Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vet

#751 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by vet »

.

Optužnica: Google, Facebook, Neuralink Sued for Weaponized AI Tech Transfer, Complicity to Genocide in China and Endangering Humanity with Misuse of AI

(Uz pomoć jedne dekontaminacije od informacija dobijenih iz zvaničnih medija i malo detaljnije analize ove optužnice, čovjek može dobiti sliku “situacije na terenu”.)
..
Tesla Edison

#752 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Tesla Edison »

Meni ovdje nije jasna jedna stvar a to je:

Navodni virus se pojavio u Kini koja opet, gledajući ukupan broj stanovnika, najbolje prošla.

Taj isti virus oslabio svjetsku ekonomiju što opet odgovara Kini.

MMF od svega toga uvidjeo da može tušiti kredite svim mogućim i nemogućim državama.

U SAD-u virus će izvrsno doći Trampu da osigura još jedan mandat.

Domaćim liderima se ukazala odlična prilika da zatvore narod kako bi još više povećali svoje bogastvo i naravno kako bi "svezali" opoziciju. (MMF krediti, Srebrena Malina,...)

U Srbiji opozicije više nema.

U RS-u opozicije više nema.

U FBiH opozicije više nema.

Jako malo ili nimalo informacija o zaraženim osobama.

Sve informacije dolaze od dobro kontrolisanih izvora a sve pod plaštom "ne širenja dezinformacija"

Meni je ovo sve previše organizovano i previše ih ima koristi od ovoga svega da bi ovo bilo slučajno. Ozbiljno sumnjam da virus nikad nije ni postojao.
cvrčak_na_hedonizmu

#753 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

ultima_palabra wrote: 05/05/2020 01:17 Tanka nesto ta cenzura i ministarstvo istine kad je prijenos pratilo milion ljudi...
Pa nije na yt nego na London Real stranici :stidljiv: hoce to tako kad trcis pred rudu pa nabijes loptu izvan stadiona :mrgreen: a Icke smijesan lik, jer zivi od toga + reptili + strani entiteti + jos svakakvih nebuloza nadrobi. Fora je sto opasno brisu i masu ostalih, koji argumentuju stvari.

Vise brisu ove "teorije" nego isil onomad, pedofile ( map ), transgender za djecu i drag queen sa djecom ( zadnje dvoje se zapravo punim promovise ). Bas divno drustvo, normala, zar ne :ljulja:
vet

#754 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by vet »

David Icke tvrdi u ovom intervjuu...

...da mu je (“pedo-satanistički”) kult ukinuo korisnički nalog na Facebook-u i kanal na Youtube, najviše zbog straha od njega tj. istine!? Njegov glavni prekršaj je, navodno, bio uspostavljanje veze između 5G i Covid-19 (Strogo zabranjeno!) Takođe kaže i to da su izvitoperili njegove navode, tako što su rekli da je on tvrdio da “5G uzrokuje virus”, dok je on tvrdio suprotno, tj. da - virusa nema. (Nešto slično kao što tvrdi Dr Kaufman, ovdje ispod.

i drugi…

…a to nije prihvatljivo. Naravno, kad “ministarstvo istine” nešto kaže, onda je to tako, svi to moramo ponavljati i ponašati se kako ono kaže. Ukoliko neko tvrdi suprotno, biće “deplatformiran” ili cenzurisan. Ministarstvo istine je, navodno, dobro naružilo i Dr Camerona koji je, nakon rada s tzv. COVID-19 pacijentima u jednoj od njujorških bolnica, zaključio da se kod njih ne radi o virusnoj upali pluća.

Promjene na plućima njegovih pacijenata i simptomi koje je opisao u smislu “nestašice kiseonika” (“oxygen deprivation”) su upravo karakteristični kod ozračivanja ljudi frekvencijama između 50 i 60GHz jer dolazi do interferencije sa molekulama kiseonika.

Image

… a to, naravno, nije prihvatljivo. Tako, sve ovo navodi neke teoretičare zavjera na pogrešan zaključak tj. da bez 5G ne može biti ni pandemije korone. Naravno, s obzirom na to da se ovdje radi o teoretičarima zavjera, možemo mirno spavati.

Laku noć!

..
ultima_palabra

#755 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by ultima_palabra »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 05/05/2020 11:18
ultima_palabra wrote: 05/05/2020 01:17 Tanka nesto ta cenzura i ministarstvo istine kad je prijenos pratilo milion ljudi...
Pa nije na yt nego na London Real stranici :stidljiv: hoce to tako kad trcis pred rudu pa nabijes loptu izvan stadiona :mrgreen: a Icke smijesan lik, jer zivi od toga + reptili + strani entiteti + jos svakakvih nebuloza nadrobi. Fora je sto opasno brisu i masu ostalih, koji argumentuju stvari.

Vise brisu ove "teorije" nego isil onomad, pedofile ( map ), transgender za djecu i drag queen sa djecom ( zadnje dvoje se zapravo punim promovise ). Bas divno drustvo, normala, zar ne :ljulja:
Ne trcim ja nigdje, znam da je na London Real... samo kazem da reptilima i NWO nije problem i taj London Real ukinuti/sabotirati da im je toliko stalo, jelte.
studiorum_tuzlaensis

#756 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by studiorum_tuzlaensis »

Nije ni to isključeno :)
cvrčak_na_hedonizmu

#757 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

ultima_palabra wrote: 05/05/2020 20:16
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 05/05/2020 11:18

Ne trcim ja nigdje, znam da je na London Real... samo kazem da reptilima i NWO nije problem i taj London Real ukinuti/sabotirati da im je toliko stalo, jelte.
Prica je o cenzuri, a ne o Ickeu ( koji je, po deseti put, smijesan ). Covjek zivi od ovoga, toliko je izlozen opasnosti da je izdao jedno 20 knjiga. Sega. Icke inace kupi tudje prica i istrazivanja i gura to ko svoje pa sta prodje, proslo je.

Fora je sto se mnogo stetnije stvari pustaju ili manje ganjaju nego ove "zavjere", sto je isto zanimljivo, jelte.

Samo si preskocio isil, map, drag queen, transgender i tako dalje. To je nebitno ? Normalno? Ako se to "pusta" ili slabije sankcionise, a ovo ukida onda moze bit' i da je ovaj svijet bas otisao u hendek. Pajel.
index_box

#758 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by index_box »

Kakva je veza transgender i pedofilije, ili drag queen i teorija zavjere? :-)

Kome smeta, nek ne gleda i upali djeci intervjue s nobelovcima i pusti im klasičnu muziku, zato i postoji mogućnost izbora. Moja djeca gledaju programe koji im se dopadaju, srećom, nije im maksimum dometa drag queen show, ali i da ga gledaju, šta ja tu mogu. Svako vrijeme ima svoje breme. Seksualnost je urođena stvar, ni meni je niko nije određivao, ne mogu ni ja nikome.

Naravno da sam protiv bilo kakve cenzure iznošenja mišljenja, ovo što YT i Google radi je kriminalno, ali kakve sad veze trangender ljudi imaji s tim :-) ali vidim da je ovdje problem što se transseksualci ne cenzurišu, a ne što je Icke cenzurisan.
ultima_palabra

#759 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by ultima_palabra »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 05/05/2020 20:34
ultima_palabra wrote: 05/05/2020 20:16 Ne trcim ja nigdje, znam da je na London Real... samo kazem da reptilima i NWO nije problem i taj London Real ukinuti/sabotirati da im je toliko stalo, jelte.
Prica je o cenzuri, a ne o Ickeu ( koji je, po deseti put, smijesan ). Covjek zivi od ovoga, toliko je izlozen opasnosti da je izdao jedno 20 knjiga. Sega. Icke inace kupi tudje prica i istrazivanja i gura to ko svoje pa sta prodje, proslo je.

Fora je sto se mnogo stetnije stvari pustaju ili manje ganjaju nego ove "zavjere", sto je isto zanimljivo, jelte.

Samo si preskocio isil, map, drag queen, transgender i tako dalje. To je nebitno ? Normalno? Ako se to "pusta" ili slabije sankcionise, a ovo ukida onda moze bit' i da je ovaj svijet bas otisao u hendek. Pajel.
Preskocio sam to zato sto me te stvari ne tangiraju nimalo. Youtube/Google su privatne kompanije i imaju pravo da cenzurisu sta hoce i kako hoce na svom posjedu. A tvoje pravo je da o tom potezu mislis sta god hoces.
cvrčak_na_hedonizmu

#760 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

index_box wrote: 05/05/2020 20:55 Kakva je veza transgender i pedofilije, ili drag queen i teorija zavjere? :-)

Kome smeta, nek ne gleda i upali djeci intervjue s nobelovcima i pusti im klasičnu muziku, zato i postoji mogućnost izbora. Moja djeca gledaju programe koji im se dopadaju, srećom, nije im maksimum dometa drag queen show, ali i da ga gledaju, šta ja tu mogu. Svako vrijeme ima svoje breme. Seksualnost je urođena stvar, ni meni je niko nije određivao, ne mogu ni ja nikome.

Naravno da sam protiv bilo kakve cenzure iznošenja mišljenja, ovo što YT i Google radi je kriminalno, ali kakve sad veze trangender ljudi imaji s tim :-) ali vidim da je ovdje problem što se transseksualci ne cenzurišu, a ne što je Icke cenzurisan.
Trangender se gura djeci i promovise, to je nenormalno, realno, al bas nenormalno. Djeca se guraju i na drag queen evente, ovi dolaze u skole, isto bas nenormalno.

Svako ko ima 18 godina neka radi sta hoce, s tim apsolutno nemam nikakav problem ( iako ne odobravam, sto je naravno nebitno ), takodjer ne smatram da ih treba cenzurisati, ali imam problem kada se nenormalne stvari predstavljaju kao normalne i to djeci. Djeci koja su tabula raza. Zato sam spomenuo primjere, a spomenuo sam to i sinoc. Ne mogu biti jasniji.

Prica sa djecom je problem i nenormalna je, bez djece neka rade sta hoce. Posteno ?
cvrčak_na_hedonizmu

#761 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

ultima_palabra wrote: 05/05/2020 21:09
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 05/05/2020 20:34
ultima_palabra wrote: 05/05/2020 20:16 Ne trcim ja nigdje, znam da je na London Real... samo kazem da reptilima i NWO nije problem i taj London Real ukinuti/sabotirati da im je toliko stalo, jelte.

Preskocio sam to zato sto me te stvari ne tangiraju nimalo. Youtube/Google su privatne kompanije i imaju pravo da cenzurisu sta hoce i kako hoce na svom posjedu. A tvoje pravo je da o tom potezu mislis sta god hoces.
Zato te Icke tangira :ljulja:

Privatna firma ili ne i dalje je to cenzura od strane GoogleTa, a vamo se guraju nenormalnosti koje postaju prihvaljive. Normala :stidljiv:
ultima_palabra

#762 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by ultima_palabra »

Ne tangira me ni on, glup je potez takvog lika ukidati jer je ono komedija, i samo mu dajes kredibilitet. Ali glupo je i to stavljati u kontekst Orwella i stajaznam.
cvrčak_na_hedonizmu

#763 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

ultima_palabra wrote: 05/05/2020 21:20 Ne tangira me ni on, glup je potez takvog lika ukidati jer je ono komedija, i samo mu dajes kredibilitet. Ali glupo je i to stavljati u kontekst Orwella i stajaznam.
Znam da te ne tangira, zato sam i napisao. Orvel naravno da ne, ali je zato cenzura all around the place. Onda se postavlja pitanje sta ce neko opet smisliti da je zabranjeno, a sta je normalno. U danasnje vrijeme ako guras da je sisanje motke normalno i kul tako ce i biti nakon odredjenog perioda.
jeza u ledja

#764 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by jeza u ledja »

Raznorazna sisanja motke su vec normalna i kul upravo jer postoje platforme i slobode pisanja i emitovanja sta se kome kurcu ceifne, bez ikakve cenzure.
Argumentacija o bilo kakvoj sveobuhvatnoj cenzuri ima smisla jedino van interneta i sa informacijama dobijenim van njega. U protivnom sama sebe pobija samim svojim karakterom.
shae_mishevi

#765 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by shae_mishevi »

TESLA_EDISON wrote: 05/05/2020 03:17 Meni ovdje nije jasna jedna stvar a to je:

Navodni virus se pojavio u Kini koja opet, gledajući ukupan broj stanovnika, najbolje prošla.

MMF od svega toga uvidjeo da može tušiti kredite svim mogućim i nemogućim državama.

Domaćim liderima se ukazala odlična prilika da zatvore narod kako bi još više povećali svoje bogastvo i naravno kako bi "svezali" opoziciju. (MMF krediti, Srebrena Malina,...)

Sve informacije dolaze od dobro kontrolisanih izvora a sve pod plaštom "ne širenja dezinformacija"

Meni je ovo sve previše organizovano i previše ih ima koristi od ovoga svega da bi ovo bilo slučajno. Ozbiljno sumnjam da virus nikad nije ni postojao.
Ma nema sumnje da je tako. Sve je organizovano. Posto je Bake bio sprijecen da licno prisustvuje sastancima, Solak i Novalic su bili u odboru za planiranje ove prevare, zajedno sa Gejcom, Bratom Xijem, Elonom Teslom, i jos par probranih.
TheCitizen

#766 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by TheCitizen »

Sve nabrojano iznad je tacno.
A virus postoji. Problem je sto je sada predstavljen kao nesto novo a nije. Tu je godinama i godinama ljudi umiru i od njega ali su se do sada vodili kao umrli od gripe.
Ovo je samo jos jedna od njegovih mutacija koje se desavaju stalno. Isto se desava i sa ostalim virusima. Mutiraju svake godine i gripa i svi ostali.
Ali sada je neko skontao da ono sto se najavljivalo godinama unazad treba i da se konacno desi. Malo je previse slucajnosti u svemu a koje se pravdaju predvidjanjima strucnjaka.
Ako imamo takve strucnjake, zasto onda nisu predvidjeli i napravili lijek?

Pouzdanost testova nikakva. Cak i izumitelj tih testova rekao da nisu za testiranje na ovaj virus. Ali svi se i dalje testiraju njima. Ovoliko su pouzdani https://www.nezavisne.com/magazin/zanim ... onu/597470

Sve eksperte sirom svijeta koji su jos na pocetku govorili da ovo nije nista novo i da je tu godinama, nisu nigje pustili da se oglase javno u glavnim medijima. Ni sada ih nema.
Iskreno se pitam da li su ljudi uopste pametni i obrazovani koliko misle da jesu. Pop svemu sudeci komplet ljudska vrsta je vrlo glupa vrsta.
seoBIH

#767 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by seoBIH »

Teorije zavjere i clanak iz nezavisnih novina :lol: :lol:
vet

#768 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by vet »

Ovi ne drže propisanu distancu i tako ugrožavaju zdravlje i dobrostanje drugih. Trebalo bi ih sviju kaznit!

..
cvrčak_na_hedonizmu

#769 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

seoBIH wrote: 06/05/2020 16:26 Teorije zavjere i clanak iz nezavisnih novina :lol: :lol:
Moze li Al Dzazira :D

https://www.aljazeera.com/news/2020/05/ ... 00809.html
CPT

#770 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by CPT »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 06/05/2020 17:28
seoBIH wrote: 06/05/2020 16:26 Teorije zavjere i clanak iz nezavisnih novina :lol: :lol:

Jednako glupo...

Magufuli made the remarks during an event in Chato in northwestern Tanzania on Sunday. He said there were "technical errors" with the tests.
More: The president, whose government has already drawn criticism for being secretive about the coronavirus outbreak and has previously asked Tanzanians to pray the coronavirus away, said he had instructed Tanzanian security forces to check the quality of the kits.
CPT

#771 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by CPT »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 06/05/2020 17:28

kad ne moze biti gore... moze....

On Saturday, Magufuli announced that he had placed an order for a herbal treatment for the coronavirus touted by the president of Madagascar.

"I have already written to Madagascar's president and we will soon dispatch a plane to fetch the medicine so that Tanzania can also benefit from it," he said.

The herbal remedy, called "Covid Organics" and prepared by the Malagasy Institute for Applied Research, is made out of Artemisia, a plant cultivated on the Indian Ocean island of Madagascar.

Despite a lack of scientific evidence, President Andry Rajoelina of Madagascar claimed that the remedy has already cured some Madagascans of COVID-19. Children returning to school have been required to take it. :skoljka: :run:

Znaci prvo je majstor u nekom africkom selu sugerisao moltivu, pa onda lokalne travare... A paralelno je se bavio analizom testova. Zvuci ozbiljno! :lol:

Virusa nema, virusa ima, virus je pobjegao iz laba, virus je produkt mutacije, virus=5G, virus nije opasan jer smrtnost je ..., ... Kad bi se teoreticari odlucili za jednu od verzija :shock: :? :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#772 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Tebe samo skrolam, bez uvrede, nastavi i ne daj se smesti :D
CPT

#773 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by CPT »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 06/05/2020 19:57 Tebe samo skrolam, bez uvrede, nastavi i ne daj se smesti :D
Ma samo ti prenosi pamflete lokalnih diktora i njihovu borbu protiv nepostojeceg virusa sa lokalnim travarima... Ili kako vec... :lol:
MorningStar

#774 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by MorningStar »

Samo ga ne quotajte valjda ce otici ...
Is :D
Russki

#775 Re: Teorije zavera, bre.... pa opletite

Post by Russki »

TESLA_EDISON wrote: 05/05/2020 03:17 Meni ovdje nije jasna jedna stvar a to je:

Mnogo je sumnjivih stvari. Takodjer se slazem da su velike sanse da virus nije ni bio. Dijelim tvoje misljenje.

S obzirom da su se koristili vise puta odredeni pojedinici kao zrtve i prezivjeli u "teroristickim" napadima, neb' me cudilo da se i ovdje isto koristi. To govorim zbog par klipova koji su postali viralni i u kojima "zrtve" sve to opisuju. Smrdi sve totalno.

Primjetio sam takodjer da je nakon ovog COVIDA naglo porasla cenzura. Mislim bilo je toga i prije, ali sada vec polako dostize svoj vrhunac.
Post Reply