolnici..
Drzava Sarajevo vas je toliko zaslijepila da od sume ne vidite drvo..
Moram priznati da mi suzivot stvarno nije na listi prioriteta, kao ni relaksacija odnosa sa srpskohrvatskim stanovnistvom u BiH.

Ono sto znam jeste da su suzivot i relaksacija jako popularne teme kada je SDA na vlasti i kada SDA sklapa dealove sa srbohrvatskim politickim predstavnicima. Kada druge opcije to rade, to je salonstvo i razlog za zabrinutost.

Ono sto nisam znao je da se pored jugobalija iz SDP i NS, trazenjem suzivotnih Srba bave tuzlanska SDA i uvijek zabrinuti mostarski Bosnjaci.. :lol:
I pogledaj, molim te, SDA-ovci zale istinskog cetnika Klosarca...

A jednog Pedju Kojovica nazivaju cetnikom. Pa imaju li ovi ljudi mrvicu obraza?

Jebo im Klosarac Sebiju!

izvrsni direktor
Vozim: Premium

#45331 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

bunk wrote: 06/05/2020 20:42
Prpa.ba wrote: 06/05/2020 20:40
high_volume wrote: 06/05/2020 20:11 Mislim da ne pratiš dobro... Nije ga ona smijenila zbog njenih duboko usađenih moralnih poriva, siromašna je ona tim osobinama, Šabanović je smijenjen iz njenih vlastitih interesa, jer je time učvrstila svoju poziciju i pokazala javnosti "čvrstu ruku" u upravljanju KCUS-om. Njena odluka je populizam, jer je dr. Šabanović ostao i dalje uposlenik KCUS-a, i protiv njegovog "javnog" ponašanja nije pokrenuta nijedna mjera odgovornosti
Nije, a trebalo bi. S tim da se covjeku ne moze uruciti otkaz kroz skupstinsku proceduru, a Stasi moze. I treba. Jazuk ostvarenog napretka na medju(c)etnickoj pomirbi, a taman smo bili na putu da poteku med i mlijeko.. :mrgreen:
Nemoj ,potece med i mlijeko kad kifla bude premijer,trenerko ministar financija,kojovic ministar odbrane a neki hodza iz srbije reis :lol: :lol: :lol:
U ovom postu ti sad smetaju srbi?
I kad se to sda odrekla bosnjaka iz sandzaka?
kluz franjo

#45332 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

bunk wrote: 06/05/2020 21:00 Druze franjo i ti i ja i dinamic duo znamo da su se zayebali sa inicijativom "smijenimo Stasu". Tacno znas na sta se misli "od sume ne vidi drvo" ..
Očekujem da patriJote iz SDA i DF ne dozvole tu pogubnu grešku SDP-a i NS, te da Željko ustupi Košarcu mjesto počasnog građanina KS.
Kikibombona

#45333 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

palermo wrote: 06/05/2020 20:37
high_volume wrote: 06/05/2020 20:11
Prpa.ba wrote: 06/05/2020 19:59 Dakle, Sebija je poslala opasnu poruku jer je sefa odjela KCUS-a smijenila jer je bio sa prijateljima Srbima na zabavi u vremenu propisane izolacije.

Ako dobro pratim logiku. :lol:
Mislim da ne pratiš dobro... Nije ga ona smijenila zbog njenih duboko usađenih moralnih poriva, siromašna je ona tim osobinama, Šabanović je smijenjen iz njenih vlastitih interesa, jer je time učvrstila svoju poziciju i pokazala javnosti "čvrstu ruku" u upravljanju KCUS-om. Njena odluka je populizam, jer je dr. Šabanović ostao i dalje uposlenik KCUS-a, i protiv njegovog "javnog" ponašanja nije pokrenuta nijedna mjera odgovornosti
Pa krivica Kosarca i ovog doktora nije ni priblizno jednaka. Covjek organizovao proslavu ovaj bio gost. Ovaj doktor koji propisuje izolaciju narodu.

A ako vec pricamo o politici Dodik je vec izjavio zasto smjenjuje Kosarca. I vrlo je jasno kako bi ae ta smjena.predstavila

I na kraju, Kosarac je ovdje najmanje bitan, pitanje je zbog cega SDP i NS uvijek trce pred rudu. Zar nema netko tamo ko ce ima reci, malo sabura ljudi..de da prvo promislimo a onda progovorimo
Neka se Klosarac uclani u SDA i sve pet. Taman da pokazete multietnicki karakter. :lol:

...

Zasto niste ovako njegovali bosnjacko-srpske odnose kada se Edin Forto sastao sa Igorom Radojcicem? Tada ste furali skroz drugu spiku. ;-)

...

Stvarno moras biti nepismena seljacina da progutas SDA seljacku propagandu. Prava seljacka stranka. Fuj.
Kikibombona

#45334 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

kluz franjo wrote: 06/05/2020 21:04
bunk wrote: 06/05/2020 21:00 Druze franjo i ti i ja i dinamic duo znamo da su se zayebali sa inicijativom "smijenimo Stasu". Tacno znas na sta se misli "od sume ne vidi drvo" ..
Očekujem da patriJote iz SDA i DF ne dozvole tu pogubnu grešku SDP-a i NS, te da Željko ustupi Košarcu mjesto počasnog građanina KS.
Vidim odlikovase Vucicevog poltrona Cedu Jovanovica.

Sta bi falilo ako odlikuju Dodikovog poltrona?
palermo

#45335 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

Kikibombona wrote: 06/05/2020 21:07
izvinjavam se druze Kiki sto sam pisao bez dozvole ma svetoj temi forumske sekte.

Trudit cu se da se ne ponovi
Kikibombona

#45336 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Sumanuto je da neko ko simpatizira SDA spocitava Nasoj stranci anti-srpsku histeriju i zigosanje sirotog Srpceta Sase Kosarca.

...

Hej, SDA zali Dodikovca Kosarca i zalaze se za bolji odnos prema SNSD Srbima koji dernece uz vino sa elitnim Bosnjacima za vrijeme koronavirusa i ramazana. :shock: :lol:

...

Neko novo ludilo...
Patton44

#45337 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Na rani sabah saopstenje u kom traze ostavku Pece na mjesto zastupnika u SKS zbog proslave u golf klubu na kojoj nije bio prisutan.Kriv je jer je Halid otpjevo miljacku. :tooo: Kad je rjec o Bejtovicu grobna tisina.
Man of steel

#45338 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Man of steel »

Nije Košarac smijenjen zbog toga što je pio za vrijeme korone već zbog toga što je pio u Sarajevu.

Imate članak od jučer na klixu pa pročitajte da Dodik govori isključivo o političkoj odgovornosti.

Za mnogo krupnije stvari su se samo obavještenja pisala a sad su potrčali da učestvuju u rekonstrukciji Vijeća ministara koju je Dodik tek jučer najavio. On okom a ovi skokom bukvalno, i to sigurno zaslužuje posebnu pažnju.
kluz franjo

#45339 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Službeni glasnik BiH, broj 18/20
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine na 05. vanrednoj sjednici, održanoj 17.03.2020. godine donijelo je

ODLUKU O PROGLAŠENJU NASTANKA STANJA PRIRODNE ILI DRUGE NESREĆE NA TERITORIJI BOSNE I HERCEGOVINE

Član 1.
(Predmet)

(1) Proglašava se nastanak stanja prirodne ili druge nesreće na području Bosne i Hercegovine zbog opasnosti od moguće pojave epidemije zarazne bolesti prouzrokovane novim korona virusom (COVID-19), a kako bi se smanjio rizik od ubrzanog širenja infekcije u Bosni i Hercegovini i omogućilo angažovanje dodatnih resursa za odgovor na ovu javnozdravstvenu prijetnju.

(2) Sprječavanje i suzbijanje širenja zarazne bolesti prouzrokovane novim korona virusom (COVID-19) je od opšteg interesa za Bosnu i Hercegovinu.
Apelujem na patriJotske državne parlamentarce iz SDA i DF da odbrane pravo državnog ministra Košarca da uz dobru kapljicu krši propise koje je sam donio.
Odbranom Košarca branimo državu, posebnu onu pravnu.
Prpa.ba

#45340 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Celik izdominirao temu. U 3 paragrafa imamo istovremeno i optuzbu bosanskim levicarima da suruju sa Srbima, i odbranu Srba u njihovom surovanju sa bosanskim desnicarima. :lol:
ultima_palabra

#45341 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Pa Dodik je sam priznao da nema mehanizme da ga smijeni a da “ne dovede u pitanje interese RS”, u prevodu rizikuje da ostane bez jos jednog ministra, pored onog nikad imenovanog.
bunk

#45342 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

Ma svi vi skiljite na oba oka kad je rijec o potezima " BH bloka".
Idiotska inicijativa upravo iz razloga sto to i dodik forsira.
Ne smeta njemu krsenje zabrane.
Nego festa u Seheru kao dokaz iskrenog prijateljstva medju ljudima.
A ova dva ko sivonje poletili.
Kad prodje ovo s virusom i budu se sumirali rezultati na pitanje sta ste vas dvojica uradili odgovor ce bit
" smjenjivali Stasu"...
Da su se pretrgli oko malina ili maski pa eto razumio bi to i treba istjerat na cistac.
Al ufatili se Stase :lol:
Patton44

#45343 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Cesto sam se pitao sto avaz nikad ne napada NS.Upravo sam dobio odgovor. Barisa Bejtovic
Kikibombona

#45344 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Patton44 wrote: 07/05/2020 08:36 Cesto sam se pitao sto avaz nikad ne napada NS.Upravo sam dobio odgovor. Barisa Bejtovic
Naša stranka urušava se iznutra, Kojović otjera sve

https://avaz.ba/vijesti/bih/546239/nasa ... otjera-sve

Naša stranka ide putem Dodika, velikosrpske i ruske propagande

https://avaz.ba/vijesti/bih/564428/nasa ... propagande

SDA seljacka propaganda nije prikladna za Klix gdje tipka malo obrazovaniji i informisaniji sloj drustva. Predlazem da ove seljacke floskule prodajete seljacima koji su inace glasacka baza SDA.
sumirprimus

#45345 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

avaz je sbb glasilo :)
Nike af1 white

#45346 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nike af1 white »

bunk wrote: 07/05/2020 07:47 Ma svi vi skiljite na oba oka kad je rijec o potezima " BH bloka".
Idiotska inicijativa upravo iz razloga sto to i dodik forsira.
Ne smeta njemu krsenje zabrane.
Nego festa u Seheru kao dokaz iskrenog prijateljstva medju ljudima.
A ova dva ko sivonje poletili.
Kad prodje ovo s virusom i budu se sumirali rezultati na pitanje sta ste vas dvojica uradili odgovor ce bit
" smjenjivali Stasu"...
Da su se pretrgli oko malina ili maski pa eto razumio bi to i treba istjerat na cistac.
Al ufatili se Stase :lol:
al ti se slomi braneci stašu kao da je ahmed sta ti je reci uzajamno pomaganje koalicijskih partnera sve bosna ovo ono a branis osobu koja ismijava genocid i onda znas druge nazivati cetnicima i borcima iz hladovine bez stida i srama :run: 🤮🤮
tutku

#45347 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tutku »

Kikibombona wrote: 07/05/2020 08:57
Patton44 wrote: 07/05/2020 08:36 Cesto sam se pitao sto avaz nikad ne napada NS.Upravo sam dobio odgovor. Barisa Bejtovic

SDA seljacka propaganda nije prikladna za Klix gdje tipka malo obrazovaniji i informisaniji sloj drustva. Predlazem da ove seljacke floskule prodajete seljacima koji su inace glasacka baza SDA.
Poruka ovog prvog teksta, bez obzira sto se radi o zutoj stampi avaza, nije daleko od istine. NS nije iskoristila svoj puni potencijal, proslo je 10 godina od osnivanja a manje-vise su se zadrzali na lokalnom nivou, a i tu su tek treca stranka po glasovima. Za to je naravno najodgovornije rukovodstvo stranke.
Patton44

#45348 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Vise clanaka objave o kifli u jednom danu nego o ns za godinu.Da nespominjem sda,sdp,df.U svakom postu seljaci,seljoberi.
Kompleks zbog svog porjekla neces izljecit na ovaj nacin. Do tebe je..pomoc strucnjaka il patnja.
JThomas

#45349 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

a ustvari, rješenje je onakvo kako tronožac sve rješava. mi smo ogorčeni i mi bi ga smijenili evo danas, ali ne smijemo ugroziti položaj entiteta iz kojeg dolazimo.
Better Man

#45350 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Better Man »

Patton44 wrote: 07/05/2020 10:20

Vise clanaka objave o kifli u jednom danu nego o ns za godinu.Da nespominjem sda,sdp,df.U svakom postu seljaci,seljoberi.
Kompleks zbog svog porjekla neces izljecit na ovaj nacin. Do tebe je..pomoc strucnjaka il patnja.
Još jedna potvrda da je Avaz najgore žuto smeće u službi kriminalaca i lopova, koji pljačkaju i uništavaju ovu zemlju već 30 godina.
Locked